Publicerat: / Allmänt

Leopard print

Ge mig skorna. Innan veckan är slut ska jag beställt dem. Helt kär.
 
You can tear me apart like an animal

Publicerat: / Allmänt

Det finns en väg som leder till mig

Den har skog på båda sidorna och är inte kul att vandra när solen har gått ner. Visst lät rubriken och första meningen poetisk ändå? Så går det när jag har för mycket tid som jag kan spendera lite som jag vill. Ikväll kommer Matilda och Sandra till mig för att fortsätta ett "Sagan om ringen - maraton". Jag förstår inte hur det har lyckats undivka filmerna under alla dessa år... Men nu blir det i alla fall ändring på det!
 
 

Publicerat: / Allmänt

Ett ägg som av misstag blev helt perfekt

Jag är riktigt dålig på att göra frukost, hela ettan levde jag på oboy och mackor. Nog var det gott men inte speciellt nyttigt.Så detta är väl något som ska föreställa en nyttigARE frukost. Har dock ingen aning om hur man kokar ägg och av ett misstag (tappade bort tiden totalt) så blev det precis som jag ville ha det... Inte så dumt ändå.
"Jag glömmer alltid bort hur en frukost ser ut men sen går jag bara in på Instagram kollar och sen ba mmhm okej då vet jag" - Haedils tweet

Publicerat: / Allmänt

Moustache

Visst har jag nämnt att det är underbart att fynda på rean? Efter skolan idag så gick jag och Maria (som jag för övrigt inte träffat på jag vet inte hur länge!) och fikade. Där satt vi och pratade om allt som vi missat, vilket var en hel del! Sedan några minuter före jag skulle springa till bussen kom vi på att gå förbi H&M eftersom de hade rea. Vi kom dock aldrig fram till H&M utan hamnade på Gina istället. 15kr för alla smycken med lappen "sale" på och dessa två nedanför fick följa med hem. Nu måste jag bara ta och börja använda smycken också.

Publicerat: / Allmänt

Papa-paparazzi

Med kameran i handen sprang vi ut i kylan och fotograferade. Eller jag fick stå modell för Linnea som ville skapa glans i ögonen med hennes reflexskärm.
 

Publicerat: / Allmänt

Här ska det stå ett djupt citat som passar till bilden


Publicerat: / Allmänt

Stressa stressa stressa

Imorse vaknade jag av att det sipprade in ljus till sovrummet. Jag fick en kort "vars befinner jag mig nu igen" tanke/känsla eftersom jag och Linnea sovde över hos Elin till idag. Vi hade nämligen sovmorgon till 12.05 och den senaste bussen från mig går klockan 08.00 sååååååååååå... Det var ett rätt självklart val att sova hos henne haha! Vad har annars hänt idag?
Jo, jag har gått och varit sjukligt stressad hela dagen. Mest inför ikväll då det var jobbsökarafton på Pite havsbad, men nu är det gjort i alla fall. Med tanke på hur många som var där vågar jag inte ens hoppas på jobb egentligen... Men hoppas på det bästa går väl, eller?

Nu ska jag i alla fall ta tag och göra matteläxan! Efter det så ska jag bara ta och varva ner, ingen mer stress tack!
 
 

Publicerat: / Allmänt

EGO

Jag har aldrig varit något fan av svenska filmer, skulle inte vilja påstå att jag är det nu heller men de är betydligt bättre än vad de var för några år sedan. I alla fall kommer det en ny film snart som heter "EGO". Tänkte att jag slänger in trailern här och hoppas på att någon kär liten vän ser den och vill gå på bio med mig!
 

Publicerat: / Allmänt

Emelie är myndig och Clara har bara ett år kvar!

Igår firades Emelie som nu inte bara är myndig utan även har körkortet(!!!) och Clara som bara har ett år kvar! Och här har vi lite bilder som är snodda från Jessicas och Moas blogg. (Klicka på deras namn för att komma till dem).

Publicerat: / Allmänt

Hand made

Nu om några minuter kommer jag att sitta i en bil och skapa trafikkaos (på de små vägarna jag kommer köra på). Jepp, jag ska övningsköra igen! Efter det ska jag bege mig mot Frida och sno hennes locktång. Nu hoppas vi på att kvällen blir sjukt bra!
Sprang på stan med henne och Jessica igår förresten! Och detta är ett plagg jag kom hem med som kommer användas ikväll, köpte även "korvskins tajta" byxor. Men det var bara vanliga svarta brallor så de var inte riktigt värda att ta kort på.

Publicerat: / Allmänt

Idag saknar jag England

Eller i alla fall det lilla jag sett av landet. Gud vad jag vill tillbaka! Tillbaka till de trevliga människorna, den härliga accenten och känslan av att faktiskt bara vara där. 
Hm... Var det SAS som sas ha billiga biljetter dit? (Hihi, där var jag lite fyndig!)

Publicerat: / Allmänt

Walking in a winter hell

Sitter och nynnar på frasen "Walking in a winter wonderland", det är precis hur denna dag har varit om man tittat ut genom fönstret. Ett vinterparadis! Men jag tycker mer att det är ett "hell" just nu. Det är nästan 30 minus grader ute! Förstår ni hur kallt det är?! Det är dagar som dessa man undrar hur ens föräldrar tänkte när de bosatte sig i denna lilla (och sjukt kalla) stad när man kunde bott på varmare breddgrader. Vissa frågor lär förbli ett mysterium...
 
...Men trots kylan sprang vi ut på fotolektionen och tog lite kort!

