Publicerat: /

Jag bor i ett sjukhus

I alla fall för tillfället. Min lillebror har smittat ner mamma och pappa och nu har de smittat ner mig. Så med andra ord är alla i vårat hus sjuka vilket betyder att vårat hus blivit ett sjukhus.

Vad ska vi nämna om julafton? Det var jätte trevligt! Måste dock erkänna att jag fick en chock när mamma öppnade ett paket som innehöll en iPhone under tiden jag fick en årsförbrukning av doftljus. Haha nej men jag är nöjd med julen! Den var minst lika mysig sol den alltid varit.

Publicerat: / Allmänt

God jul!

Nu är hela huset städat, klapparna inslagna och maten på bordet. Det enda som saknas nu är släkten, men om jag ser rätt är det nog en bil jag känner igen som rullar fram på våran infart.

Publicerat: / Allmänt

Julshopping med Sanna

Sitter just nu på mammas jobb eftersom jag inte kan ta mig in till stan annars, och det känns som en fördel att kunna ta sig till stan om man skata en buss till Luleå. Där borta ska jag handla de sista julklapparna, en klänning och en jacka. Bilder ska jag försöka fixa sen... förresten: Jullovet är här!

Publicerat: / Allmänt

12-12-12 12:12


Publicerat: / Allmänt

avbryt avbryt

Chillar på sjukhuset resten av denna vecka också tror jag, precis som förra...

Publicerat: / Allmänt

Nystart igen

Nej, jag saknade bloggen. Att bara få lägga upp bilder någonstans och skriva en liten mening som någon där ute kanske läser. Så jag är tillbaka för tillfället. Hoppas ni har förstående att bloggen kan halka efter ifall det är mycket i skolan (vilket det är i tvåan, speciellt om man är dålig på att planera som jag och skjuter upp allting till sista dagen!) Men som sagt. Jag är tillbaka just nu med ny bloggdesign och jag har även "städat ner alla inlägg", inga inlägg är alltså borttagna jag har bara fått alla att hoppa ner så de finns inte på "startsidan" längre utan ni får bläddra i arkivet. 
 
Men nu försöker vi igen här!