Publicerat: / Allmänt

Snabb förklaring

Jag kommer inte ha något internet på en vecka. För vi far nämligen på semester... Men när jag är hemma börjar jag blogga igen!


Publicerat: / Allmänt

No internet

Kommer inte ha något internet på en vecka... så det blir nog inget bloggande på minst en vecka.... Men sen är jag tillbaka! Så... Vi ses!

Publicerat: / Allmänt

Piteå dansar och ler!

Nu sticker jag dit tillsammans med Matilda, Sandra och Jossan!


Förhoppningsvis knäpper jag massor med bilder!

Publicerat: / Allmänt

låt mig sova!

Vi har firat Erik nu... Får jag sova då?

Publicerat: / Allmänt

Vänta lite... Vem var han?

Ungefär så lät det nästan hela tiden hemma hos Matilda när vi såg filmen. Var är alla coola prylar?? Bilar som blir osynliga och allt sånt! Allt Daniel Craig (som spelar Bond) gör är att slåss och puta med läpparna! Precis som Angelina Jolie gör.. Men till skillnad från honom så gör hon det med "stil"... Nä, jag tror jag håller mig till dom gamla filmerna! Dom är faktiskt lite mer verklighets trogna...

Ska gå och lägga mig nu i alla fall för imorgon blir det... PDOL! För er som inte vet vad "pdol" står för kan jag säga att det är "Piteå dansar och ler" och vet ni inte vad det är... Då har ni helt klart missat något! Sedan fyller ju lille brorsan år! Han blir hela 11år! Så han ska vi upp och fira halv nio... Hur ska jag orka? Om jag lyckas ta mig upp så tänker jag tvinga mig ut på en jogging runda också! Bara för att vakna liksom?... Okej... Jag säger bara "Lycka till Sofia!"


Publicerat: / Allmänt

Fram och tillbaka!

För tillfället far jag lite fram och tillbaka mellan TV:n och daorn, vilket inte är så bra... För det gör mig bara okoncentrerad... och då måste jag skriva om allt igen! Näe, usch! Nu stänger jag av TVn! Eller i alla fall ljudet... Haha!

Jag fick en skjorta idag av Matildas mamma, Anna. Den var jätte gullig men jag undrar om den kanske inte är lite för liten trots allt..? Får höra vad mamma och pappa tycker när dom får se den. Nog för att jag redan vet vad pappa kommer säga! Men de får ni inte veta, hihi!

Snart far jag tillbaka till Matilda i alla fall! Då ska vi se den senaste James Bond filmen! Undra om den är bra...?


Ska jag vara helt ärlig så har jag inga förväntnignar...

Publicerat: / Tävlingar jag är med i

FINAL PLATS! TIME TO VOTE!

Minns ni tävlingen som jag var med i? Den där man kunde vinna löshår? Nu är det i alla fall så att jag kom till Final i den!! Vilket var jätte roligt att få höra!
Men för att kunna vinna måste jag samla röster... Så om ni går in på den här länken:
http://nicolesjostrom.blogg.se/2010/july/finalisterna-i-pigtail.html#comment
Och sedan kommenterar "Jag röstar på nr 7" (eftersom jag är nummer sju) så har ni hjälpt mig otroligt!

clip-on-set-nr-613

Hoppas ni hjälper mig!
Men nu sticker jag till Matilda ett tag, bloggar senare!

OBS! Bara en röst / person

Publicerat: / Allmänt

Häll vete i mjöl påsen!

Jag missade sången idag... Hade totalt glömt bort den... Jag var helt inställd på att den skulle vara klockan sju på kvällen... Så  jag sover ju vidare. Sedan sitter jag och bläddrar lite i min kalender lite och hittar det här "Sång med Marielle 11.00". Och klockan hade ju redan hunnit bli halv tolv så det var bara att ringa och försöka få tag i henne. Vilket jag inte fick... Men jag skickade ett sms i alla fall... Hoppas hon fick det! Och jag som hade sett fram emot det... Vad tråkigt...

Aja! Man får göra det bästa av situationen! Snart ska jag fara till Matilda, vi ska se den senaste James Bond filmen... Fast kanske dock ikväll? Sen så har Erik (som fyller år imorgon) fått sina presenter redan idag! Det blev ett par förstora byxor! En mobil och... Vänta... Vad fick han mer?

