Publicerat: / Allmänt

VÅR FÖRSTA PODCAST. LYSSNA!!!!

 

Publicerat: / Allmänt

På återseende

Med en mobil som har trasig kamera, mycket i skolan och en blogg vars design jag är apless på så säger jag nu, på återseende.
 
(Är väl tillbaka om en vecka eller två, mina "bloggpauser" är aldrig speciellt långa haha!)

Publicerat: / Allmänt

Typography

En lördagkväll sitter jag på pinterest och snubblar runt bland träffarna på sökordet "Typography". Blev jätte sugen på att leka lite i In-Design, problemet med det hela handlar om att jag inte har In-Design och inte en Mac heller. Får längta till medieproduktionen på onsdag helt enkelt! Fast vi får ju inte jobba fritt där... Hm... Ja, jag vet inte vad jag får längta till längre!
 

Publicerat: / Allmänt

Föregående inlägg ...

... var det inte meningen skulle hamna på den här bloggen utan på podcastbrudar. Ursäktar för det hehe!

Publicerat: / Allmänt

Så nära mål nu!

Nu är det bara halva "Pod nummer 2" som är kvar och sedan är all redigering klar! Dessutom är det fredag så jag och Haedil kan nog inte bli lyckligare!
 
 

Publicerat: / Allmänt

podcastbrudar.blogg.se

Följ mitt och Haedils gymnasiearbete(/"projektarbete") på www.podcastbrudar.blogg.se! Klicka på bilden för att komma dit!
 

Publicerat: / Allmänt

Den längsta lördagen på länge

När klockan ringde imorse var jag helt säkert på att det var en skoldag. Anledningen till att det ringde var för att jag Agnes och Amanda skulle på STARs "öppet hus" och träna. Det var tungt att ta sig upp och iväg men jag skulle vilja påstå att passet gick rätt så bra. Brukar aldrig kunna träna på morgonen men idag gick det faktiskt!
Annars har jag bara latat mig hemma hela dagen, haft lite egentid vilket var välbehövligt. Passade på att unna mig ansiktsmaskar och grejer då.
 
Nu alldeles strax ska jag fara iväg till tjejerna! Måste bara få i mig lite middag först.
 

Publicerat: / Allmänt

Extremt besviken.

Kanske inte så många som vet det men jag har tillsammans med en kompis bokat biljetter till OneRepublics konsert. Det skulle bli min första riktiga konsert, (nu räknar vi bort festivaler utan tänker att man far för att se en specifik person!). Flygbiljetter och boende var bokat. Idag var det även bara 25 dagar kvar(!!!!), det var då mejlet kom om att de byter datum. De flyttar fram hela konserten en hel månad. VAD TUSAN GÖR DET?! 
 
Flygbiljetterna och boendet går inte att boka om. Så det blir ingen konsert för mig vilket jag är exremt besviken över. Men jag får ta och se från den ljusa sidan istället, ska få träffa en gammal vän jag inte sett på 3-4 år! Det är inte alls speciellt dåligt det heller. Nu får jag alltså längta efter henne istället haha! (Nog för att jag gjorde det tidigare också men då såg jag även fram emot konserten också!)
 

Publicerat: / Allmänt

Hahaha jag orkar inte

 
Året var 2008 och 2009. Det var innan jag hade lärt mig noppa ögonbrynen och lärt mig få in skärpan på kameran när jag skulle ta kort. Ojoj, nej usch haha! Hittade bilderna på min gamla blogg och kunde inte låta bli att skratta, whats up med håret på sista bilden där? Nej, när jag läser inläggen kan jag knappt förstå att det är samma person som skriver det här. Vad höll jag på med? Tack och lov är det lösenord på bloggen och ingen människa ska någonsin ta del av inläggen. Möjligtvis bilderna men inte texterna haha!
 
Annars ska jag skynda mig iväg och möta upp Sanna som far hem till Umeå imorgon. Vi ska ta en "Waynes på Kaffe" som hon uttryckte det så fint haha!

Publicerat: / Allmänt

2014-01-01

"Nytt år, nya möjligheter" som man brukar säga så fint varje år. Fick verkligen ett bättre slut på 2013 och bättre början på 2014 än vad jag vågat hoppas på. Med tanke på att det är ett nytt år kanske jag borde slänga upp mina förväntningar inför detta år? För det är väl det man brukar göra? 
 
2014 är ett år där min känsla lättast kan beskrivas som "skräckblandad förtjusning". Jag tar studenten. Blir arbetslös. Kommer kanske på vad jag vill göra med mitt liv. Haha, det låter hemskt men jag tänker njuta av varje dag jag får stanna kvar i skolans korridorer!....typ?