Publicerat: / Allmänt

Skratt, Dans och lite mera skratt

Igår dansade jag med mina fina vänner. Det var den första helgen på länge som jag var ledig och den blev väldigt bra. Tycker så mycket om dem allihopa och har redan börjat gruva mig över hur mycket jag kommer sakna dem när jag befinner mig på andra sidan atlanten... Hur ska jag klara mig?
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Madelene Billman

Hittade denna bruds blogg för ett tag sedan, till en början skickade jag in nån gång i veckan men nu läser jag den dagligen, älskar hennes klädstil men framförallt hennes hår! Skulle aldrig få för mig att färga mitt eget hår grått men tycker fortfarande det är kul att se när "andra vågar"
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
 

Publicerat: / Allmänt

Balsammetoden

Jag har absolut ingen aning vad jag håller på med egentligen men jag tänkt testa balsammetoden! Ni vet, då man inte använder shampoo utan bara balsam. Vissa älskar det, andra hatar det... Vi får se vilken grupp jag kommer tillhöra! Jag tänkte göra det på test fram till ungefär nyår, efter det lär jag ha någon "åsikt" av det hela. Med tanke på att jag inte är så sugen på att förklara vad balsammetoden är och varför det är "bra osv" tänkte jag visa er denna video nedanför: