Publicerat: / Allmänt

Ett X antal år sedan

Pappa erkände precis att han brukade skrämma mig före han tog kort när jag var liten.
 
 

Publicerat: / Allmänt

Pladder

Skrev ett religionsprov som tog längre tid än beräknat, var näst sist ut ur klassrummet. Trodde det inte skulle ta mer än en ungefär en timma så på väg till skolan satt jag och funderade på vad jag skulle göra när jag kom hem, never been so wrong. När jag kom hem fanns det ingen tid för att lata sig utan det var bara att ta tag i nästa uppgift. På torsdag ska vi skriva en analys om ett negativt samhällsfenomen, så jag har suttit och tittat på en dokumentär och läst en hel del artiklar om ämnet nu.
...Ja, jag ser fram emot ett lov nu!... Även om jag kommer behöva skriva klart en rapport under det så ser jag fram emot det!
 
Annars ska jag till Umeå imorgon och kika på deras universitet (Sedan kommer jag få träffa Sanna som jag inte sett på aslänge så det var bara ett plus i kanten!).
 
Eftersom detta är ett bildlöst inlägg som handlar om i princip ingenting är jag väl medveten om att ingen kommer orka läsa det men det är helt ok hehe!

Publicerat: / Allmänt

Bikinikaos

Om ungefär tre månader kommer jag inte befinna mig i Sverige längre. Förhoppningsvis kommer solen skina och jag kommer ligga på en strand tillsammans med några av mina bästa vänner! Eftersom jag inte riktigt heller äger någon bikini, baddräkt eller något liknande (alltså ingen jag kan använda eftersom de alla är waaaaay toooooo slitna) har jag kikat runt lite på intranätet idag. Hittade tre stycken, eller samma modell men olika färger) på HM som jag funderar på att klicka hem. Lutar åt den svarta men samtidigt tycker jag ju att svart är så himla tråkigt... hm... (Dessutom kommer jag abra se blekare ut än vad jag är i svart, fast jag är ju rätt blek... asså...hm...)
 

Publicerat: / Allmänt

Pågående projekt

Satt med detta hela kvällen igår, ville egentligen klicka hem en men eftersom jag inte har lust att spendera pengar på en så bestämde jag mig för att göra en istället! Om den någonsin blir klar är ju en annan femma, för er som inte hört det har jag en tendens att påbörja projekt men aldrig avsluta dem. Får se hur det blir denna gång! 
 
 

Publicerat: / Allmänt

Morgonträning

Klockan är strax efter halv tre och idag har jag hunnit med hur mycket som helst känns det som! Egentligen har jag bara hunnit spinna med Agnes, handla och duscha men det känns ändå som så mycket mer. Kanske beror det på den enkla anledningen att jag varit vaken sedan halv nio och hunnit med att göra saker... fastän att det är lördag!(!!!!) Brukar ju i vanliga fall sova till tolv nån gång hehe.
 
Annars ska jag plugga lite inför Islam provet, möjligtvis spela tennis med pappa och städa mitt rum. Fast lat som jag är får vi väl se hur det blir, kan ju ändå ha gott samvete över att jag tränat hehe!
 

Publicerat: / Allmänt

En ledighet förstörd av matematik

Alla i klassen förutom fyra personer är helt lediga idag. Jag är en av de fyra personerna som inte är det. Kring två idag kommer jag sitta och göra ett matteprov, kunde inte varit mindre taggad haha! Annars så sitter jag på skolan just nu och tänkte skriva lite på mitt gymnasiearbete, har klarat av att få ihop en inledning och början på faktasidorna. Tror jag måste vara sjuk med tanke på att jag faktiskt tycker det är (just nu) kul. 
 
Kommer säkert ändrat min åsikt om någon minut.

Publicerat: / Allmänt

Klickade hem dessa igår kväll

Annars kommer kvällen bestå av matteplugg, PT-jobb och möjligtvis ett yogapass. Borde verkligen ta mig iväg, är nämligen så stel att jag får ont i kroppen... Det är nog inte så bra... Jag ska nog ta mig iväg. Jo, jag ska på ett yogapass ikväll!

