Publicerat: / Allmänt

Nej, nu är jag sur.

Imorgon kommer det komma upp ett inlägg där jag tänker skriva min egna ÅSIKT angående ett ämne som ständigt är aktuellt... Men jag har inte tid för det ikväll, utan idag är det bara fokus på läxor... HEJS!

Publicerat: / Allmänt

Här pluggas det för fullt...

Samtidigt som man blir attackerad av sin kääääära broder!

Publicerat: / Allmänt

För tillfället

Just nu är de övre bilderna hur jag ser ut utifrån och de undre hur jag känner mig inombords... Har galet mycket att hinna med denna vecka! Dock får jag skylla mig själv som satt mig i denna position, därför tänker jag inte heller slösa någon vidare lång tid på till att blogga denna vecka. Det vore bäst om jag kunde hinna klart allt nu. Sen till sommaren har jag tid att göra vad jag vill! Men ett inlägg/dag ska jag väl ändå lyckas få till?

Publicerat: / Allmänt

HAHAH!

På historian imorse satt vi och skrev på datorer... Och tydligen glömde jag att logga ut... Så detta var vad jag möttes av när jag loggade in nu när skolan slutat...


Publicerat: / Allmänt

Awkward...


Publicerat: / Allmänt

Where have you been

Om man kan tycka att videon är bättre än låten så gör nog jag det i detta fall... Men Rihanna är ju galet bra oavsett! Men denna video är galet bra!

Publicerat: / Allmänt

Run run run!

Denna dag har jag inte gjort så mycket vettigt, legat i solen och bränt mig klantig som jag är! Pluggat lite med Sandra på våran historia och varit ute och sprungit! Sprang 12km, första gången i år jag gjorde det! Med andra ord är jag väldigt trött nu så jag tänkte göra en tidigt kväll och krypa till sängs nu!

Så godnatt på er allihopa!

Publicerat: / Allmänt

Nej!

Och där kom årets första geting in på besök! Usch! Har hunnit stänga dörren till mitt rum i alla fall, tänkter inte möta den ikväll när jag ska sova.
Bilden togs med ett säkerhetsavstånd på 3meter minus en liten frammåt lutning.


Publicerat: / Allmänt

Behöver jag ens nämna det egentligen??

SVERIGE TOG ÄNTLIGEN HEM DET! (Stackars Norge som kammade hem sistaplatsen! Saade kopian hade ju varit så säker på att han skulle slå Loreen!)

Publicerat: / New in

New in

Detta är toppen jag köpte på loppisen! Anledningen till varför den är så skrynklig är därför att den har legat nerpressad i min väska... Just so you know!


Publicerat: / Allmänt

Loppis

Gårdagen blev rätt lyckad! Den var bitvis rätt kall och tog väldigt ont (för jag är ingen höjdare med att slå på en volleyboll på "rätt" sätt!) men den var också väldigt trevlig och bjöd på många skratt!

Idag ringde Sandra och väckte mig, vi drog senare iväg till loppisen för att fynda lite... och att man gjorde! Det var några tjejer som stod och sålde skit snygga kläder! Tyvärr fanns det inte så mycket i min storlek men jag hittade en tröja som jag köpte för bara 10kr(!!!!!!!!!!!!!!!!). Sen for vi förbi kupan och där hittade jag ytterligare två par jeans för 40kr sammanlagt! Nej, det är inte precis några jag kommer använda som de är, jag tänkte klippa lite och se om jag skulle kunna göra dem till ett par lyckade shorts!

Efter detta har jag varit hos Sandra! Vi låg ute och solade och jag kan möjligtvis fått liiiiiiiiite färg!
Bilderna är tagna från Sandras blogg (HÄR)





Publicerat: / Allmänt

Jordgubbar i värmen!

Trots molnen så var det galet varmt idag. Nu är även NKprovet bortgjort... Nu blir det aldrig mer ett NK prov... GUD SÅ SKÖNT! Efter skolan for i alla fall jag och tjejorna och köpte årets första mjukglass! (Eller det var bara jag som köpte en glass, de andra köpte jordgubbar... "Nyttiga" vänner som vanligt!) I badhusparken blev vi som småbarn igen, Sandra och Linnea började gunga gungbräda och roa sig... visst, jag hängde också på där ett tag tills bussen gick hem.

Nu har jag bara varit hemma i några timmar, ätit och bytt om för nu bär det av ut igen! Orginal planen är att vi ska testa att spela volleyboll... Men, den kan ju snabbt ändras!
Bilden är från Linneas blogg (HÄR)

Publicerat: / Allmänt

Slutspurten!

Följde med Jessica hem efter skolan en stund eftersom min buss ändå inte gick förens en timma senare. Hos henne låg vi ute i solen och blev överhettade samtidigt som vi pluggade till NKn. Min plan var att när jag kom hem så tänkte jag lägga mig ute i solen och fortsätta läsa! Kan meddela er att så kommer nog inte fallet att bli, visseligen är det varmt hemma hos mig också... men tror ni inte att solen gått i moln!
Aja, det är trots allt NKn som ligger i fokus just nu så vi kör på det! (Bjuder dessutom på härliga mobilbilder!)

