Publicerat: / Allmänt

Byebye

Stiger upp som om det vore en vanlig skoldag på lovets andra dag, låter lockande va? Egentligen inte... Oavsett vad jag ska göra så HATAR jag att gå upp tidigt haha! Men nu bär det av till England huvudstad, jag och Lisa ska njuta som bara den av det landet (eller den staden)!

- Bloggningen börjar om på lördag! (Om vi har tur he-he...)

Publicerat: / Allmänt

Såhär ligger det till:

Eftersom jag var i Umeå på en filmtävlning kommer jag denna vecka göra 3 prov och 4inlämningar/redovisningar. Sedan kommer jag ha fullt upp med att fixa små saker inför London resan med Lisa (som det förövrigt bara är 7dagar kvar till nu!!!). Så det blir en bloggpaus. En bloggpaus tills några dagar efter att jag kommit hem från London! Då har jag nog förhoppningsvis bilder som jag kan visa och kanske även en ny bloggdesign?? Vi får se! 
 
- Men nu vet ni hur det ligger till! Vi höres snart! (Kanske slänger in nått inlägg före jag sticker iväg, vi får se!)

Publicerat: / Allmänt

Tjena mittbena!

Är på filmtävling i Umeå, nu vet ni det!

Publicerat: / Allmänt

Bland det sjukaste jag gjort

Detta är nog nummer ett på listan av det sjukaste jag gjort i mitt liv. I fredags skojade jag och Lisa om att resa till London. Senare samma dag bestämde vi oss för att fara. Lördagen kollade vi billjetter. Nu idag på söndagen är allt bokat och klart. Första riktiga resan jag kommer göra utomlands utan någon vuxen som följer med, men sjukast av allt är nog att vi far om endast 14 dagar. Livet leker!

Publicerat: / Allmänt

Little Mix - DNA

Detta är en låt som gör att man reagerar såhär:
Vers 1: Jo men rätt okej...
Brygga: Det är ju bra!
Ref: J-VLAR!
 

Publicerat: / Allmänt

FOTO 1

Fotolektion igen, här är en lite udda bild Sandra tog, slarvig men vi skrattade bara!
- Jag ska göra om min blogg lite... Då kanske blogglusten kommer tillbaka, börjar nog spåna lite på ny design och sånt redan ikväll. Wish me luck!