Publicerat: / Allmänt

Nämen detta är ju sjukt.

Har varit vaken WAAAAAAY TOOOO länge nu alltså... Halv fem?! Va?? Nu blir det sängen haha!

Publicerat: / Allmänt

Vad händer i våra länder?

Just nu sitter jag hemma hos Tove, jag for till henne direkt efter jobbet. Här har vi ätit lunch och farit ut för att springa, det blev ca 7km på en helt okej tid. Kände mig dock rätt så "lost" där ett tag i slutet. Hade ingen aning vars vi for när vi började springa runt i skogen haha!
Men kvällens planer är i alla fall att efter jag varit hos Tove fara hem. Slänga i mig en middag. Fara till Matilda och se lite Pretty Little Liars (igen haha!). Sedan fara till Malin för födelsedagsfika och sedan fara hem för att sova.
... Jo det där var en rätt bra sammanfattning av dagen(s planer)!

Publicerat: / Allmänt

Slutfört?

Igår pratade vi på mitt sommarjobb om hur otroligt tillgängliga alla är 24/7. Det var då som min handledare sa "Prova stänga av mobilen ikväll och vara otillgängliga!" och min första tanke var: "Inte en chans! Jag är alldeles för beroende av den!" Men... Sen blev jag lite små nyfiken och testade att göra så ändå. Vad resultatet blev? Inget speciellt... Ett "missat" sms, ett "missat" vibermedelande och 5 nyheter på facebook. Aja, det var nog ändå mer en utmaning för mig själv!  Att faktiskt klara av det där. Kanske att man gör det igen?... Eller så inte. Jag är rätt nöjd med att vara tillgänglig 24/7, får lite minipanik annars (Jepp, jag är beroende (precis som alla andra unga människor idag) lev med det!).
 
Nu är det jobbet somm gäller! Sedan en fika med farmor och sedan (shopping på) stan med Sanna (?)!

Publicerat: / Allmänt

Nu skall det experimenteras!

Jepp, ni hörde rätt! Jag ska ta och testa en liten grej, kan inte säga vad det är förrens imorgon. Då kommer ni också få resultatet av det! Allt jag kan säga är att det blev inspererat av min teaterledare/chef på sommarjobbet haha! Så om Sofia eller Cajsa skulle läsa detta... AVSLÖJA INTE NÅGOT! 
- Tack på förhand he-he!

Publicerat: / Allmänt

Nu sticker jag till jobbet!

Och idag är det rätt dag! Inte en vecka för tidigt haha!

Publicerat: / Allmänt

Fler bilder från midsommar:

Och alla är tagna från Elins blogg (HÄR)

Publicerat: / Allmänt

FÖRBERED ER NU!

FÖR HÄR KOMMER EN BILDBOMB FRÅN IGÅR! 
(Kan även säga att det var galet kul och mysigt! Vi hade en lagkamp som var bland annat att man skulle spela kubb, screamathon, hoppa säck och lista ut koreanska ord! Mitt lag vann hihi! Vi grillade, pratade och hade det verkligen jätte mysigt! Gash! Helt klart en underbarkväll.... punkt slut.)
Kan hända att det kommer komma fler bilder senare!

Publicerat: / Allmänt

Strax klar då!

Nu är det bara sminket och håret kvar! Sedan ska jag även packa ner lite "varmare"kläder i väskan och sen... Sen då drar jag och hittar på massa busigheter haha! Ha en bra midsommar allihopa! 
 

Publicerat: / Allmänt

Midsommar!

Nu är det midsommar...
Och det ska hinnas med att:
  • Städa!
  • Laga mat!
  • Fixa till sig!
  • Packa grejor!
  • Städa lite till!
  • Och fixa lite mer!
Jag lovar ett inlägg med massor av bilder imorgon från midsommaren! 
 
P.S Har noppat ögonbrynen och färgat fransarna nu! Så galet skönt det känns!