Publicerat: / Allmänt

Fuck Cancer

Idag var jag, Linnea, Malin och Sandra på krokodil där vi gjorde "Fuck Cancer" armband. Helt sjukt vad mycket folk som tagit sig dit, var så fullt att du knappt tog sig fram! Vi satt där i några timmar, pratade på om allt som hänt, klagade på att det fanns för många gröna pärlor och slogs om de mörkblåa(...nästan)! Dessa armband finns att köpa HÄR och alla pengar går såklart till cancerdrabbade. Varje armband kostar 100kr och idag gjordes över 500st, det är alltså över 50 000kr!!! 
 
Tillsammans kan vi göra skillnad. Fuck Cancer.
Efter att du gjort 5st armband fick du ett själv, det ovan är mitt... om ni inte redan listat ut det!

Publicerat: / Allmänt

Alla hjärtans dag idag, vad innebär det då? Jo det innebär att mamma förhoppningsvis köper hem gelehjärtan åt mig (älskar dem!) . Kan även avslöja att jag fått ett extrajobb på Challange! Så dit bär det av ikväll för några timmars jobb, imorgon ska jag volontärarbeta och göra "Fuck Cancer" armband och sedan blir det lite mer extrajobb på kvällen. Fullspäckad helg men vad gör det? Har avklarat två prov och två semenarier i veckan, så skönt att ha det gjort!
 

Publicerat: / Allmänt

En lista

10 saker jag tycker om:
Att resa.
Avsluta ett träningspass.
Långa promenader under höstens ljusa timmar då tankarna bara får sväva iväg.
Överraskningar.
Dansa, även om jag inte är speciellt bra på det.
Att se på två människor hur mycket de tycker om varandra.
Titta ut över havet och inte se något stopp.
Välgörenhet.
Disney.
Överraska människor.
 
9 saker jag tycker mindre om:
Skolan.
Att jag har en tendens att vara alltför lat ofta.
Svordomar.
Min usla matlagning.
Svikande elektronik.
Bråka med folk om det heter plättar eller pannkakor.
Min tendens att särskriva ord.
Känslan av att vara osäker.
Att sova bort en hel dag.
8 bloggar jag läser:

7 saker jag vill göra i framtiden:
Resa till så många länder som möjligt.
Besöka varje världsdel.
Tågluffa genom Europa.
Lära mig surfa.
Bada med delfiner.
Donera blod.
Jobba utomlands.
6 saker jag är rädd för:
Nålar och då speciellt sprutnålar.
Älgar.
Mörkret.
Voldermort.
Dinosaurier.
Döden.
 
5 böcker jag tycker om:
Hungerspeler av Suzanne Collins.
Fatta Eld av Suzanne Collins.
Revolt av Suzanne Collins.
City of Bones av Cassandra Clare.
Flyga högt av Katarina Von Bredow.
4 ord som beskriver mig:
Glad.
Tidsoptimist.
Kreativ.
Slarvig.
 
3 saker jag ser fram emot:
Att inte ha träningsvärk längre.
Att vara läxfri.
Turkiet.
2 förebilder:
Mamma.
Pappa.
 
1 bra låt:
Ed Sheeran - I See Fire.
 
Listan snodde jag från Linnea som tog den från någon annan haha!

Publicerat: / Allmänt

Lite förändring

Tryck F5

Publicerat: / Allmänt

Mitt i natten

Var helt slut när jag kom hem från skolan så självklart lyckades jag somna i två timmar. Det är därför jag nu inte kan sova. Tänkte försöka ta mig iväg på ett spinningpass imorgon före lunch men... som det ser ut nu kommer jag väl inte orka dra mig upp ur sängen? Jag lovar mig själv att i alla fall försöka.
 
Lär väl uppdatera imorgon om hur det gick haha!

Publicerat: / Allmänt

Say something

Den går på repeat. 

Publicerat: / Allmänt

Saker jag vill lära mig:

 • Åka snowboard.
 • Sy.
 • Franska.
 • Måla.
 • Stå på händer.
 • Yoga.
 • Dansa.
 • Spela ett instrument.
 • Fota.
 • Avsluta saker jag påbörjar.
 • Jonglera.
 • Knäppa med fingrarna.
 • Laga mat.
 • ...och mer kommer tillkomma!