Publicerat: / Allmänt

Sand Rose & On A Silver Platter

 
På jobbet spred sig ryktet snabbt, SPA avdelningen hade rea på nagellacken. Därefter sprang alla från receptionen i tur och ordning och kollade. Jag fick med mig ett Essie nagellack och ett Mavaaa, med tanke på vad deras ordernariepris är så är jag väldigt nöjd, även om jag är jättedålig på att använda nagellack haha.
 
Annars tränade jag idag. Eller tränade var fel ord, dog rättare sagt. Jag har ont i hela kroppen och har inga större planer på att röra mig. Inte förens jag ska spela teater ikväll i alla fall!
 

Publicerat: / Allmänt

Nya naglar

 
Testade gelénaglar för första gången idag. Sved lite i plånboken även om lönen kom igår, men jag kände samtidigt att jag var så himla sugen på att testa! Väldigt ovant skulle jag påstå, men som alla jag träffat säger; man vänjer sig.

Publicerat: / Allmänt

SNÖ of Sweden

Vi säljer SNÖ-smycken på Pite havsbad, jag har länge tittat på några jag tyckte var så fruktansvärt fina men de hann ta slut. Så idag får jag in till stan för att leta efter dem men de var slut även där. Istället hittade jag dessa och tja, det var väl kärlek vid första ögonkastet.
Less is more.

Publicerat: / Allmänt

Maze runner

Om jag inte jobbar sitter jag uppslukad med en bok i famnen. Har precis börjat läsa James Dashners Maze Runner. Ville egentligen ha den på engelska och i pocketform men eftersom den inte fanns i något utav det nöjde jag mig med en inbunden och svensk version. Anledningen till varför jag läser den är för att den snart kommer på bio, med andra ord tänkte jag "Åh, varför inte förstöra en (möjligvis) bra film genom att läsa boken först!". 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Sommaravslutning

Igår var det sommaravslutning på pite havsbad. Jag jobbade lite på förmiddagen och kände mig inte alls motiverad till att fara på avslutningen, var helt säker på att jag höll på att bli sjuk. Men när jag kom hem sov jag lite, såg lite Teen Wolf (som Sandra övertalat mig att börja se mer eller mindre) och sedan tvingade jag mig dit ändå. Inget jag ångrar. Hade jätteroligt och det blev minsakt en händelserik afton med massvis av gratis pizza.
 

Publicerat: / Allmänt

Au Pair på andra sidan Atlanten

Snart får jag förhoppningsvis berätta den roliga nyheten att jag fått en familj i USA som jag ska bo hos i ett år. För er som har missat det har jag äntligen bestämt mig (eller tagit tummen ur röven, kalla det vad du vill). Jag har tänkt resa till USA via Cultural Care för att bli Au Pair i ett år. Så nu är det bara massor med förberedelser kvar att göra och sedan bär det av, så snart som möjligt hoppas jag!
 
Idag var jag och gjorde en hälsoundersökning och imorgon ska jag tillbaka för att göra ett test för att se om jag har anlag för Tuberkulos, efter det bär det av till jobbet!
 
 

Publicerat: / Allmänt

Någon timma senare...

...sitter jag här med en ny bloggdesign. Har aldrig varit bra på att blogga och kommer nog aldrig heller bli det, men det känns mycket roligare att publicerat saker på en sida där designen är ny. Kommer nog fortsätta ändra på lite småsaker men det får bli sen för nu är jag alldeles stel i ryggen av allt pyssel i kodmallarna.
 
Men ni fick en liten update om att jag lever nu i alla fall, kan ju alltid vara trevligt att veta!

Publicerat: / Allmänt

-

 

Publicerat: / Allmänt

-

 

Publicerat: / Allmänt

-

 

Publicerat: / Allmänt

-

 

Publicerat: / Allmänt

-

 

Publicerat: / Allmänt

-

 

Publicerat: / Allmänt

-