Publicerat: / Allmänt

26 dagar för att vara exakt

Snart reser jag med mina fina vänner till Turkiet, är galet hur mycket jag längtar till att få ligga i solen och bada i medelhavet! Allt jag kommer göra de kommande dagarna är att be till gudarna om bra väder och att jag blir brun. (Kära gud, jag vet att det är mycket begärt men kan jag inte få bli liiiiiiiiiiite brun i alla fall? Bara för den här gången?)  
Denna vecka går vi endast 2 dagar i skolan, inte mig emot, och dessutom har jag inget jag måste göra. I alla fall inte till veckan, inget jobb eller skolarbete. Så himla skönt, jag ska bara njuta!
 

Publicerat: / Allmänt

En vecka utan andrum

Massor att göra men ingen tid till något alls. Som det brukar vara.
Slänger upp en bild som togs för några veckor sedan, då hade jag mindre att göra.
 
 

Publicerat: / Allmänt

Påskfirande med släkten

Igår blev det, precis som rubriken avslöjar, påskfirande med hela släkten! Egentligen kanske det inte var så mycket "påskfirande" i det hela utan vi åt mest väl egentligen bara god mat tillsammans. Lilla Nils, som blev 9 månader igår, var där och han dreglade, grinade och skrattade. Så sjukt söt liten unge det där är alltså!
 
Senare mot kvällen blev det garderobsjobb på challenge. När det knappt var 20 minuter före stängning gick brandlarmet igång så kvällen blev lite längre än beräknat.
Idag har jag hunnit med att sola lite och nu ska jag sätta igång med att plugga. Även morgondagen, lovets sista dag, kommer att bli fylld av plugg... Så går det då man gör som jag och skjuter upp allt till "sista minuten".
 
 

Publicerat: / Allmänt

"Produktiv"

Idag vaknade jag rätt tidigt men orkade inte dra mig upp så jag somnade om och vaknade närmare lunch. Åt frukost, slötittade på TV, bytte om till träningskläder och hämtade upp Agnes. Vi betalade vår studentresa, så nu vill jag en fattig student, och gjorde ett grymt pass på Korpen!
 
Nu när jag tagit mig hem har jag städat mitt rum till ungefär 50%. Ska även göra klart lite plugg och sedan lägga mig för guess what(?!)... Jag ska till tandläkaren 08.10 imorgon, toppen.
 
Kanske världens tråkigaste inlägg, men en "produktiv dag" blev det i alla fall!

Publicerat: / Allmänt

Nu slipper jag vara naken på stranden

Tillsammans med mamma rullade jag mot Luleå idag, där hittade jag två bikiniöverdelar och en underdel samt ett par träningstights jag varit på jakt efter ett bra tag! Ikväll är det jobb på challenge som gäller så innan det ska jag hinna ta en liten powernap, har börjat få ont i ryggen igen så på måndag ska jag ringa till en sjukgymnast.
 
 

Publicerat: / Allmänt

-

Jo men för det är ju offrets fel om hen druckit lite för mycket blir våldtagen.

Publicerat: / Allmänt

Brunch

Började dagen med att bjuda över tjejerna på brunch! Kändes väldigt skönt med en dag extra som gick att kalla "helg" för i veckan börjar mardrömmen. Har så sjukt mycket att göra att jag ens undrar om jag kommer få tid till att andas...? Ska i alla fall skriva klart lite uppgifter idag, träna, jobba och se det senaste avsnittet av Game of Thrones(!!!!!!!!!!).
 
 

Publicerat: / Allmänt

Köpte mig lite lycka

Förutom att köpa mig lite lycka idag har jag även testat en latte med karamell smak, riktigt gott och tyvärr onyttigt.
 

Publicerat: / Allmänt

Allt att göra, ingen tid.

Skola. Jobb. Högskoleprov. Jobb. Skola.
Så ser det ut för mig just nu. Aja, ska inte klaga! Det kunde varit värre, jag kunde varit utan jobb och utan rätten att gå i skola. Önskar bara att jag kan lyckas klämma in ett litet träningspass någonstans.
Kanske på söndag att jag får chansen till det? Eller kanske redan på fredag?! Åh vad jag längtar i så fall!