Publicerat: / Allmänt

Fruktsallad

Igår mös jag på med tjejerna, vi gjorde en gigantisk fruktsallad, såg Let's Dance och Welcome To Sweden under tiden vi pratade om allt mellan himmel och jord! Det var lika roligt som det brukar vara.
Nu ska jag ta en promenad i vårsolen, skulle vilja påstå att mitt ryggskott gått till sig helt (vilket är otroligt skönt!). 
 

Publicerat: / Allmänt

Soffan agerar säng

Ligger i soffan och halvgrinar på grund utav att jag har så ont i ryggen. Mamma tror det kan vara ryggskott. Ska annars till vårdcentralen imorgon för att skolsköterskan misstänker att jag har järnbrist. 
Tänker ligga i soffan hela dagen. Tack för mig.

Publicerat: / Allmänt

Stockholm i bilder

Agnes som verkligen välkomnar vårsolen. Jag hoppas att våra tunna jackor är tecken nog för hur varmt det var! Trodde aldrig jag skulle ta kort på mitt bröst men det gjorde jag, mest för att visa kisterlappen faktiskt. Vi fick lyssna på när Annie Lööf blev utfrågad. Jag poserade med bolibompadraken. Virrade runt med världens bästa tjejer i ett försök till att inte shoppa sååå mycket.
 

Publicerat: / Allmänt

Studiebesök i Stockholm

Studiebesök på Sveriges Riksdag, SVT och SR var anledningen till att SA3B befann sig i Stockholm från torsdag till fredag. Lovade mig själv att inte shoppa eftersom plånboken egentligen inte tillät det men lyckades trots det komma hem med ett par skor. Dock var det ett par skor som inte finns i Piteå och som jag velat ha ett bra tag! 
Kommar ladda upp fler bilder men här kommer en från våran lilla "nattvandring" då vi inte ville gå och lägga oss haha!
 

Publicerat: / Allmänt

Tre örhängen och ett halsband

Sitter och försöker skriva mitt gymnasiearbete (tidigare projektarbete) som ska vara innlämnat i veckan. Känner att om denna dator hade velat vara lite mer arbetsvillig så hade det gått aningen lättare, nu är jag fast med en dator som tar år på sig att ens öppna dokumentet... Dessutom är det den enda datorn med word så jag måste skriva på den. 
Aja, idag kom jag i alla fall hem med lite småsaker jag tyckte var fina! Nu ska jag försvinna från jordens yta resten av veckan och bara skriva och skriva och skriva.
 

Publicerat: / Allmänt

Pre-studnt

Hade en fantastisk fredagskväll med ett gäng super härliga tjejer! Vi dansade till gamla låtar, skrattade åt pinsamheter och tog en hel del kort. Tyvärr är är majoriteten av mina bilder så skakiga att de knappt går att urskilja vad som är vad på dem... Men Linnea hade i alla fall med sig kameran som hon tog några bilder med! (Så självfallet är det hennes bilder som kommer här och hennes blogg går att finna HÄR)
Bjuder på den sista bilden haha!

Publicerat: / Allmänt

Snabb uppdatering

De senaste dagarna har jag:
  • Tränat som en tok med Agnes.
  • Klickat upp min rapport till gymnasiearbetet för att sedan "glömma bort den" och göra annat.
  • Spelat monopol i flera timmar.
  • Ätit chokladbollar.
Jag har haft det rätt bra med andra ord! Ikväll blir det utgång med tjejerna, studentfest nummer två! Taggad till tusen.
 

Publicerat: / Allmänt

Tre meningar

Idag vill jag egentligen bara gömma mig under täcket.
Ska till gymmet på någon timma, hoppas på en stor dos av endorfiner.
Det var allt för mig.

Publicerat: / Allmänt

Bakade cupcakes igår

De blev faktiskt helt okej!
 

Publicerat: / Allmänt

Lovets första dag

Idag är det den första mars och även lovets första dag! Satt även i 2,5h och skrev en analys, efter att jag egentligen slutat, på skolan. Även om det kunde gått bättre så är jag i alla fall glad att det är över! Allt som är kvar att göra under lovet kommer vara att skriva klart gymnasiearbetet. Egentligen är det inte speciellt svårt, det är bara så jobbigt att behöva ta tag i. Men den rapporten tänker jag inte börja skriva på förens på måndag. 
 
Annars är det jobb som väntar ikväll, garderoben på challenge, men innan det ska jag komma på någonting att göra... funderar på att måla lite med akvarell, var ett tag sedan!
(Har precis skickat in en hel bunt med blider som ska bli "papperskort"! Länge sedan man gjorde något sådant!)