Publicerat: / Tips

#Vackerutanspackel

KRÖNIKA:Om att våga vara osminkad och mänsklig.
Min kollega kom till jobbet osminkad här om dagen, jag tror aldrig att jag har sett henne helt osminkad tidigare, så jag blev väldigt chockad. Hon var nämligen extremt vacker utan smink. Hennes små ålderstecken, skrattrynkorna, den lite tunnare huden runt ögonen, strecken vid munnen, allt var tydligare och synliga. Hennes hud såg så mänsklig ut. Det fick mig att tänka på hur mycket jag uppskattat de nakna ansiktena hos killar jag träffat, den grusiga huden och de tydliga rynkorna.
 
Jag säger inte att smink är fel eller dåligt. Precis som att man ibland vill klä upp sig lite extra är det trevligt att få sminka till sig lite. Lägga en perfekt bas, ögonskugga som glittrar i solen och läppglans som gör läpparna härligt kyssvänliga. Men det borde inte vara en självklarhet, att tjejer ska ha perfekt hy, glittriga ögon och kyssvänliga läppar. Smink är ju verklighetens retusch. Det borde vara ett val man gör när man vill, inte något man känner att man måste enligt samhällets ideal.

Jag vill inte dra alla över en kam här och verkligen inte generalisera, men nu kommer jag att göra det ändå utifrån de senaste erfarenheterna jag har kring smink. För såhär är det, att under det senaste året har jag hört både i verkligheten och på internet, killar som tackar Gud för att det finns smink för tjejer. Har ni hört något sjukare i hela era liv? Kan ni på något sätt förstå att det sitter idioter runt om i världen och tycker att det är bra att tjejer är ständigt sminkade så att de slipper se våra "riktiga ansikten".

Det är puckon som dessa som gör att tjejer som inte är "naturligt vackra" (uttryck jag också hört ofta, att de enda som får gå osminkade är de "naturligt vackra", ha ha ha), vågar vara osminkade offentligt. Alla människor, kvinnor som män, ung som gammal, borde våga gå osminkad utanför sin dörr. Alla borde få känna sig vackra i sina naturliga drag. Oavsett om det är rynkor som kommer med åldern, eller finnar som kommer innan åren går. Födelsemärken ingen annan bär, ögonbryn som är "för ljusa" eller en hy som skiftar i rött. För visst finns det dem som föds med rosenrosa kinder, babylen hud och milslånga ögonfransar, men det är inte så många. De flesta använder produkter för att få till det. Vi måste komma ihåg det.

Du är vacker utan spackel - glöm aldrig bort det! Visa ditt vackra, osminkade ansikte genom att posta en bild på Twitter, #vackerutanspackel. Det ramlar redan in bilder på vackra, mänskliga människor. AV: MICHAELA FORNI

Jag läste den där krönikan här om dagen och blev, vad ska man kalla det? Inspererad? Personligen har jag inget problem att gå utan smink. Visst kan jag klaga på det, för jag känner mig betydligt snyggare med smink än utan. Samtidigt är jag så oerhört lat av mig att jag sällan orkar fixa mig, ett par extra minuters sömn tycker jag är viktigare än att hinna lägga på lite mascara. Men tro inte att jag är "emot" smink för det där! Jag älskar att sitta och leka med min ögonskuggspalett eller fixa till mig "lite extra" en vanlig vardag. Jag gör det för att det är kul då. Inte för att jag måste!
Men jag lägger ut hennes krönika just för den anledningen att jag tycker alla borde läsa den! Läsa och tänka till. Jag vet många som inte skulle kunna gå utanför dörren utan smink! Det behöver inte vara för att de inte känner sig bekväma utan, det kan vara för att de VILL sminka sig... Men ibland ska ändå huden få vila. Vi är så perfekta i våran operfektion.

