Publicerat: / Allmänt

Saker jag borde gjort för länge sedan:

 • Ringt till kirurgmottagningen för att få ett "friskhetsintyg" (typ..?) som ska skickas till Culture Care och deras försäkringsbolag eller vad man ska kalla det.
 • Ringt en kantor som ska spela när jag ska sjunga på ett dop.
 • Skickat in min lön till PT.
Kan säga att alla punkter ovan nu är avbockade. Så himla skönt!
 

Publicerat: / Allmänt

Saker jag vill göra före jag dör:

 • Resa till Frankrike, gärna vara i Paris några dagar.
 • Resa till USA, både Los Angeles och New York.
 • Bli blodgivare.
 • Tågluffa i Europa.
 • Ta studenten.
 • Åka i en limousine.
 • Lära mig att surfa.
 • Simma med delfiner.
 • Ta mig igenom ett Triathon.
 • Stänga av mobilen, TVn och datorn och vara utan allt en hel helg, gärna vara någonstans där det knappt finns ström! Eller jo, jag är så sjukt mörkrädd så lampor vore nog bra att ha egentligen.
 • Lära mig spela gitarr eller piano.
 • Bli vig, kunna ta med händerna i golvet och ha raka ben samt gå ner i splitt och spagat.
 • Tillbringa en helg på ett spa.
 • Bli tresiffrig. 

Publicerat: / Allmänt

Fick precis ett nytt favoritcitat!

 

Publicerat: / Allmänt

Att köpa:

 
Tröjor: Gina Tricot
Väska: Lindex

Publicerat: / Allmänt

Knytis med efterrätter!

Ikväll var det planerat tacoknytis med det "gamla tjejgänget" från högstadiet, detta blev inte som planerat utan slutade med att det blev knytis med efterrätter istället! Funkar lika bra för mig! Kommer rulla fram både idag och imorgon... men vet ni vad? Det funkar mer än bra för min del!

Publicerat: / Allmänt

En gång blekfis, alltid blekfis

Fick ett ryck alldeles nyss. Känner mig...hur ska man beskriva det... busig? Kanske händer det något till helgen? Vi får se. Annars kom Erik hem från kanarieöarna inatt, han är brunare än vad jag blir på en hel sommar. Jättekul. Verkligen. Jo. Absolut.
 
Även om jag inte blir brun på sommaren saknar jag den. Känner att en "pluggfri"vecka med värme skulle sitta mycket bra just nu. Om mamma av någon okänd anledning hittar min blogg och läser detta; vad tror du om en utomlandsresa? 

 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Det jag målade igår

 

Publicerat: / Allmänt

Gamla akvarellfärger

Lånade hem en bok idag där huvudkaraktären målade. Fick själv ett ryck och hittade mina gamla akvarellfärger. Satt och pillade med något som skulle föreställa en målning och efter ungefär 3-4 timmar (fyllda av vredesutbrott) fick jag tillsist till någonting. Ska köpa en ram till den och sen kommer det nog upp en bild här på bloggen. Håll utkik!

Publicerat: / Allmänt

Piggare än någonsin förrut

Somnade i soffan vid sju, vaknade halv tio och nu kan jag inte sova. Pappas förslag var att göra något vettigt som att läsa en bok eller något. Jo, det skulle jag gjort om jag haft någon. Det var precis nu när han sa det som jag reagerade på att jag inte läst någon bok sedan jag slutade på mitt sommarjobb, varför? Jag känner inte att det finns tid längre för skolan, vänner, jobb och andra "fritidsaktiviteter" tar för mycket tid. Tanken om att sätta sig ner och läsa en bok försvinner samtidigt som ett nytt skolår börjar. Ändå slösas den lilla tid man har till "100%egentid" bort på datorn eller TVn. 
Nej, jag måste skaffa mig en bok som man kan läsa lite då och då... som skulle passa exemplariskt just i situationer som dessa!
Vid närmare eftertanke har jag ju förtusan beställt en bok på biblioteket som aldrig verkar komma..?
 

Publicerat: / Allmänt

Om du missat det; Det är snart julafton

Idag under lunchen kom jag och mina vänner på en grej... Det är snart julafton! Kanske det är dags att börja stressa med julklappar typ...nu? De senaste åren har jag sprungit på stan den 23/12 i hopp om att hitta de sista paketen. Vad jag själv vill ha i julklapp har jag inte alls någon aning om, jag vet däremot att jag kommer få en hel drös med "Nu-är-det-snart-dags-att-flytta-hemifrån"grejer. Nödvändigt men ack så tråkigt... tror jag? Hahah vem använder ens "ack" i en mening nu för tiden?
Slänger in en bild från helgen även om den absolut har ingenting att göra med inlägget! Grattis än en gång min fina vän!
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Jag finns fortfarande kvar

Klicka på bilden för att komma till facebook-evenemanget samt få mer information
 

Publicerat: / Allmänt

GRATTIS SANDRA

GRATTIS SANDRA! Förstår du hur fort tiden går? Nu är du också 18år vilket betyder att jag räknar med att du slutar åka snålskjuts med mig och skaffar dig ett körkort lol. Nej jag bara skojade om du inte förstod det! Hoppas du nu får världens bästa dag med massor av tårta!
Älskar dig min fina vän!