Publicerat: / Allmänt

FLYTTAR BLOGGEN:

TJOHOOOO! Kommer under obestämd tid att ha flyttat bloggen till modette.se eftersom de har en tävling där. Min nya blogg adress är http://nyheter24.se/nextinfashion2013/sofialidman
Jag vet, ruskigt lång och inte speciellt praktiskt. Därför gör jag nu så att det bara är att klicka bilden nedan för att komma till bloggen. Så med andra ord, titta in på den här bloggen och klicka bara på bilden så slipper ni lära er en ny och opraktisk bloggadress. Fast om ni vill får ni ju lära er den haha!
EDIT: Den nya bloggadressen behöver inte alls vara så knepig, sök bara på nextinfashion.se/sofialidman
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!

Publicerat: / Allmänt

Våfflor lindrar träningsvärk

Vaknade med en hemsk träningsvärk efter mitt ofrivilliga träningspass igår. Det var nämligen så att jag skulle ta mig till Elin (som bor ca 1mil ifrån mig) för att påskpyssla. Mamma och pappa jobbade och eftersom jag ännu inte har åldern inne för att köra bil fick jag helt enkelt gå till närmsta busshållplats i Skuthamn (ca 7km bort). När jag sedan gått dit, tagit bussen till stan och sedan från stan fått skjuts till Bergsviken var jag framme. Vi påskpysslade lite och sedan skulle jag ta mig hemmåt, även då utan skjuts. Jag började jogga och när jag sprungit halva vägen mötte pappa mig med bilen och skjutsade hem mig sista vägen. Vad gör man inte för att umgås med kompisar när man bor i skogen va?
 
Idag gräddade i alla fall jag och mamma våfflor, det lindrade träningsvärken rätt bra det.
 

Publicerat: / Allmänt

2 lektioner kvar nu

Sedan är det lovlovlovLOV! Ska ta och läsa det sista i engelska boken nu innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det bara två lektioner, sedan är det som sagt lov! Det ska firas med att träna innan och sedan ska jag dra på bio med Sandra och se "The Host". Vet inte vad jag ska förvänta mig av den filmen, har boken men den är oläst haha.

Publicerat: / Allmänt

3 bilder

Vi vill sova. En tröja. Sandra skrämmer mig.

Publicerat: / Allmänt

Mörka backar med dolda hopp

Igår vid nio tiden drog jag, Agnes, Sandra, Elin, Elise och Linnea till ett grustag med madrasser, pulkor, stjärtlappar och tefat. Sedan var det bara ett stort YOLO av det hela. Vi slängde oss nerför den mörka backen utan att vara medveten om vilka småhopp som lurade där nere. Med snö i ansiktet och ömma rumpor hade vi tagit oss ner, sjukt kul! Vi stannade ute några timmar och skrek, skrattade och bara levde. En helt underbar kväll med andra ord och en väldigt djupt inlägg från min sida men so what? Yolo swag liksom?
Linnea är den duktiga fotografen!

Publicerat: / Allmänt

Ett mästerverk

Gjort av Elin och mig under dagens "Friluftsdag/temadag/vad-det-nu-var-för-dag". 

Publicerat: / Allmänt

Jag är så unik att det jag kopierar blir orginellt

Citatet kommer från en vän som planerade att stjäla en bank (ni läste rätt, inte råna utan stjäla hela banken och gömma den på sin bakgård). Hon berättade hela sin plan för mig när jag satt och väntade på bussen, efter ett tag konstaterade jag dock att hela hennes plan var som handligen i filmen "Dumma mig" (en film som hon också sett). Det var då som hon slängde ur sig "Jag är så unik att allt jag kopierar blir orginellt".

Och där fick ni "dagens historia"!
Ikväll ska jag umgås med denna vän och bowla för första gången på nått år.
Kan även tillägga att denna vän heter Sanna.

Publicerat: / Allmänt

Praktik

Har praktik i veckan på ett café. Jag stod i disken flera timmar idag men det var faktiskt förvånandsvärt roligt! Tänkte inte berätta så mycket mer utan bara slänga in en snabb update med vad jag gör. 
Imorgon ska jag i alla fall vara med Sanna och hjälpa henne plugga religion och hon ska hjälpa mig plugga matte. Efter det blir det teater och sen ska jag sova och upp på praktik igen!

Publicerat: / Allmänt

Moringa

Jag fick en liten present av mamma igår, kropps smör och kropps skrubb från The Body Shop med doften "moringa". Hade aldrig hört om den förr men den doftade förvånansvärt gott!
 

Publicerat: / Allmänt

Leopard skor

Ni minns de där lepoardskorna jag tänkte beställa? Det fanns ett litet problem med dem, det var de där "nitarna" som fanns längst fram. De var inte så jättesuperdupersnygga om jag får säga min åsikt. I alla fall så tänkte jag ignorera det och beställa dem ändå, men så gick jag in på Din Sko och vad har de där? Jo, dessa snyggingar som fick följa med mig hem. Jag kommer leva i dem till sommaren. På tal om sommaren... Den får gärna ta och komma typ, nu?