Publicerat: / Allmänt

fika"mys" med Nk boken!

Nu är jag hemkommen från skolan och ska sätta igång med att plugga genetik! Det är de sista NK provet vi har för typ... ALLTID! SHIT! JAG HAR INTE TÄNKT PÅ DET FÖRENS NU!!!! OHERREGUUUD!!!!!
NU SKA JAG FIKA OCH NJUTA AV LIVET! VI HÖRS SENARE NÄR JAG LÄRT MIG SLÄPPA SHIFT KNAPPEN!!!!!!!!

Publicerat: / Tips

Shower Fresh

Nämde tidigare för några veckor sedan att jag hade lite beslutångest om vilken parfym jag skulle köpa. Det stod mellan Oh Lola av Marc Jacobs eller Cleans Shower Fresh... Som ni kan se blev det Shower Fresh! 
Fick den i födelsedagspresent av mamma och pappa. Allt jag kan säga är att den kommer användas flitigt varje dag! För tillfället kan jag då inte tro att jag skulle bli less på doften  inom de närmsta 10-20 åren?

Publicerat: / Allmänt

Helt slut!

Dagen började med nationella och avslutades med lite shopping på stan innan jag kom hem och totalt däckade i soffan! Med andra ord, jag har tagit en powernap på fyra timmar... Hur jag ska kunna somna igen har jag ingen aning om! Får ta och jobba lite med naturkunskapen så kanske jag blir nog trött haha!


Publicerat: / Allmänt

5h matte!

Det är mattenationella imorgon och jag kan lova er att den som är mest oroligast över hur det kommer gå är våran lärare! Så denna kväll har spenderats framför datorn med att läsa gamla prov... Tyvärr måste jag också erkänna att jag inte förstår mycket av vad som står. Man får göra sitt bästa och se hur det går!
Bjuder på ett par härliga "sommarbilder" från lunchen idag!

Publicerat: / Tips

Volume million lashes

När min mascara tagit slut köper jag alltid en ny. Men sällan en likadan som tidigare, varför vet jag inte? Känner väl mest att jag vill testa och se om jag kan hitta någon ännu bättre! 
Men det finns en mascara som jag har köpt nåra gånger efter varandra och det är Volume Million Lashes från L´Oréal. Den ger det resultat den lovar, det enda som är lite dåligt (i alla fall med den här jag har fått nu) är att den är lite "rinnig" till en början, men annars är den verkligen super!
...Tänkte liksom bara tipsa om den lite snabbt eftersom jag fick en fråga i blogresponsen om vilken mascara jag tyckte bäst om!

Publicerat: / Allmänt

Gofika!

Nu har alla farit hem efter att ha fikat! Då var det bara att ta tag i verkligheten, det vill säga läxorna och göra lite nytta! Har ett nationelltprov i matte på tisdag, efter det är det bara ett "pratprov" och den är det ingen mer matte denna termin! Underbart! Likadant med Naturkundskapen, sista provet nu snart...
Jag har sagt det förr och säger det igen... Underbara och kära sommar... KOM!

Publicerat: / Allmänt

INSIDIOUS

Detta var filmen som valdes för gårdagens "mys". Alla (till och med de två som sett den tidigare) satt inop kurade och hoppade till när allt det där läskiga kom! Själv upptäckte jag vilken bra mobil jag hade och roliga spel...Vilket jag är väldigt glad för! Ingen vågade riktigt ta sig hem själv... alla följdes åt! Sedan nu idag sitter Sandra och dampar på mig om att det måste spöka i hennes rum!
Det blir nog ingen mer skräckfilm på ett tag!

Förövrig kommer släkten på fika idag, efter det så är det nog rätt slut på allt födelsedagsfirande för ett tag i alla fall!

Publicerat: / Allmänt

Presenterna

Detta är vad jag fick i förrgår av allihopa! Elins (aka Torkel) och Elin Lu's presenter är inte med eftersom jag redan bloggat om dem. Det var lotterna och te:t + tekoppen!

Vet inte varför sista bilden fucka upp men den gjorde det i alla fall haha!

Publicerat: / Allmänt

Hahaha men Malin då!

Malin hade visst ett program som heter photoshop! Jo, förresten! Jag är hos henne nu. Vi ska bada och bara mysa! Perfekt avslut på dagen!

Publicerat: / Bildbomb

No photo, Talk to my agent!

Efter ungefär halva kvällen tog batteriet slut, men dessa bilder kan jag i alla fall visa!

Publicerat: / Allmänt

Polkagris te!

Kaffe har jag aldrig varit något fan av, dock kan jag inte förneka att det är bland det bästa du kan dricka på morgonen före ett nationellt prov! När du är såhär sjukt trött... Då får du en liten energikick och kan klara dig genom provet om du sovit för lite! Men annars... Nja, då är jag nog mer förtjust i Te!
I alla fall så fick jag igår en jättegullig tekopp och en ny te sort (polkagris te) av Elin Lu! Och till alla som inte provat det, GÖR DET! Det var supergott och är verkligen helt underbart att doppa mackorna i! (Ja, jag doppar mina mackor!) Smakade inte alls såhär godis sött som man kanske förväntar sig, vilket bara var bra! Det smakade typ... Hur ska man beskriva det... Fräscht?
Bilder från gårdagen lär komma upp efter att kamerans batteri är levande igen!

