Publicerat: / Allmänt

Dagens visdomsord:

Har du tänkt på att allting du säger och gör sker på en snurrande boll i rymden?
Sanna Eriksson

Publicerat: / Allmänt

Röda äpplen


Publicerat: / Allmänt

Det som är gammalt ska lämnas i det förflutna

Så vad är poängen med att sitta och gilla mina gamla facebook statusar från två år bakåt? Det är något mina vänner kan ta och fundera på tycker jag. Om jag lägger upp en status på facebook är det kul om det gillas då.... Inom de där 24h timmarna... Inte om den gillas efter två år!...Nåja, finns inget annat jag kan göra än att sitta och skratta åt hur löjlig jag var när jag var yngre och tacka alla som grattat mig för att jag lyckades ta mitt moppekort!
Vad har annars hänt idag? Vi hade fotolektion och fotograferade äpplen. 
 
Och nu blir det ett litet snabbt avslut för jag kom på att läxan ska vara klar idag... ojdå, hehehheheeh!
Vi höres en annan läxfri dag!
 
 

Publicerat: / Allmänt

Tja!

 

Publicerat: / Allmänt

Sista lektionen

Om tio minuter börjar sista lektionen. Efter att den är avslutad är det bara att bege sig ut i regnet för att ta sig in till stan. När jag väl tagit mig in dit ska jag träna med Agnes och vad är mina planer senare för kväll? Hm... Sova?

Publicerat: / Allmänt

Nudlar och tacos!

Igår tillbringades kvällen hos Sandra med henne och Elin, där bjöds det på fruktsallad och film. Mitt i filmen får jag ett sms av Agnes som föreslår att vi skulle spinna imorgon (=idag) på morgonen. "Visst, varför inte?" tänkte jag. Det var dumtdumt gjort av mig. Från Sandra är jag inte hemma före tre på morgonen, och varför? Jo vi somnade... Alla tre... Mitt i en film... Som var jätte dålig.
På morgonen väcks jag av att Agnes skickar så många medelanden att mobilen inte verkar vilja sluta vibrera! Drar mig motvilligt upp ur sängen. Äter min frukost och far till spinningpasset. Fyfan så jobbigt, men gud så skönt efteråt!
 
Senare for jag till Linnea där jag tillbringade dagen! Det blev matlagning i princip hela dagen (Nudlar och tacoooos!) och mycket prat! Vi sågs knappt på hela sommaren så det fanns mycket att babbla om!

Publicerat: / Allmänt

#Fishtailbraid

Skolan och gymmet... Sedan är det helg! Underbara helg!

Publicerat: / Allmänt

Busigt värre!

Fotografisk bild 1. Andra lektionen. Jag tycker om denna kurs.

Publicerat: / Allmänt

I don't care, I love it

Har inte alls gjort mycket idag. Var hos tandläkaren. Tillbringade några timmar i skolan. Följde med Sandra hem ett litet tag. Hon satt och såg på Gossip Girl. Själv sov jag. Det var min dag i stora drag.

Publicerat: / Allmänt

Bildbomb!

Bilderna är tagna från Malin som i sin tur är tagna av Elin, Sanna och Rollan!
Jag har haft svårt att komma in på bloggen men nu verkar allting vara normalt igen!


Publicerat: / Allmänt

Sola (,bada) ute och grilla!

Hann inte blogga igår... Sorry hehe! I alla fall tillbringade jag natten hos Ninni, upptäckte att jag nog inte tål katter så bra och idag har jag även klippt mig! Wiaaaaaaoooh! Det var min dag! 
 
Nu är jag hungrig... Bara de andra gästerna kunde komma någon gång så jag får leka grillmästare!

Publicerat: / Allmänt

Sol och träning!

Med dem orden sammanfattar jag min dag rätt bra! De tre senaste dagarna har jag hunnit ligga ute och pressa lite när solen varit framme. Måste erkänna att jag faktiskt kände mig lite små stolt över att jag äntligen har fått lite färg! Bikiniranden är näst intill osynlig men om man tittar riktigt nära finns den där. Självklart låg jag ute och njöt av solens strålar även idag och då kom Malin förbi och gjorde mig sällskap. När hon kom och la sig i bikini bredvid mig så försvann den redan osynliga randen... Ja, jag såg ut som ett lik bredvid henne... Hon var aningen mer solbränd ja...
 
Aja! Jag får skylla på att jag fick pappas dåliga gener. Hur mycket han och jag än försöker sola så tar det (vääääldigt lång) tid innan huden börjar ändra färg. För mamma och min lillebror behöver de bara vara ute en dag i solen för att se ut som de kommit hem från en Turkiet semester! (Nja, okej nu kanske jag tog i lite... Men ni förstår principen?)
 