Publicerat: / Tips

Tabata

Jag var precis som jag nämde tidigare och tränade idag (eller ska man säga igår?). Passet jag och Agnes for på hette "Tabata- kondition och styrka", hade aldrig testat det förut så varför inte? Jag visste inte ens vad man gjorde på passet... och hur ska jag sammanfatta mig? Ehm... Instruktören försökte döda oss. Tabata är en slags cirkelträning i intervallform utan vila! (10sekunder räknas inte enligt mig som någon vila!)
 
Jag kunde knappt stå upp i slutet! Sist av allt gjorde vi plankan men jag låg helt platt på golvet. Orkade inte röra mig alls! Det var ett rent under att jag lyckades ta mig ifrån gymmet till Matilda för att se lite Pretty Little Liars! Dock blev det en helt underbar avslutning på kvällen. Jag och Matilda började se den serien under förra sommaren, vi kom till avsnitt 8 på första säsongen innan vi slutade. Men nu har vi börjat om och det är inget vi ångrar! Galet spännande (och sjuk) serie! Är ni lika efter som mig och inte sett den så börja se den! Om ni inte gillar handlingen kan jag i alla fall lova er kläd- och sminktips!

Publicerat: / Allmänt

Bokat och klart!

Nu har jag (äntligen) bokat ögonbrynsplockning och färgning av fransarna! För tillfället har jag inga ögonbryn, mer ett par vilda "buskar" som sitter ovanför ögonen! Som tur var hade de tid redan imorgon, så jag hinner fixa det före midsommar! Men detta med att färga fransarna är jag lite smånervös för. Jag har nämligen aldrig testat det förut och har ingen aning om hur resultatet ens brukar bli!... Förhoppningsvis snyggt och bra haha?
 
Annars är planerna för dagen att städa, träna och avsluta dagen med att se lite Pretty Little Liars med Matilda!

Publicerat: / Allmänt

Kärlek vid första ögonkastet

Jag vet inte vad jag ska säga. Det bara stod där så oskuldsfullt när jag klev in i butiken. Vad skulle jag göra? De satt inte bara helt fantastiskt utan de var bekväma också! Aldrig har ett par högklackade skor känts så bra. VarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförVARFÖR... Var de tvugna att kosta åttaHUNDRA jävla spänn?! 
Vars skulle jag lyckas hitta de pengarna?!
Nej. Jag lämnade butiken oerhört missnöjd... utan skorna...
Något positivt är dock att jag lärt mig göra GIFar! 

Publicerat: / Allmänt

Nämen titta!

Nu har jag också fått det nya "blogg.se"! För tillfället vet jag inte vad jag tycker om det... Är lite små irriterad på att kossan kan smita från hagen och förstöra! (Ni andra som bloggar på blogg.se... Ni vet vilken kossa jag menar haha!) Nä, nu ska jag försöka lära mig hur man gör här... Hm... Vad händer om man klickar där?

Publicerat: / Allmänt

Klantskalle!

Jag kom fram till jobbbet idag i god tid... Jag var hela 20 minuter före bestämd tid. Det fanns en trapp där som jag satte mig på och väntade på att de andra skulle komma. Några sms skickades iväg då jag frågade om de var långt borta och det är då som svaret kommer... Svaret som INTE fick komma! "Men vi börjar väl inte jobba idag?!:o".
Och nej, vi började inte jobba idag... Vi börjar jobba nästa vecka!
Så där var jag. I stan. Klockan nio... En timma före alla affärer och liknande skulle öppna... Klantskalle! Vad skulle jag göra nu?!

Som tur var hade inte Linnea några planer för idag och hon hade vaknat tidigt! Så vi umgicks ett tag, senare kom Moa och Linnea Lu. Tillsammans drog vi in till stan och åt glass! Och nu är jag hemma och ska laga mat för sen ska jag fara in till stan (igen!) och träna!
(Detta var en bra sammanfattning på dagen!)
Hittade en gammal arkivbild som beskrev min känsla imorse rätt bra!