Publicerat: / Allmänt

Sjutton också vad tiden går snabbt!

Har städat hela dagen för att flickorna ska komma över på fika! Nu är jag ÄNTLIGEN klar och kameran är laddad så förhoppningsvis får jag lite bilder som jag kan visa imorgon! Kramkram heeejs!

EDIT: Elin hjälpte mig fixa bloggen bredare så nu blir det bättre bilder!

Publicerat: / Bildbomb

17 år i staden

Gårdagens "orginalplan" var att fara på bio för att se "Dark Shadows" med Sandra, Elin och Linnea. Det blev ju inte så kan jag säga... Jag for till Sandra där hon tvingade på mig en ögonbindel, sedan bar det av på kvällens äventyr. Sandra, Elin, Linnea, Agnes och Malin hade planerat hela kvällen som började med middag på Golden Dragon. Sedan var det bara på med ögonbindeln för att ta sig till nästa destination, vilket var Södra Hamn där det blev picknick!
Alla bilder är från Linneas blogg (Den hittar du HÄR) och från Sandras (HÄR)
Tack för att ni gjorde detta till en oförglömlig kväll! Kärlek till er!

Publicerat: / Allmänt

6210 dagar


17 år / 204 månader / 887 veckor / 6210 dagar / 149040 timmar / 8942400 sekunder...
gammal idag. Exakt nu.

Publicerat: / Allmänt

Snart är detta över...

Den förtillfället enda lyckliga tanken som går genom mitt huvud är "Snart är det sommar... Snart är det lov... Snart är det frihet... Håll ut!" Dessa veckor innan sommaren kommer vara hemska. Har jag tur dröjer det inte länge innan jag är klar med samhällsrapporten som ska in på onsdag, efter den är det bara lite nationella prov och andra mindre (?) inlämningar. Snälla sommar, kom med stormsteg! Jag längtar efter dig så!

Publicerat: / Allmänt

*


Publicerat: / Allmänt

Då var det bestämt.

Det blir Ed Sheeran till sommaren, underbart! Hur vi ska ta oss till Sundsvall där han spelar är dock inte klart än... Antingen blir det natt tåg eller natt buss, oavsett vad det blir är jag säker på att det kommer vara värt det!

Publicerat: / Allmänt

Can't wait!


Publicerat: / Allmänt

Disney eller dragqueen?

Sitter just nu tillsammans med en liten Bea i biblioteket och väntar på att tiden ska gå... Vi slutade för ungefär en timma sedan men det är ju dessa busstider som inte är på våran sida! Själv snurrar jag runt på onödiga bloggar och läser lite under tiden Bea letar efter utklädnings kläder. Hennes val står mellan alltifrån piff och puff till dragqueen... Det blir intressant att se vad hon väljer haha!

Publicerat: / Allmänt

Någonstans

Il_570xn.334213987_large
Ska ta och leta reda på min drömfångare, den skulle nog passa rätt bra över sängen har jag kommit fram till! Frågan är nu bara vars den har gömt sig? Fick den i o för sig för 6 år sedan då jag fyllde 10år så... Den kan vara borta för gott, men vi ler ändå och hoppas på det bästa! Har vi tur hittar jag den, någonstans.

Publicerat: / Allmänt

GAAAAAAAAAH!

Jag blir inte arbetslös i sommar!(!!!!!!!!!!) Blev erbjuden ett jobb på teatern som jag har tackat ja till! Har dock ingen aning om vad vi kommer göra, mest troligt blir det en liten teaterpjäs för barn... Men det blir toppen! Lär återkomma när jag fått mer information om detta. Men vad kan jag annars säga? En ny vecka har börjat och den kommer bestå av plugg, plugg och lite mer plugg sen ska jag lyckas pressa dit lite träning och vänner!
Hahahah! Vad tusan gör jag?!

Publicerat: / Allmänt

3 helgers isolering!

Yes, you heard me!
De närmsta tre helgerna kommer jag göra absolut ingenting annant än att stanna hemma och plugga... Visst låter det underbart?! Innan nästa långhelg har vi...
  • En samhällsuppsats!
  • En engelska bok som ska vara utläst!
  • En svenska bok som ska vara utläst!
  • En historia inlämning!
  • Nationella prov i Spanska!
  • Naturkunskapsprov! (Eller jag är inte säker på om vi flyttade den till efter helgen??
Det värsta är att allt det här ska vara inlämnat de tredagarna innan "långhelgen"... USCH!
Vi höres väl om jag tar mig igenom detta levande!

Publicerat: / Allmänt

Förfest var väl att ta i Sandra??

Sa till Sandra "Skriv något kreativt och roligt!". Det slutar med att hon skriver en rad och loggar ut... Som William sa Sandra, en riktig fyndattack där!
Men en bra valborg hade jag! Hinner tyvärr inte skriva något vidare intressant inlägg. Alldeles för mycket plugg!
Så vi höres imorgon istället!