Publicerat: / Allmänt

Kanske i februari??

Ska jobba lite på bloggens utsida  innan jag kan börja fixa insidan (inläggen osv.) Och det kommer först bli aktuellt i februari, så titta in då istället vettja!

Publicerat: / Konversationer

Folk har lekt rövare på min blogg...

Malin och Sandra är de skylldiga.
Ska bättra mig med uppdateringen efter att jag fixat designen!

Publicerat: / Allmänt

Vi älskar dig Sofia!!!!!! <3

/ Malin och Sandra :)


Publicerat: / Allmänt

Förlåt för detta långa inlägg men jag måste få skriva av mig. Annars spricker jag.

Den första januari 2012 insåg jag, med hjälp av mina vänneratt one direction verkligen är ett mästerverk. Det bandet har allt! På ETT år har dom gett ut två böcker, två singlar, ett album. Just nu turnerar dom runt i UK och till våren ska dom till USA och spela. Dom har över flera miljoner fans i hela världen. Och det är bara fem pojkar!
Först har vi Zayn som är helt fantastisk på att weila och jag riktar hatiska tankar mot alla som skickat rasistiska kommentarer till honom på grund av att han är muslim.
VI har Liam som är gruppens bästa sångare och hans utseende är ett stort plus!
Vi har Louis som är gruppens clown! Han är så himla söt, rolig, underbar och 1D skulle ha väldigt tråkigt utan honom. Och såklart Harrys andra hälft.
Vi har Niall som är så superduper underbar! Jag älskar hans skratt och hans konstant pratande om mat! Gruppen skulle ansolut inte klara sig utan honom!
Och till sist har vi Harry Styles, Louis andra hälft, Caroline Flacks toyboy (BITCH!!) Den mest populära (sorry killar) killen i gruppen. Han är så perfekt!!!
Hans leende, hans ansikte, hans skratt, hans röst! Och framför allt hans lockar! Hans lockar är så fantastiska så underbara! Jag vill ta i dom! Känna hans hår mellan mina fingrar!
Nästa gång pojkarna kommer till Sverige ska jag ta ett flyg ner till stockholm och berätta för Harry att han är den underbaraste i världen!!! Och att han ska följa mig på twitter! (@SofiaLidman)


Publicerat: / Allmänt

Hej alla mina bloggläsare!

Ni är typ dom finaste på jorden!!!! Vill att ni ska veta det... Från djupet av mitt hjärta, ni betyder typ allt för mig! Älskar er så!!!!! POSS POSS <3


Publicerat: / Allmänt

Sandra, Malin och Agnes....

....ni har gjort mig besatta av One Direction. FML!!!


Publicerat: / Allmänt

Skrev fel....

.....menade skrotpelle!


Publicerat: / Allmänt

Ville bara säga......

.......jag är sååååå kär i skrotnisse!!!!!!!


Publicerat: / Allmänt

Natten mellan 2011-2012

Nyår firades hos Elin inne i stan! Där fick man passa på att äta så mycket godis man bara kunde eftersom 2012 förhoppningsvis blir ska bli ett godisfritt år! Några minuter före tolvslaget kom alla på att "Vi måste ju skriva på lyktan!" Som vi tänkte släppa iväg. Så det var bara att springa och hämta den och slänga på några ord innan vi sprang ut för att dricka bubbliz (tradition) och välkomna det nya året!
Här kommer lite bilder från kvällen... och vissa lär vara skakiga och allmänt dåliga, hade visst kommit åt någon konstig knapp på kameran.. he-he!
OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER ( i efterskott dock menmen!)
Det kan även hända att det kommer upp lite mer bilder men då är de snodda från kompisar... he-he!

Publicerat: / Allmänt

Korpen med Malin

Bilder från nyår kommer ikväll, men nu ska jag gymma med Malin