Publicerat: / Allmänt

"Så typsikt "bloggtjejer" att ta kort på maten före de äter!" - Mamma

Men till mitt försvar kan jag säga att min mamma lagade så himla galet god mat den kvällen (i lördags)! Så jag tänkte att jag var tvungen visa upp den eller nått haha!
- Annars kan jag ju meddela att jag drar iväg på förstta jobbdagen denna sommar! Och det kommer bli så himla kul att träffa allihopa! Vad jag jobbar med kan jag berätta senare då jag kommit hem igen! För helt ärligt är jag inte 100% säker på vad det är jag jobbar med haha!

Publicerat: / Allmänt

Sista dagen av frihet?

Nu har Jessica, Frida och Lisa farit hem. De kom där vid ett tiden och har varit här tills... ja... nu! Det var i alla fall super mysigt, många skratt och mycket fika blev det. Med andra ord helt underbart! Men kvällen är inte slut än nej! Jag ska snart bege mig till Matilda en stund för att sedan komma hem och lägga mig i tid!
Sommarjobbet börjar imorgon. Sommaren har redan bjudit oss på en veckas lov så jag är inte precis jätte taggad på att försöka vrida tillbaka dygnet och ta sig upp kring sju tiden... Men det kunde varit värre! Så mycket värre! Så jag ska inte klaga nejnej!

Publicerat: / Shopping!

Facial wash

Ska jag erkänna någonting så är jag ruskigt dålig på att ta hand om min hy (eller hela huden egentligen... och håret för den delen... Och mina naglar! Men det är en annan historia!). Det här med att smörja in sig med bodylotion efter att man duschat och skrubba sig en gång i veckan... Nej, det tar för långt tid tycker jag. Samma sak när jag tvättar bort sminket på kvällen! Det blir tvålen i handfatet eftersom jag inte har någon sminkborttagning. Slöseri med pengar!... Eller??

Egentligen är det nog inget slöseri. Jag klagar mer än ofta på hur torr jag är och hur fet huden känns och.. tja... Det kanske finns en förklaring till det? I alla fall ska jag försöka skärpa mig!
Och nu kanske ni undrar "Vart vill hon komma?" och helt ärligt håller jag på att tappa tråden nu känner jag! Haha! Men det jag egentligen ville försöka berätta var att mamma köpte en "Facial wash" till mig igår! Har ingen aning vad den gör... Det står att den ska förebygga finnar och pormaskar samt att den ger huden en fräsch känsla. Den rengör utan att torka ut och blablabla!
Vi får se om den fungerar! (Självklart måste man ju ändå smöjra in sig med dag- och nattkräm!)

Publicerat: / Semestrar

Känns helt okej!

STOCKHOLM 13-18 JULI
underbart!


Publicerat: / Bildbomb

Eriks examen!

Under denna lilla kortkortkorta bloggpaus har jag tagit det lugnt, umgåtts med vänner och sett på Eriks examen! Det är helt sjukt egentligen... Han har gått ut 6an, det betyder att han börjar 7an till hösten!(!!!!) Han börjar på högstadiet!(!!!!!)... Vad stor han börjar bli...!
Leta efter "mannen med (den rutiga)hatten", det är Erik!
Vi må bråka och nästan slåss ibland, men du är och kommer alltid vara min lillebror och därför kommer jag även alltid att älska dig. Även när du går mig på nerverna och jag inte vill annat än adoptera bort dig... Så älskar jag dig som ändå... Kom ihåg det!

Publicerat: / Allmänt

Sommar, sommar och sol!

Havet och vinden... och doft av... Nån-blomma-tror-jag-han-sjunger-om!
Förvänta er ingen uppdatering under dag tid idag. Solen skiner! Jag ska ut!

Publicerat: / Allmänt

Kortkortkort bloggpaus.

Blogg paus i 3 dagar blir det nu. Jag är sjuk och allt jag egentligen vill göra är att klaga på bloggen, och vem vill läsa massa klagoinlägg? Inte jag i alla fall!

