Publicerat: / Allmänt

Ny design

Nu har jag bytt design ännu en gång, men denna kommer jag nog hålla fast vid ett tag. På dagarna tränar jag, pluggar till högskoleprovet, jobbar och drömmer mig bort till USA. Ska fortsätta drömma lite och se på Svenska Hollywoodfruar som har premiär snart! 
 
Jo, jag har klippt mig också! Känns otroligt att jag vågade och väldigt skönt!

Publicerat: / Allmänt

All About That Bass

 

Publicerat: / Allmänt

"Wait for me! Jag kommer snart!"

Igår bjöd Lisa på fika och lät mig skriva en liten hälsning på hennes resväska. Emelie, Moa och Lisa har nu alla åkt. Själv står jag kvar och stampar på samma ställe känns det som. Familjen som allting gick så bra med beslöt sig för att inte skaffa någon Au Pair förens efter jul. Så nu är jag tillbaka i "matchningsprocessen". Hoppas på det bästa för nu vill jag bara iväg! Lisa och jag pratade om hur kul det hade varit om vi båda kommit iväg samtidigt, för sedan två år tillbaka har vi rest tilsammans (London och Dublin) och båda kring hösten. Nu bryts ju traditionen lite, menmen som jag skrev på hennes resväska: Wait for me! Jag kommer snart!
 

Publicerat: / Allmänt

Do no wat to do

Vad tycker ni om min rubrik? Övar på min engelska för det ser rätt ljust ut angående mitt familjsökande i USA, så jag tänkte att det är lika bra att bli van språket! (Riktigt dåligt skämt men skyller på att det är sent.)
 
Det kryper i fingrarna på mig. Jag tror jag vill göra en ny blogg. En specifik blogg för USA, eller bara livet nu efter studenten? Men jag vet inte. Hela gymnasieåren finns ju kvar här? Eller så är det just därför jag ska byta haha?