Publicerat: / Allmänt

Turkiet

Drog till turkiet igår, har det rätt bra här!



Publicerat: / Allmänt

Och där tog jag mentalt studenten!

Allt är inskickat. (Eller okej, jag mejlade min uppsats till min lärare för att fråga honom om jag bör ändra någonting. Men att möjligtvis behöva göra små ändringar räknar jag inte till skolarbete längre.) Drar till Turkiet med mina fina vänner på lördag också och imorgon idag ska jag inhandla det sista jag kan tänkas behöva ta med mig. Känner ett litet oro över att allt känns så bra just nu. Snälla gode gud, låt livet leka till studenten - "utsätt oss inte för prövning"... Amen!
 Såhär lycklig är jag just nu!

Publicerat: / Allmänt

Nära nu

Älskar känslan av att stryka saker från en "att göra lista". När jag skrev den här listan hade jag sådan fruktansvärd ångest över att jag hade så mycket att göra. Ångest känner jag väl fortfarande men jag är ändå betydligt närmare slutet nu. Jag ser ljuset i tunnelns slut helt enkelt!... Fast samtidigt, det kan vara ett tåg som kommer.
 

Publicerat: / Allmänt

Inga rasister på våra gator

Idag har jag varit i skolan, spelat upp en pjäs på ett ålderdomshem, ätit min första mjukglass och köpt biljett till studentfesten. Planer för kvällen är plugg - är vi förvånad?
 
Stod föresten också med ryggen mot SD idag när de var på byxtorget för att prata om EU-valet. 
 

Publicerat: / Allmänt

Marc Jacobs

Fick även Marc Jacobs Honey av mamma och pappa på min födelsedag. När jag kommit hem från skolan kom även mamma med rosor och ett presentkort på H&M eftersom de "glömde bort" att jag fyllde år. Annars har jag njutit i solen idag, även om det blåste kallt. Ska strax sätta igång med den första analysen av två som ska bli färdiga idag. Om jag hinner med dem båda idag kan jag ägna resten av veckan till att skriva på filosofiuppsatsen, plugga till psykologiprovet och matteprovet. 
 
Tänkte öven försöka hinna med att köpa det där lilla sista till Turkiet! Och jag ska även iväg och noppa ögonbrynen och färga fransarna i veckan. Sen ska jag hinna med en liten picknick med tjejerna också, den där vi gör "varje år". 
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Nitton

Igår påbörjade jag mitt sista år som tonåring, det firades med vänner och tacos. Gud vad jag tycker om allihopa!
(En vecka kvar till turkiet idag, woopwoop!)
 
 

Publicerat: / Allmänt

Beyoncé - Pretty hurts

Ibland hatar jag hennes låtar, ibland älskar jag dem. Den här älskar jag.
 

Publicerat: / Allmänt

Haedil 19år

Igår fyllde Haedil 19år vilket firades hos henne med tårta och frukt! Vi delades in i lag och sedan blev det lekar, en var charader, en annan "nynna en låt" och slutligen att rulla in någon till en mumie. Mitt lag kammade hem vinsten som bestod av ett neonrosa partyglas! En trevlig kväll med andra ord, tyvärr kände jag mig inte riktigt på topp när jag kom hem och idag har jag ont i hela kroppen. Både Sandra, Linnea och mamma har varit sjuka och slår vad om att nån av dem smittat mig. Stannade hemma idag och hoppas på att vara back on track imorgon!
 
 

Publicerat: / Allmänt

18 dagar kvar

Tog mig en sovmorgon, fortsatte se ikapp New Girl, städade, svängde förbi farmor och pratade en liten stund innan jag for på ett spinningpass. Pappa som befinner sig på Mallorca smsade och frågade hur vi hade det, när jag frågade hur han hade det fick jag detta till svar:
Ja, jag kan ju inte skriva att det är 22gr i skuggan och att vi sitter på en balkong och tittar ut över medelhavet och läppjar på en kall öl... men det är faktiskt det vi gör:)
Och det där skickade han rätt sent!!! Åh, vad avundsjuk jag är... men snart är det min tur! 18 dagar kvar!
 

Publicerat: / Allmänt

Lycka

Studentflaket är fixat. Gud förbannat så jävla skönt!
Fick en sådan otrolig energikick av det att jag tänkte fara ut och springa en sväng. Dels för energin och dels för att jag överväger att anmäla mig till tjejmilen i år, vore liksom kul att ha ett mål med sin träning. Dessutom blir det inte av om jag inte har det, i alla fall svårare att komma igång med tanke på att jag är en latmask! ":)"
 
Såg Star Wars i förrgår förresten, det är därför jag känner ett litet tvång att skriva May the 4th be with you hihi!

Publicerat: / Allmänt

Tidig tripp till Skellefteå

Väckarklockan ringde 05.40 imorse och knappt en timma senare satt jag i en bil på väg till Skellefteås flygplats. Pappa stack till Mallorca med tennis klubben och lämnade mig och mamma till att cirkulera runt i Skellefteås stad för att vänta till att klockan skulle bli nio. När den blivit det satt vi båda på cafét "Lilla Marie" i en timma och åt frukost innan vi gick vidare för att finna lite behövliga saker. Det blev en klänning, ett linne, ett par solglasögon och några ringar (som jag hoppas blir perfekta till balen!).
 
Nu befinner jag mig hemma igen och ska strax till att börja laga mat!... Men hur det slutar får vi väl se, hoppas på att jag för en gångs skull kan behålla lugnet och att inget blir under eller överkokt, har en tendens att bli det då jag lagar mat... hehe.
(Bikinin är köpt sedan tidigare men detta var bilden jag la upp på instagram. Användarnamn: Sofialidman - kreativt eller hur?)
 

Publicerat: / Allmänt

Contouring palette

Den här ramlade ner i brevlådan igår! Allt som gäller nu är väl att förstå hur man ska använda den på rätt sätt, tror jag?
 
Annars var gårdagen, som spenderades hos Alexander, riktigt trevlig! Åt en grillad ost som gnisslade när man tuggade, vågade inte gå in på deras toa för att de nyligen spökat där, gjorde fel när jag var "gud" i spelet maffian och tittade på när killarna spelade "Goat simulator" (Världens konstigaste och buggigaste spel). Det var en väldigt bra kväll med andra ord!