Välkommen åter om 3 dagar (=16 juni)
Lovar ett inlägg med bilder från vad jag gjort när jag varit sjuk haha!

Publicerat: / Allmänt

Och där kom förkylningen!

Man tycker ju att en person som blivit drabbad av lunginflammation genom att kyla ner sig efter ett träningspass borde lära sig att INTE låta det ske igen. Men självklart kände jag för att sticka ut ur mängden och utmana ödet!
Just nu har jag dragit på mig en hemsk förkylning. Jag kan inte andas genom näsan (vilket bidrar till att jag snarkar som en gammal ko på natten!), halsen är alldeles bedövad men hostan är ändå inte SÅ hemsk. Inte än i alla fall...

Idag har jag i alla fall hunnit med att vara med Matilda, jag slängde i mig 2 alvedon och halstabletter innan jag for och det hjälpte väldigt mycket! Hos henne passade vi Wilma (hennes lillasyster), gick på en promenad, pratade och avslutade dagen med ett avsnitt top model! Då hann även Elin komma så vi såg det allihopa!
(Bilden snodde jag från Matildas blogg (HÄR), den var från våran lilla promenix!)

Publicerat: / Tips

Insperation

Jag har bara svart och vitt. Varför? - Därför att det går att matcha till allting! Personligen tycker jag att mina kläder (i alla fall de lite "äldre" kläderna) är otroligt tråkiga. Jag vill ha mer färg i garderoben! Typ som Elin Hanssons!
Fashionbyelin.blogg.se
(Bilderna fucka upp sig och blev konstiga... ber om ursäkt för det!)

Publicerat: / Allmänt

Koalatjejen!

När Agnes var liten gjorde hon en ny (och helt klart unik) hotmail. Den döpte hon till "Koalatjejen". Så nu har vi haft det som hennes smeknamn ett tag... och tråkigt om jag hade använde jag mina "photoshopskills" och gjorde denna lilla bild till henne!

Publicerat: / Semestrar

Avundsjuka är en dålig sak...

Men jag kan väl knappast vara ensam om att vara avundsjuk på folk som sticker iväg mot varmare breddgrader nu eller hur?! Mina kusiner for till Turkiet idag och enligt väderprognoserna kommer det vara toppen väder! Bara sol,sol,sol och sol!
För både mig och mamma har det börjat kittla i fingrarna, ska vi boka en sista minuten? Eller ska vi boka något till sportlovet? Eller kanske till nästa sommar? Sist jag och mamma själva var på en resa var för 7 år sedan! Då såg det ut såhär:
(Förra året var jag på semester i Turkiet igen tillsammans med mina kusiner bland annat. Bilder därifrån finns under kategorin "Semestrar", sen är det bara att bläddra ner en bit så hittar ni dem)

Publicerat: / Allmänt

En dag utan planer

Finns ingenting planerat för idag annat än att jag möjligtvis far och tränar. Sedan är vädret lika depppppprimerande som vanligt så blogglusten dalar... Menmen! Kommer bara solen lär jag bli lite gladare tror jag??

Publicerat: / Drömmar

Snart ett år sedan...

Den 12:de juni (om 3 dagar) kommer det vara ett år sedan vi lämnade högstadiet för att börja gymnasiet. Måste jag ens nämna att jag tycker tiden har börjat gå snabbt?

Publicerat: / Allmänt

Ojsan!

Jag hann aldrig riktigt med att uppdatera någonting igår! Allt som hände var att jag sov väldigt länge (precis som vanligt!... Men det gör inget för nu är det LOOOV!!), for ut och sprang och for till Sanna på hennes stuga, umgicks med folk och sovde över!
Jag var lite små duktig och tog med mig kameran MEN... av alla bilder fanns det inte en enda som jag skulle kunna använda. Alla är skakiga och tagna på antingen Malin eller Agnes haha!

