Publicerat: / Allmänt

Svar:

DEN SOM ÄR LEDIG SÅKLART!!!!

Publicerat: / Allmänt

Hm?

Vilken toalett går transvetsiterna på?

Publicerat: / Bilder på mig 2011

He-he-he Sorry...

Nu är vi utan internet igen. Någon från ...Vad-det-nu-är-vi-har-för-märke ska komma och kolla vad det är för fel på anslutningen, så jag måste leva utan internet uppkoppling vilket är jobbigt! Fast jag har ju internet i mobilen så jag får liksom leva på det. Jag kan kolla facebook en gång om dagen eftersom sidan tar och laddar så långsamt.
Men nu sitter jag i skolan och uppdaterar eftersom vi egentligen har sovmorgon, men Emelie kör moppen och jag får inte köra förens vi har kommit hem från Turkiet.. Aja CAN'T WAIT!

Publicerat: / Bilder på mig 2011

You'll never enjoy your life, living inside the box

Städar min garderob just nu. Sen blir det hamburgare och so som står på schemat, nog för att jag tror jag kan pressa in lite "Prodject runway" där emellan!

Publicerat: / Allmänt

Oh...My...GOD!


Publicerat: / Polyvore

Polyvore

Me and my microphone
Vårt internet kommer och går som det vill... Tänkte bara säga det...


Publicerat: / Allmänt

Huvudvärk kan komma plötsligt...

ont i halsen lika så...
Hoppas att ett städat rum hjälper, för nu ska de bli fint här!

Publicerat: / Allmänt

Här sitter jag och... Ja, vad gör jag?

Gud vad jag längtar tills det är sommar! Eller i alla fall tills snön har smällt. Då kan jag köra med moppen till skolan när det är sovmorgon och sen slipper jag sitta och vänta på bussen i 1h och 10min. Jag ska faktiskt försöka få något gjort och arbeta lite med specialarbetet vi har på SO:n... Eller så hamnar jag på facebook som jag brukar göra...? Sen har vi, eller alla nior i landet, nationella prov i engelska. Så det kanske blir att läsa lite sånt också... Eller så blir det facebook.. Hm.. Jo facebook lockar mest!

Publicerat: / Drömmar

The Hunger Games Cast!

Hungerspelen skådisarna är hääär! Och jag blev rätt...chockad? Tjejen har jag ingen aning om vem det är men killarna!! Fast eftersom de är duktiga skådespelare så tror jag att det kan bli grymt bra!
Jennifer Lawrence - Måste helt klart färga håret brunt!
Josh Hutcherson - Trodde han skulle spela Gale först med tanke på håret... Men det blev visst Peeta för honom! Dags att dra till med lite blekmedel i håret kanske? Bara dom inte gör de såhär fult gult...
Liam Hemsworth - Även känd som Miley Cyrus Expojkvän.. Hm.. Han kan nog funka...
Hungerspelen i sig är VÄRLDENS BÄSTA TRILOGI! Finns inte bättre! Den är verklighetstrogen på ett icke verklighetstroget sett.. Nu måste dom där göra filmen bra! Det får inte vara nå stoneface som i Twilight serien... FRAM MED KÄNSLOR KILLAR OCH TJEJEN!


Publicerat: / Polyvore

Ployvore

LA walk


Publicerat: / Allmänt

Vad är det med alla "småkillar"

Vad har Justin Bieber och Cody Simpson har gemensamt förutom att båda blev kända genom youtube?
Båda två har i princip likadana musikvideos... Allt musikvideorna går ut på är att de är kära i en tjej som ser ut att vara 16/17 år, och hon är kär i han... men ingen vågar säga något... Sen hänger de med sina "polare" som då är 20 och tycker att det är ascoolt att hänga med "småpojkar"... Asså dom kan väl i alla fall sminka 20åringarna så att dom ser lite yngre ut? Eller klä Justin och Cody vuxnare?

Publicerat: / Allmänt

Vilken Kukmiddag... JAG MENAR KUL!

Kom precis hem från skolan och detta finner jag i min middag...
Det är morötter, tror jag...?

Publicerat: / Allmänt

Nu har jag sovit ikapp alla timmar jag saknat!

Hela veckan har jag gått med en fruktansvärd sömnbrist, och då är det inte bara för att man vred fram till sommartid förra veckan utan för att vi alltid haft något att göra med spanjorerna! Det har liksom inte varit en lugn stund... och jag har inte ens haft nån spanjor!
Men nu har jag i alla fall sovit ikapp alla timmar, och nu försöker ajg jobba ikapp de vi missat i skolan! Kul!