 


Publicerat: / Shopping!

Hemma från Luleå!

Uppdateringen under dagen har ju inte varit den bästa, men eftersom jag tänke vara så smart och uppdatera från mobilen stack jag innan jag hann skriva något från datorn. Problemet var ju då bara att surfa med mobilen tar rätt mycket ström.. (Med tanke på att jag också smsar och ringer med den) Och jag kan inte heller ha några bilder med i inläggen, vilket gör dom lite tråkigare.. tyvärr...

Men nu är jag i alla fall hemma igen! Det var lite "halvt" planerat att Matilda skulle följa med till Luleå, men det blev inte. Så jag och mamma for! Egentligen finns det inte så mycket att säga om dagen... Mer än att jag gick runt i affärer och allt jag kom hem med var ett nytt nagellack! Fast det är ju alltid något! Sen ska jag ju till Umeå! Så jag får väl spara mina mammas och pappas pengar tills dess!

Så här såg jag ut idag!

39,50 kr på H&M!

Publicerat: / Allmänt

Nu bär det av till Luleå!

Rubriken säger rätt mycket... bloggar när jag är hemma!

Publicerat: / Allmänt

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Publicerat: / Allmänt

Det här är jag på pricken!




Publicerat: / Allmänt

Oälskad?

Usch! Hade en (mar)dröm inatt, var helt oälskad av alla och ingen brydde sig om mig.. Låter helt sjukt! Jag blev i alla fall jätte ledsen! När jag vaknade smög jag upp till mamma som satt i soffan, då kände jag mig lite mer älskad igen, haha!

Ja, mina planer om att kanske fara förbi och bada i blåsmark är överstrukna! Det är nämligen så att om man tittar ut så öser regnet ner... Vad är de här för sommar?! Jag måste i alla fall ut i regnet! Mopeden står ute... MOPEDEN STÅR UTE?!

Publicerat: / Allmänt

Oväntat besök!

Jag hann inte berätta något om vad som hänt idag! Eller... Gårdagen rättare sagt eftersom att klockan är över tolv.
Imorse efter att min pappa väckt mig och efter att jag solat en liten stund kom min kusin Lisa och hennes mamma Eva förbi! Det var ett bra tag sedan jag träffade henne! (Har jag för mig i alla fall, haha!) Vi gick i alla fall ner till "Badviken", som vi kallar det, och badade fötterna. Vi blev skrämda av lite fiskmåsar och så höll det på tills vi gick upp till min farmor! Där låg vi i en liten gummibåt mest hela tiden och försökte ta oss en bit ut... Det gick inte speciellt bra... Allt slutade med att vi blev blöta och att hon skulle fara hem. Om det blir fint väder imorgon kanske jag tar en sväng förbi blåsmark till deras lilla badplats, men det breor ju på när jag vaknar också...


Publicerat: / Allmänt

Hos Matilda!

Min uppdatering under dagen har varit kass! Men jag har gaft fullt upp! Och just nu uppdaterar jag genom mobilen, därför kan vissa ord vara felstavade och därför finns det inga bilder med heller... men jag tänkte bara säga att jag är hos Matilda just nu och vi har hyrt flera filmer! (Massa action!) Så nu ska vi njuta av många snygga killar,bilar och pistoler!

Publicerat: / Allmänt

Gårdagen blev sen...


Hann inte blogga något igår när jag kom hem... Men hallå? Vem orkar blogga halv två på natten? Inte jag i alla fall! Och jag tror ni överlevde..
I alla fall så for jag och Matilda ut på en liten jogging runda och sedan satt vi ute hos henne och grillade! Det var jätte mysigt! Synd bara att vi inte hade några marshmallows, men korv gick bra de också! Vi lyckades till och med få till en "jing och jang" korv när vi skulle dela den.. Komiskt! Sedan satt vi säkert flera timmar där ute och bara pratade, det var jätte mysigt!


Men kring tolv gick vi in för att se en film istället och då blev de Mamma Mia. Det var en evighet sedan jag såg den! Sen vid ett for jag hem. Jag kan bara säga att jag höll på att frysa ihjäl! Det var SVIN KALLT! Mina lår är fortfarande kalla! Usch!

