Publicerat: / Allmänt

Inga bilder och ingen tid

Jag har uppdaterat min datorsprogramvara (tror jag? Kan även tillägga att det var inte JAG som gjorde det utan ett par kompisar som hjälpte mig). I alla fall är datorn helt tom och det finns ingenting (, alla bilder är på en hårddisk nu) och skolan är snart slut vilket betyder att jag och alla andra i min klass har väldigt mycket att göra! På torsdag har jag förhoppningsvis fixat min sista inlämning för denna termin. Därför stänger jag nu in mig på mitt rum trots att solen skiner och studerar in i det sista!
 
- Kan även snabbt nämna att jag har fått jobb i sommar och idag fick jag mitt jobbschema! Det ser bra ut så nu är det bara att tagga till sommaren (som redam kommit?) !!!
 
 

Publicerat: / Allmänt

TRYCK på F5

-

Publicerat: / Allmänt

18års fika

Idag kom kusinerna på besök för att fika och gratta mig i efterskott. För er som har missat det blev jag myndig den 16 maj och får nu göra massor med saker som man inte fått göra tidigare! Fick en storburk med ahlgrens bilar i alla dess former och om jag känner mig själv rätt kommer den vara tom inom en snar framtid haha!
Kan även passa på att tillägga att vädret varit helt otroligt! Strålande sol och riktigt varmt! Tack snälla sommar för att du äntligen börjar komma!
 

Publicerat: / Allmänt

Jag är tillbaka - Det var inget för mig

Vet ni vad, att blogga mode är ingenting för mig. Jag älskar modebloggar men att ha en själv... Nej, det går inte. Min garderob är helt enkelt inte "byggd" för att vara det. När jag bloggar vill jag skriva om onödiga saker som vardag, träning, lite "mode" och mina vänner. Med andra ord, jag vill skriva om mitt liv. Den här bloggen är inte till för att bli nästa "Kenza-", "Angelica Blick-" eller "Kissie-" blogg. Denna blogg är till för att JAG vill blogga och skriva av mig.
 
Därför hoppar jag här med av tävlingen och börjar blogga här igen. 
 
I samma veva som jag skrev de orden blev jag genast mer motiverad till att börja fota och lägga ut massa bilder här på bloggen! Så från och med nu bloggar jag här igen. Men tro inte att jag kommer ha en jämn uppdatering, jag är en periodare det vet alla haha!