Publicerat: / Bilder på mig 2011

PDOL 2011

Veronica Maggio på scenen, tängsel nedanför så man nästan blir mosad, skriken från publiken när varje ny låt börjar spela... Vilken stämning! Inte för att jag hörde så mycket av henne... eller såg henne för den delen men det gjorde ingenting för mig! Hahaha, vi skrek med i "Jag kommer" som var hennes sista låt! Sen tängde vi oss igenom folkmassan och åkte batman! Eller jag och Bea åkte den, och hon svor på att döda mig... Hahaha! Matilda lyckades vinna en jätte basketboll som vi gick och bar på hela kvällen, eller till 1 för sen kunde vi lämna den till Beas föräldrar som var vakter. Då for vi och "SKAKA ROOOOOOMPA!" på ett "litet disco" och bara hade det allmänt trevligt!
Tack för en oförglömlig kväll tjejer! ♥
Bilderna hittar ni här och här

Publicerat: / Bilder på mig 2011

PARTY AND PARTY AND YEAH!

Ska inte svära men fy F-N VILKEN SJUKT ROLIG KVÄLL!!! Precis vad jag behövde! Nu ska jag krypa till kojs (Hahah fy f-n hur det låter!) och ha det bara allmänt bra och "återhämta mig"!

Publicerat: / Allmänt

GALE & PEETA


Vet inte om jag gillar dem eller ogillar dom.... Med tanke på att Josh har riktigt mörkbrunt så var det rätt "perfekt" färg... eller jag vet inte... Eller jag gillar det!... Eller... eller... jag vet inte!!!!!

Publicerat: / Allmänt

Trassel, Peter Pan, Systrar i Jeans, Percy Jackson & The Lightning Thief

Mina dagar hos kusinerna har i stort sätt bestått av film. Vi såg Trassel (Som jag velat se jätte länge!) och jag höll på att börja stor grina i slutet... Aa, det var VÄLDIGT BRA!!!! Sen såg vi Percy Jackson & The Lightning Thief som var väldigt bra den med! Sen skulle vi gå coh lägga oss men låg och pratade ett bra tag... Sen somnade vi! Och nästa morgon såg vi Systrar i Jeans och Peter Pan! Hahaha vem älskar inte Disney??
Dessa filmer rekomenderar jag! hihi!

Publicerat: / Allmänt

Kusin vitamin!

Ska snart fara iväg för att sova över hos mina kusiner! Så det blir inget bloggande ikväll, därför har jag tagit mig tid och ritat en potatis i paint!
Hahaha! Jag har inget liv nej...

Publicerat: / Allmänt

HAHAHA

Ser ni de roliga? Hahahah! Klicka bilden så den blir större
Satt och spelade på KING.COM (Hade allmänt tråkigt) och så kommer denna fråga upp..

Publicerat: / Allmänt

TJoo

Heeeeeejhejhejhejeas dfaödfgöaegfaerdbfv
ork it blogga! hihihihihi


Publicerat: / Allmänt

Nu hänger jag inte med...

Har Amt Winehouse dött?
EDIT: Yes, she have... Rest in peace Amy

Publicerat: / Allmänt

Gårdagen

Gårdagen var förövrigt jätte trevlig! Vi åt, körde vatten skoter, badade i en pool, badade jacuzzi, bastade och hade det allmänt bra! Eftersom min mobil är onaturligt seg så kunde jag inte ta några bilder (Mamma pappa läser ni det här så... JAG BEHÖVER EN NY MOBIL!!!) Förutom alla myggbett jag fick så var det (som sagt) riktigt trevligt!
Ja... vad mer ska jag säga?... Detta är ett tidsinställt inlägg så jag är väl med Sandra när detta kommer upp... Jo... Ja... Det var allt.

Publicerat: / Allmänt

Nu e de slut...

Inget mer sommarjobb! Inget mer stiga upp klockan 10 för att vakna till och göra sig klar till jobbet.  Inget mer plocka upp sopor. Inget mer "Ta sista varvet Sofia". Inget mer längtande till helgen på sommarlovet... Vad tråkigt... Men skönt också!
Jag hade verkligen ett sjukt roligt sommarjobb när man tänker efter! Kommer sakna alla... Eller jag kommer sakna vissa stunder... Andra gånger kunde killarna (var enda tjejen på jobbet) gå mig på nerverna men so what!.. De är killar..

Publicerat: / Allmänt

123

456.... sekunderna är räknade... jag måste skynda mig! Ska med Jocke, Lousie, Pärta (?),Malin och Josefin(e) till någon stuga ikväll! Bloggar senare!

Publicerat: / Allmänt

Oj!

Sorry för dålig uppdatering men idag jobbade jag över till klockan 21.00... Sen när jag kom hem for jag till MAtilda och hängde där resten av kvällen... Och nu är jag hemma!
Min dag i korta drag!

Publicerat: / Bilder på mig 2011

Sitter här och myser

i min onepiece under tiden jag ser på Pretty little liars! En ny serie jag och Matilda började följa i lördags! Igår missade jag dock ett avsnitt så jag såg det nu itsället då. Sen råkade även nästa veckas avsnitt visas, oops!

Publicerat: / Allmänt

*

Pappa: Varför ska du byta tillbaka till din gamla blogg?
Jag: Men det har jag ju skrivit redan! Om du skulle läsa inläggen skulle du förstå...
Pappa: Jaha! Nä jag fuskar och tittar bara på bilderna!

Publicerat: / Bilder på mig 2011

Bestämt.