Publicerat: / Allmänt

Äta äta äta äta

Snart blir det kladdkake-, godis- och popcornätande! Får fullt med besök ikväll, från början var det bara fem personer som skulle komma och nu har antalet fördubblats. Har fullt upp med att hinna städa innan gästerna kommer så egentligen borde jag inte sitta framför datorn... Men det gör jag ändå!
 

Publicerat: / Allmänt

Åtta tomma ramar

Spanska provet är avklarat... Gud. Så. Skönt. Jag tänker inte ens försöka kommentera hur det gick, har diskuterat det nog mycket på skolan haha!
I alla fall tänkte jag bara visa en ram som jag hittade på stan idag. Visste ni förresten att jag har åtta stycken ramar som är helt tomma? Målet är att göra en slags "fotovägg". Problemet är bara att jag aldrig kommer mig till att skriva ut/framkalla några bilder... Jag är lite för lat, måste ta och skärpa mig nu!

Här har vi i alla fall ett foto på några av mina favorit tjejer (+ mig själv!) som får ta och titta ut ur den nya ramen!

Publicerat: /

Något som ska föreställa ett mobilinlägg?

Laddade precis hem en app på mobilen från blogg.se så nu ska jag tydligen kunna blogga direkt från mobilen! Vi får se om uppdateringen kommer bli bättre vara för det (vilket jag tvivlar på).Men detta är väl något som ska föreställa ett test inlägg! och i detta test inlägg bjuder jag även på en bild från gårdagens onyttighet (men ack så god!)

Publicerat: / New in

Jag gillar rea

Vet inte hur länge jag har varit på jakt efter de här. De har alltid varit för dyra eller i fel storlek men nu hittade jag dem tillsist på mellandagsrean. Behöver jag ens nämna att jag inte tvekade en sekund innan jag köpte dem?

Publicerat: / Allmänt

En ny bok med 365 blanka sidor

2013 är nu här och jag tror knappast att jag är ensam om att välkomna detta år med öppna armar. En helt ny bok med 365 blanka sidor ligger nu öppen framför dig och bara väntar på att du ska ta pennan och börja skriva. Vad har du för planer för året? Är nyårslöftet att göra något du aldrig gjort? Eller är det det klassiska ”godislöftet” som i alla fall jag varje år avlägger och misslyckas att hålla. Direkt jag gått in igen efter att ha sett fyrverkerierna dansa på himlen står alltid godisskålen fint på bordet. Jag tänker mig inte för utan tar en godis eller två. Det är först när mina vänner står och skrattar åt mig som jag reagerar över vad som precis hänt.

 

Detta år har jag inte avlagt några löften, jag har bestämt mig för att ha olika mål istället. Ett löfte går så lätt att bryta men om man sätter upp mål har man inte misslyckats förrän man gett upp.  Men vad är då mina mål för i år? Jo, jag ska lyckas ta det där körkortet. Allt som behövs är bara att jag lär mig teorin och hur man kör den där makapären som folk kallar för bil. Svårare än så hoppas jag att det inte är. Jag har även fått för mig att bli blodgivare. Ni hörde rätt. Tjejen som är nära på att svimma av skräck när hon ser en spruta eller nål över huvudtaget ska donera blod. Jag ska utmana mig själv och göra något bra. Förhoppningsvis växer jag inte bara som människa på kuppen utan jag kanske även räddar ett liv. Måste bara hinna fylla 18år innan jag ska möta min rädsla.

 

Vad mer har jag för mål i år? Jo, till sommaren ska jag ut och resa! Kanske det bara blir inom Sveriges gränser men får jag drömma och önska hejvilt hoppas jag på att få besöka Paris eller Venedig. Jag vill hinna se den staden innan den antingen sjunker eller växthuseffekten gör att vatten nivån stiger och staden försvinner.

 

Jag kanske inte lyckas nå något mål i år. Körkortet, blodgivandet och resandet kanske måste vänta på grund utav olika skäl. Men vet ni vad, det gör inte speciellt mycket. Jag har i alla fall satt upp mål med vad jag vill uppnå. Har du ett mål har du något att kämpa för istället för att bara sitta där hemma och inte veta vad du ska hitta på. Gör nu 2013 till det bästa året i ditt liv, det ska jag göra.

 

Krönika som publicerades i dagens PT på UNGsidorna som jag skrivit.


Publicerat: / Allmänt

Silvertejpens små under

Årets sista dagar tillbringade jag i Älvsbyn på Livskraft (precis som jag nämnde tidigare). Därifrån kommer jag inte bara hem rikare på upplevelser utan även en madrass fattigare. Det var nämligen så att när vi förberedde oss för nyårsafton råkade en locktång (som var uppvärmd och klar för att användas) hamna under min madrass... Inte det bästa kanske? 
Locktången hade lyckats få madrassen att börja smälta och voliá så var det ett litet hål där luften pös ut. Det hela fick provisoriskt lagas med silvertejp och gick trots allt att sova på några timmar utan att behöva vakna upp på golvet. Att jag vaknade lika böjd som en banan är ju en annan femma.
 

Publicerat: / Allmänt

GOTT NYTT ÅR!

Det nya året blev infirat i Älvsbyn på Livskraft tillsammans med massor av härliga människor! Mer bilder från kvällen kommer förhoppningsvis, eftersom bilderna från min kamera ser lite... suddiga ut? Så hoppas jag på att kunna flirta till mig lite bilder av andra människor som var där borta! Vi får se hur det går, annars lägger jag väl upp mina bilder i nödlösning haha!