Sedan drog jag iväg på ett tränings pass på korpen! Det var första gången på hela sommaren som jag faktiskt tog mig in till stan för att träna tror jag? Usch, nog märks det att man varit borta. Allting är så mycket jobbigare än vad det tidigare varit... Man är tillbaka på ruta ett med andra ord... Men vad spelar det för roll? Så länge man inte ger upp är det väl bra! (...Det finns något citat om det right?)
 
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Måste börja vrida tillbaka dygnet nu också... Blä.

Publicerat: / Allmänt

Denna snygging...

...Har jag klickat hem från H&M! Har vi tur kommer den i veckan... och har vi ännu mer tur passar den!

Publicerat: / Allmänt

Tillbaka!

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG.
Sådär. Uppdateringen denna sommar har väl knappast varit att jubla åt. Under juli månad tror jag inte ens att jag lyckades få iväg något läsvärt inlägg ens? Men vad har då hunnit hända under denna sommar? Tja... Jag kan nog sammanfatta den med några korta ord.
 
Denna sommar har varit sämst. I alla fall om man ska resonera hur väderförhållanderna har varit. Regn, moln, kyla, regn, blåsigt... lite mer regn. Nej, jag hade förväntat mig bättre! Det gjorde väl egentligen alla?
Om man bortser från vädret så har denna sommar varit (precis som de tidigare) helt kanon! Sena nätter, midnattsdopp (i ösregn), jordgubbsätande, festivaler, Stockholmsbesök, skratt och små rackartyg är vad vi har hållt på med! Jag har även jobbat en hel del! Hela sommaren i princip faktiskt... Av kommunen fick jag inget jobb och fick börja leta efter ett i ett smått panikartat tillstånd. Hur många är det som inte hunnit anställa sina sommarjobbare i april/maj? Men som de flesta sa "Det kommer säkert ordna sig... Det gör det alltid!" Sagt som gjort. Det ordnade sig! Jag blev erbjuden två jobb av teatern som jag självklart tackade ja till och sedan tipsade Marielle om ett på Pite havsbad. Ringde dit så fort jag fick chansen och voliá! Anställd!
 
Teaterjobbet var riktigt roligt (kan teater någonsin vara tråkigt?)! Även om jag kan bli riktigt less på småbarn så var de riktigt roliga att umgås med under föreställningarna! Jag var även utklädd till en nalle under nolia och det... Var nog bland det värsta och det roligaste jag gjort. Det var hemskt eftersom du knappt kunde andas i masken än mindre se var du gick... sen var det väl kanske inte så roligt när några barn började gråta. I o för sig förstår jag dem... Jag skulle också bli rädd om en björn som var lika lång som mig x3 skulle komma emot mig med armarna utsträkta. Samtidigt var det sjukt jeeelva kul eftersom alla verkligen uppskattade vad man gjorde!
Jobbet på Pite havsbad (Stod i kassan i en godis kiosk och i en grillvagn) var också trevligt! Och jag måste bara få säga att norrmän är några av de trevligaste folket jag träffat! De kan stå och småprata med än och är alltid glada under tiden svenskar (nu dissar jag mitt hemland och mig själv men... so what?!) betalar, piper fram ett "tack/varsogod" när de betalar och sticker. Varför har vi(=svenskar) så svårt att lee och se lite trevligare ut? De flesta som kommer från andra länder säger det. Vi hälsar aldrig och vi ler sällan mot en främling... Varför? Jag vet inte... Okej nu börjar jag gå från ämnet... förlåt...
 
Jag reste till stockholm där jag bodde hos en vän som heter Sofia! Hos henne gick vi på bio, shoppade, åt onyttigt och "reste runt" i stockholm lite halvgalet utan något säkert mål!
 
PDOL bjöd på nya bekantskaper med människor så som erfarenheter! (Under hela pdol tror jag att jag inte fastnade på nån bild riktigt... Som jag var med på i alla fall haha!) Samma sak gällande LK!
 
Och nu... Nu tycker jag att jag har sammanfattat min sommar rätt bra där... Nu börjar bloggandet om vad som händer i dagsläget!

Publicerat: / Allmänt

Cover

Det tog sin lilla tid men nu har jag listat ut hur man gör för att bädda in klipp här på bloggen! Så här kommer uppträdandet ännu en gång (denna gång är det bara att klicka på "play" knappen och ingen länk haha!
Vad har jag annars att avslöja för er... Hm... Jag är totalt katastrofal på att blogga ja, jag vet... Det är bara väldigt mycket nu med jobbet och att få ha lite fritid... Hm... Kanske efter helgen att jag börjar om att blogga igen... Hm... kanske... Återkommer på måndag eller nått angående detta...He-he!
EDIT!
Måndag den 13de börjar jag om att blogga! Då slutar även jobbet!