Okej jag ska flytta tillbaka till min gamla blogg... Men det får i så fall bli till helgen att jag bloggar där!(Kommer meddela er som sagt) Ska i veckan börja flytta över inlägg till min gamla blogg (Det lär ta tid eftersom jag nästan bloggat ett år här... menmen). Allt jag kan säga är "We all make mistakes".. Stavas det så??
Idag har jag i alla fall umgåtts med två små flickor som heter Linnéa och Jessica! Det var riktigt mysigt och trevligt! Girltalk, "picnik", glass, make overs... tja, allt man behöver! Men nu ska jag gå och lägga mig för det är dags för jobb imorgon!
PS! Bilder från dagen hittar ni HÄR

Publicerat: / Bilder på mig 2011

Vad F-N har jag gjort...

Jag saknar min gamla blogg, ni vet "Sofiaali.blogg.se". Jag funderar på att kopiera alla inlägg härifrån och börja blogga där igen istället... För det var liksom, där finns allt! Allt från min första dag i 7:an och mina "ups and downs". Sen är det så kul att läsa igenom allt och tänka "Hahaha! Och jag tyckte att jag var mogen där! Hahaha vad f-n tänkte jag med??" eller "Gud vilket hår! Och kolla kläderna!!!". Jo, jag tror jag ska byta tillbaka till min gamla blogg... Någon dag då jag har ork och tid! Men då kommer jag att meddela er!
Imorgon (eller idag) bär det av till Linnéa som jag inte har sett sen PSG, och då snacka jag bara ca 10 minuter med henne!? Så det ska bli skiiit kuuuul !!!!

Publicerat: / Allmänt

Otroligt bra!

Finns inte ord att beskriva den där filmen, det är inte så att den är såhär ÖVER BRA. Men samtidigt ja! Den var helt otrolig!... 10 år... 10år har jag följt de där filmerna, för nej jag har inte läst böckerna men jag funderar på att göra det. Hm... Jo efter jobbet ska jag fara och låna dem! Asså det är slut nu. Det kommer ingen mer film. Eller bok... Kan ni fatta?!?!?!?!?!?! ALLA SOM INTE SETT DEN GÅ OCH SE DEN!!!!!!!! så j-vla f-cking bäst! Ska köpa alla filmer jag inte har när lönen har kommit... Shiiit jag blev värsta wannabeHP nörden nu! ojoj... men som jag sa... GÅ OCH SE DEN! Men gör inte som vissa jag känner och hoppa över alla filmer utom de två första, he-he-he!
Nu kommer annars Matilda snart och då ska vi baka! Dags att ladda kameran så ni får några (bokstavligt talat) smaskiga bilder!

Publicerat: / Allmänt

Nu börjar filmen!

Snacka om förändring!

Publicerat: / Allmänt

Harry potter!

Ska göra mig klar för att fara iväg och se Harry Potter med Sandra nu! Har väl inte så mycket annat att säga än att Jag faila totalt när jag skulle hem från jobbet. Gasen på moppen "Hakade fast" samtidigt som jag svänger, allt slutar med att den slirar till och jag hamnar under den. Kom undan med skrapsår på knät och handen, men det gör ont!
Fast det var rätt roligt att höra mamma och pappas reaktioner när jag berättade det..
Pappa
Jag: Pappa jag ramlade med moppen.
Pappa: Hur gick det med moppen? Jamen ser du repor över hela sidan!
Jag:...
Mamma
Jag: Mamma jag ramlade med moppen.
Mamma: Men oj hur gick det med dig!
Jag: Gjorde illa knät och handen och moppen fick repor...
Mamma: Men oj, är du säker på att du vågar köra till Sandra då?
... Man kanske kan tigga skjuts...?he-he-he!

Publicerat: / Allmänt

Dags att fara!

Nu far jag till jobbet! ......Bara så ni vet! Hemma där vid 6 någon gång... ?

Publicerat: / Allmänt

Ont i ryggen!

Nä nu ska jag göra mig i ordning för att fara ut och springa! Sen ska jag lägga mig tidigt (kommer inte gå men man kan ju försöka i alla fall!) för imorgon ska jag och Sandra på bio och se Harry Potter! Blir rätt sorgligt att den tar slut, men inget varar för evigt ( eller??)

Publicerat: / Drömmar

Skyscraper

<3

Publicerat: / Allmänt

Tjolahopp!

Här hemma händer det inte speciellt mycket... Har frysit hela dagen på jobbet och sedan när jag slutade började det att ösregna, så jag har varit med om bättre dagar. Men nu ska jag i alla fall till Matilda och se en "feel-good" film! Vi höres senar bloggen!!

Publicerat: / Bilder på mig 2011

Maat!

Kom precis hem från jobbet och nu ska det lagas maaat!

Publicerat: / Allmänt

Jobbet kallar!

Ska göra mig i ordning för att fara till jobbet nu. Hoppas att inte så många vill ha glass, för jag verkligen suger på att göra mjukglass! De ser liksom ut som lutande tornet i pisa! Så bra gjorda är dem... Aja, förutom att misslyckas med glassar så ska jag väl städa en hel del också... Vi hörs om 6h!

Publicerat: / Dagens Outfit/ Dagens vill ha

Ett ord... Herregud!!!

Både Emma Watson och Blake Lively har nyligen haft på sig de vackraste klänningarna jag någonsin sett!
Blake
Emma!

Publicerat: / Allmänt

Skärpning!


Okej Jessica! Imorgon då börjar jag på allvar att blogga igen, haha!

Publicerat: / Videos med mig

Moving on

Hihi ska försöka lägga ut en ny en gång i veckan, men den här är från födelsedags presenten!