Publicerat: / New in

New in - kanske?

Efter skolan for jag in till stan ett tag, där inne var det 50% rabatt på ALLA kläder på Bikbok. Vid sådanna tillfällen kännar man (eller i alla fall jag mig) ju tvungen att köpa någonting! Så jag kom hem med en vit tröja jag tittat på länge och ett linne! Är inte 100% säker än på om jag ska behålla dem dock... Hm... Återkommer om detta men tills vidare är de i alla fall "New in"!
BikBok 299kr - (150kr) och 199kr - (100kr)

Publicerat: / Allmänt

SOMMARLOV!

Det må vara sommarlov, men vars tusan är sommarkänslan? Körde moppe in till skolan idag iklädd vinterjacka och täckisar... Och inte nog med det! När vi slutade regnade det också. Självklart kom jag, Linnea och Elin på att vi skulle fara hem då... MITT I ÖSREGNET... Hur dåliga får man vara? Hade vi väntat 5minuter hade vi sluppit ösregnet... Aja, man lär av sina misstag. Right?

Publicerat: / Allmänt

I väntan på Sanna

Iklädd min onepiece och sovtröja sitter jag nu i soffan tillsammans med mamma och ser på någon brittisk kriminalserie. Precis enligt gamla vanor! Verkar som om hela Sverige är ledigt idag, så otroligt skönt! Det må vara sommarlov snart! (Imorgon faktiskt MEN bara för det så tycker jag ändå att vi är värda en liten extra ledighet! haha!)
Sanna kommer snart! (om typ... 2 timmar dock... he-he) så jag borde ta på mig vanliga kläder eller något, det lät väl som en rätt bra plan... Eller?
[The bild is back!]


Publicerat: / Tips

Bloggtrafik

Vill du få fler läsare till din blogg? Registrera dig hos Bloggtrafik!
(Klicka på bilden för att komma till hemsidan!)

Publicerat: / Tips

The perks of being a wallflower


Publicerat: / Allmänt

Sammanfattar kvällen kort:

Ursprungsplanen var att komma hem från skolan, skynda sig till balen för att sedan se på alla som skulle gå där!
Men, det blev inte riktigt som planerat... Till att börja med kom jag hem galet sent! Skyndar mig att radera kort på minneskortet och laddar mobilen lite. Sen är jag klar att fara! Då kommer nästa problem... Jag har slut bensin i moppen, då är det ju bara att ta cykeln right? Men nej. Cykeln har punka, och inte lyckades jag hitta pumpen heller. Det är då som jag bestämmer mig för att gå... Jag ringer och säger att jag blir sen (började liksom gå hemifrån 16.50 - balen börjar 17.00 och att gå tar nog ca 25min) det är då som vännerna (som redan var där) berättade att det knappt fanns någon plats och att det nog inte var någon idée att jag ens kom.
Det var då jag bestämde mig för att vända och nu är jag hemma!
Så förtillfället är jag rätt trött, småbesviken och.... trött!

Publicerat: / Allmänt

Sista lektionen nu!

...och jag var så busig att jag tog Elins iPhone och testade att blogga hihi!


Publicerat: / Allmänt

Gammal, sliten och älskad

Jag skulle inte vilja påstå att jag har många väskor. Men av de väskor jag har så finns det en klar favorit och det är den jag fick av min farmor. Den är lite små sliten, rymmer inte särskilt mycket och är egentligen väldigt bökig att ha med sig. Men jag är helt kär i den ändå! Därför tycker jag att den är värd ett alldeles eget blogginlägg. Den håller dessutom (tråkigt nog) på att gå sönder, som sagt "den är rätt sliten", det är en till av anledningarna till varför jag vill hinna visa den. Bättre att visa den nu då den är hel än att "hedra" den efter att den blivit helt oanvändbar.

