Publicerat: / Allmänt

Vad är konst?

Sitter och funderar på konstbegrepp samt funderar på att räkna lite matte för att döda tid innan Maria slutat, när hon slutat ska vi in till stan och hem till henne. Sedan börjar helgen som förövrigt är helt "full smockad". För tillfället känner jag mig såhär busig också:
 

Publicerat: / Allmänt

Things we lost in the fire

Meningen som blev dagens rubrik har jag gått och sjungt på hela eftermiddagen. Kan även tillägga att jag endast sjungt DEN meningen, kunde inte resten haha! Efter skolan gick jag in till stan där jag fikade med Matilda, där pratades det om allt mellan himmel och jord. Drack även grönt te och kände mig jätte nyttig.
 

Publicerat: / Allmänt

Lyckorus

Har ett lyckorus i hela kroppen just nu. Skolan flöt på och jag fick helg klockan 13.00 exakt! Efter det hamnade jag på gymmet och sedan när jag kom hem räknade jag några tal i matten som jag inte hunnit på skolan så nu är jag enligt planeringen igen. Har även tänkt städa mitt rum typ... nu? Efter det ska jag bege mig till Elin där vännerna väntar. Hur avslutar man detta inlägg förresten? Hm... Trevlig helg(?)!
 

Publicerat: / Allmänt

Imorgon är det fredag!

Jag vill inte påstå att mycket nytt har hänt den första veckan, det är som vanligt - lärarna går alla igenom samma kriterier som varje år. Har i alla fall fått ett schema som jag tycker fruktansvärt mycket om! Inte allt för långa dagar och roliga lektioner, året ska nog rulla på finfint!


Publicerat: / Allmänt

Om mindre än 24h har jag avslutat min första skoldag...

...Och eftersom detta är sista riktiga sommarlov (nästa sommar är jag arbetslös tydligen) så ska jag försöka göra något vettigt. Träna, städa och umgås med tjejorna! 

Publicerat: / Allmänt

Det ser ut som skon ramlar snart..?

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Idag var det ingen människa eller väckarklocka som väckte mig utan jag vaknade helt själv! Idag sov jag bort nästan halva dagen... Men det är okej för jag har sommarlov! (Kommer nöta ut den där meningen denna vecka hehe)
Efter att jag sovit ut for jag in till stan där jag mötte upp Sanna. Planen var att fika lite och sedan shoppa lite, eller ja - jag hade tänkt fönstershoppa men det gick inte riktigt som planerat. Kom hem nio saker rikare och några kronor fattigare. 
Avslutade sedan kvällen med film hos Elin. (Vilket även får avsluta detta inlägg!)
 

Publicerat: / Allmänt

Tja! Går du ofta hit eller?

Tänkte bara uppdatera er om att idag fick jag sommarlov på riktigt! Det är i o för sig bara en vecka kvar innan skolan börjar om men skit i det! Jag har sommarlov nu. Fick till och med sluta tidigare men kommer ändå få fullt betalt, samt att jag fick med mig en påse remmar och munkar! Livet leker ju typ?