Publicerat: / Allmänt

Förändringar på g

Smiter in till stan strax, sedan ska jag fixa lite med bloggen tror jag... känner mig så less på denna design!



Publicerat: / Allmänt

COVER

Tror det var ett år sedan sist men som man brukar säga - bättre sent än aldrig!
Sång - Jag
Gitarr - Marielle Marklund
 

Publicerat: / Allmänt

Samsung galaxy S4

Den framtvingar inte stängning på apparna, den startar inte om sig själv, den skickar sms och det går att svara om någon ringer... kunde inte varit nöjdare!



Publicerat: / Allmänt

Ett försök till inspiration


Publicerat: / Allmänt

Chock.

Skulle vilja påstå att jag befinner mig i en slags chock. Imorgon ska en krönika till skolan vara inlämnad och när jag vaknade imorse var den fortfarande oskriven. I alla fall satte jag mig kring tolv och började skriva den och en timma senare var den helt klar. Detta är rekord för mig! Har aldrig varit så "tidig" med att få klar en skolgrej tror jag?! I alla fall inte de senaste tre åren haha. Brukar sitta där några minuter före midnatt och skicka in mina arbeten. Detta betyder alltså att jag har hela söndagen att göra vad jag vill?! (Efter att jag jobbat lite i matten... MEN ÄNDÅ!)
 
Som sagt. Är i chock.
 

Publicerat: / Allmänt

Den 24 oktober 2013

Om 45 dagar den här tiden kommer jag nog inte längre befinna mig på svensk mark. Jag och Lisa gör en repris från förra året och reser iväg till Dublin under höstlovet! Det var ungefär lika spontant som förra året när vi bokade en resa till London två veckor före avfärd. Lisa frågade om jag ville hänga med till Dublin, jag sa "ja" och två dagar senare var resan bokad. Nu idag är allt det sista fixat.
 
Vi har flyg från ner till Stockholm. Flyg från Stockholm till Dublin. Boende. Flyg hem från Dublin till Stockholm. Och flyg från Stockholm och upp till norrland. Jag är så sjukt taggad på denna resa! Bortsett från det faktum att jag kommer behöva vänta ensam i Stockholm på hemvägen i cirka 5-6 timmar eftersom Lisa ska stanna i Stockholm några extra dagar. Får väl chilla lite på McDonalds nån timma eller så...?
 

Publicerat: / Allmänt

Tjejers i-landsproblem

Har precis städat rummet och nu belönat mig med en ansiktsmask som får mig att visa mindre känslor än en hollywoodfru som nyligen sprutat in botox i ansiktet. Kan även nämna att ett i-landsproblem uppstått... Jag har allt för mycket kläder (ska sälja lite på loppis eller lämna in till röda korset) men trots det inget att ha på mig, eller jag har ingen stickad tröja som kan hjälpa mig att inte frysa ihjäl under skoldagarna. Måste verkligen köpa mig en lol! :p

(EDIT: Till er som inte förstod var jag oseriös med både ":p" och "lol")