Publicerat: / Allmänt

I set fire to the bread


Publicerat: / Allmänt

4 Juni 2012

När jag vaknade idag drabbades jag plötsligt av en hemsk "ångestattack". Klockan var 15.20... Förstår ni?! Jag har sovit bort hela jävla dagen. Detta är inte ok för fem öre. Hur ska jag kunna somna ikväll?! Jag hade faktiskt ställt klockan men tror ni att jag vaknade av den? Nej!

ASSÅ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hatar när sånt här händer.
Kan annars meddela att jag fick iväg alla inlämningar i tid och nu blir det inget mer pluggförens till hösten... Kunde livet varit mer underbart för tillfället? Jo, det kunde det! Jag behöver inte ha sovit bort HELA dagen!


Publicerat: / Allmänt

Tidspress

Innan midnatt ska svenskan vara inskickad, lika så historian. Nu kör vi!

Publicerat: / Allmänt

Red lips, pale face.


Publicerat: / Polyvore

Polyvore

Less is morePublicerat: / Allmänt

Men sluta regna då!

Efter regn kommer solsken, I know men... Snälla sol... kom nu!

Publicerat: / New in

New in

Blev inget loppis fynd, dock köpte jag ett nytt torrshampoo! Samma märke som tidigare men med en annan doft, får se om det är någon skillnad på dem!

Special erbjudande på KICKS - 55kr

Publicerat: / Allmänt

Inställt

Jag for aldrig ut och sprang igår. Jag var för trött. Istället ställde klockan på halv nio. Tog mig upp. Åt frukost. Gjorde mig klar. Skulle boka passet och.................... Det var intställt. Sjukdom kom ivägen, attans! Jag som var så taggad. Hade annars tänkt fara ut och springa men det blev inte av det heller. Har vi tur kanske jag lyckas dra mig ut ikväll istället?

Nu hinner jag dock inte skriva något mer. Måste göra mig klar så att jag kan möta upp Sanna för lite loppis shoppning!

Publicerat: / Allmänt

Utmaningar...

Är fortfarande galet trött men jag ska ta och ge mig ut på en joggingrunda ändå. Sedan ska jag göra en tidig kväll för imorgon tänkte jag utmana mig själv lite grann. Målet är att jag ska ta mig till korpen och vara på ett spinningpass klockan 10.00!(!!!!!!) Kanske inte alls låter speciellt tidigt för er men för en som mig, en som brukar sova till 12 varje dag under sommaren... Så är det galet tidigt! Men det ska ändå bli kul att se om jag lyckas!

Publicerat: / Allmänt

Nejnejnej...

... Jag finner inga ord över vad jag blev irriterad över igår.
Jag hittade ett blogginlägg där det stod att "Muskler är snygg och sexigt! Det ska vi alla eftersträva! Här kan ni få insperation! Kolla!" (Okej, inte riktigt så men om man läste mellan raderna stod det så!). Av sammanlagt elva stycken bilder var det tre som jag skulle kunna säga höll ett "hälsosamtideal". Resten av dem var bilder på tjejer som stod i underkläder och bestod endast av skinn och ben.

Igår var jag redo för att skriva ett långt inlägg om vad jag tyckte om saken men idag har jag bara ingen ork. Jag blev irriterad på dubbelmoralen och tycker inte att någon har rätt att säga "vad som är sexigt". Alla tycker olika.
...Det var nog mest det jag ville få fram. Jag kan säga vad jag tycker är sexigt, men bara för att jag tycker det betyder det inte att någon annan ska eller behöver göra det.

Det är väl rätt underbart ändå? Att alla får tycka som vi vill och att alla tycker olika på ett eller annat sätt? Tänk vad tråkig världen hade varit annars...

Förlåt för ett snurrigt inlägg, ville som bara... skriva av mig men var egentligen för trött för att göra det haha?


Publicerat: / Allmänt

Call it a curse or just call me blessed

Tumblr_m0y1vmblv11qecnc3o1_500_large
Is this how Marilyn Monroe felt?