Nu tänker jag gå ut och lägga mig i solen! Så jag slipper tänka på kyla... Det är ju Sommar!


Publicerat: / Allmänt

Hemma!

Nu har jag kommit hem från byske! Men snart ska jag fara tillbaka till Matilda, vi tänkte fara ut på en löpingrunda tillsammans! Eftersom vi båda skulle ut och springa kom Matilda på att vi lika gärna kunde göra det tillsammans! Så långt brukar ju inte jag tänka, Haha!
Men här kommer lite bilder från dagen!

 



Senare hittade vi en liten lekpark, och klart att jag blev tio år yngre och ville prova en slags snurra... Men det gick inte så bra, ställningen gnällde och det slutade med att jag fick hoppa av... Fast det var kul så länge det varade!

Nu måste jag skynda mig till Matilda!


Publicerat: / Allmänt

Solar

Nu ligger jag och matilda och solar! Förutom att de blåser kallt och vi måste flytta stup i kvarten eftersom de blir skugga där vi ligger så är det jätte trevligt!

Publicerat: / Tävlingar jag är med i

Jag är med och tävlar om...

Att vinna löshår (clip on set) från pigtail.se
(tvälingen hålls på http://nicolesjostrom.blogg.se/ )
clip-on-set-nr-613
- Jag vet att det inte är min hårfärg men vadå? Man kan ju färga om det... och hoppas på att det blir bra...?

Publicerat: / Allmänt

Nu kan de komma!

Fick ett telefonsamtal av Matilda för ett tag sen där hon sa att de hade försovit sig! Vilket inte gjorde mig så mycket trots allt eftersom jag gärna har lite extra tid på mig att packa... Och nu har jag packat klart! Så det är bara att vänta. Jag hade till och med ställt klockan imorse! Och vaknat tio i sex (fast det var ju inte för att klockan ringde, utan för att jag blev rädd för att jag hade försovit mig.)



Idag har jag med mig kycklingsallad till lunch, Matildabullar, festisar och vanligt vatten... sen får man ju inte glömma solkrämen!

Publicerat: / Allmänt

Byske!

Slänger just nu i mig frukost för snart kommer Matilda och hämtar upp mig och sedan blir det av till byske havsbad! Det är ju kul att solen tittar fram lite, med tanke på vad det var för väder igår. Tror dock inte att jag kommer uppdatera något under dagen.. Kanske en kort mobil blogg? Men det tråkiga är ju då att jag inte kommer ha någon bild med? Aja, ni får överleva! 
 
Morgonfrilla! De gillar vi...inte!

Publicerat: / Allmänt

En bild kan säga mer än 1000 ord...

Men trots de måste jag skriva en liten text tycker jag själv!
Jag har helt ärligt inte gjort något vettigt idag! Efter löprundan så satt jag och slöade framför TVn och var lite på datorn innan jag tillsist hoppade ner i badkaret! Att jag hittade en hårinpackning gjorde ju bara saken bättre! Så nu är jag ren från topp till tå och håret känns inte alls lika slitet längre! Fast... Att vaxa benen (som jag gjorde eftersom de verkligen behövdes!) var lite mer plågsamt...


Nu ska jag ta och städa mitt rum... USCH SÅ TRÅKIGT!

Publicerat: / Tävlingar jag är med i

Sko design!

Rösta!
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Publicerat: / Allmänt

Sticker ut en stund!


Ska försöka få med mig pappa! Om inte han vill med då sticker jag själv.. För jag måste verkligen röra på mig nu!

 


Publicerat: / Allmänt

cendi va?

Jag stod inte ut med mammas och pappas tjat! Såhär lät det:
"Men varför heter du sendi?" "Det var så sjorvigt att stava!" "Vad står de för?" osv.

Så nu har jag bytt blogg adress.. igen! Den här gången blev det något så tråkigt som "Sofialidman.blogg.se". Men för mig funkar det i alla fall! Sedan så hade det lite mer koppling till mig också...Faktiskt, Haha!

Som sista ord för dagen kan jag bjuda på en bild...

 Eriks vackra snagg!