Publicerat: / Allmänt

Katy Perry

Har av någon andledning fastnat för denna artists låtar! Eller, vem har egentligen inte fastnat för henne? En låt som (jag i alla fall uppfattat som) är rätt okänd är hennes "Pearl". Den är jätte bra! Speciellt texten!

Publicerat: / Drömmar

Hemsk känsla!

Usch! Tänk att det kunde vara så hemskt att trycka på en knapp.. Det kändes precis som när jag gjort moppe provet och skulle trycka på "Slutför", hjärtat slog snabbt, magen gjorde ont, jag höll andan och gjorde de lilla trycket. Sen när godkänd kom upp visste jag inte vars jag skulle ta vägen! Och för ca 2minuter sedan gjorde jag precis likadant!
Jag valde till gymnasiet.. Men nu är det gjort! Det finns ingen återvändo! (Förutom tiden man har på att göra omval förstås?)

Publicerat: / Bilder på mig 2011

SOLSIIIIDAN!

NU E DE SOLSIDAN! JIPPIE!!!! eller... Nu ska jag se solsidan.. Det ska bli kul.

Publicerat: / Allmänt

Ska man skratta eller gråta?

Alla som älskar Twilight serien och alla som hatar den MÅSTE SE DET HÄR!


Publicerat: / Polyvore

Polyvore

In a hurry


Publicerat: / Allmänt

yyyyyyyyyyyyyyynyn yym (Isak gäst bloggar)

th..ökklkkkkkkllkkkkkkkcmlrgfvv vvvvvvvvviiiiiiiii8iu8iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vwssstgvsg§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§gyg y      b

l ikqi qqooqq qq    poö0+
++p
ö  000000000000000000000000000000         1uuuuuuuuuuuuui8 vi8 viiii

Publicerat: / Allmänt

Nu ska jag gå och bli inspererad!

Jag ska se
(Hahah Pappa är rädd att jag ska bli inspererad att skaffa barn.. Tja... jag fyller ju ändå 16 i år så... Hm...?)

Publicerat: / Allmänt

Shit vad varmt det är!

Det är bara 15 minus idag! Det blir nog att fara ut på en löprunda! Skönt!!!!!
Ja vad ska jag annars säga? Ingen missa väl Eric Saade igår på TV? Tyckte manboy var bättre förra året, i alla fall nummret! Men han var lika snygg i år så det gjorde inget! Hahaha! Nä nu ska jag ta på mig tränings kläderna och sticka ut ett tag!... Eller jag lämnar väl huset om en timma... eller två?

Publicerat: / Allmänt

MariA... inte E

Marielle smsade mig idag och frågade vem jag var med på stan eftersom jag hade skrivit Marie istället för Maria! Idag var jag med Maria på stan! Så ska det vara!! Haha!
Vi hade i alla fall jätte kul idag! Först gick vi och fikade och bara pratade på om allt mellan himmel och jord! Sen fick vi idéen om att springa till H&M och spana in kläderna där... Vilket resulterade till att vi delade på den största provhytten, tog på oss klänningar som vi valt till varandra och började helt plötsligt att dansa! Hahaha! Jo vi är lite udda men det är vi stolta över att vara! Dagen avrundades i alla fall med att vi åt en barnbox på Big Boy, men vi fick ingen leksak fast det stod att den skulle inne hålla det! Vad hemskt att ljuga för sina kunder! (Det där med att åldergränsen för en barnbox är 12 hade de faktiskt tagit bort!) Om man ska sammanfatta dagen var den i alla fall jätte trevlig! Maria om du läser det här så måste vi göra om det!

Publicerat: / Allmänt

kommentarer

Jag har upptäckt att jag är väldigt dålig på att godkänna mina kommentarer, för ibland kommer det inte ens upp om någon kommenterat. Så då tar det ett tag innan jag upptäcker "Oj, någon kommenterade mitt "God Jul" inlägg!" (t.ex.) ... Jag tänkte bara be om ursäkt för de, men nu ska jag till stan så jag hinner inte ursäkta mig mer!
Ska träffa Marie som jag inte sett sen förra året typ!

Publicerat: / Allmänt

Film time med brudarna!


Publicerat: / Allmänt

Förvirrad..

Jag är förvirrad! Hemskt snurrig just nu! Jag har ingen aning om hur jag ska lyckas lugna ner allting! Vad håller jag på med nu egentligen?! Åh! JAG BLIR BARA FÖRVIRRAD!... Kan ingen bara ge mig en kram?

Publicerat: / Allmänt

Förvirrad..

Jag är förvirrad! Hemskt snurrig just nu! Jag har ingen aning om hur jag ska lyckas lugna ner allting! Vad håller jag på med nu egentligen?! Åh! JAG BLIR BARA FÖRVIRRAD!... Kan ingen bara ge mig en kram?

Publicerat: / Allmänt

Born this way

Jag tror att jag tycker den här versionen är bättre än Lady Gagas... Men jag är inte säker!

Publicerat: / Allmänt

Titta!

Jag är hos Matilda just nu och under tiden hon äter passar jag på att blogga! Titta vilken gammal bild jag hittade på oss!
Just nu saknar jag mitt blonda hår... Jag blir nog blond till sommaren igen tror jag..

Publicerat: / Drömmar

Wihoo!

Vet inte hur jag ska starta detta inlägg... Vi kan väl ta och hoppa tillbaka en vecka kanske? I alla fall så hamnade jag på sjukhuset förra veckan eftersom jag fick så fruktansvärt ont i magen, jag fick fara från Piteås sjukhus till Sunderbyn. När vi kom till Sunderbyn gick jag i princip direkt och la mig, mamma däremot gick för att äta. När hon sedan kom tillbaka hade hon hittat en annons där det stod att de sökte ungdommar till en film! Självklart ville jag söka!
Så idag var jag på provfilmning för "den nya ungdomsfilmen", eller provfilming och provfilmning... Skulle mer vilja säga casting eftersom vi inte läste några repliker utan bara pratade om oss själva! Det roligaste av allt var i alla fall att Matilda och Sandra hängde med för att vara "stöd" för mig men det slutade med att jag och en tjej som jobbade där fick dem att söka de med! Hahaha! Nu ska jag ta och läsa lite so eftersom jag har varit borta, och kanske städa lite?

Publicerat: / Drömmar

Vad gör vi? Nu kör vi!

Wish me luck!...Or break a leg!

Publicerat: / Shopping!

Shopping!

Detta fick följa med mig hem från Luleå!
En plånbok som var på halva priset från pieces 80kr
Ett läppstift som mamma köpte men ångrade sig sedan efteråt, så då fick jag det!
En tröja på Gina Tricot! 299kr (OBS! Kortet ger inte färgen rättvisa!)
Body lotion och shower gel från The Body Shop i lukten citron! 200kr

Och slutligen ett litet gratis prov på någon ny produkt dom ska börja sälja!

Publicerat: / Drömmar

Luleå

Just nu sitter jag i en gympahall i luleå och tittar på när Erik spelar innebandy!... Eller tittar gör jag kanske inte så mycket... jag ska i alla fall in till stan och se om jag kan hitta något snyggt till imorgon! För då händer de lite grejer... får vi hoppas?

Publicerat: / Allmänt

Usch...

Jag var på backa idag och kollade vilket gymnasieprogram jag ska gå.. Det har alltid legat och velat mellan Natur och Samhälls. Men inte blev jag precis så mycket klokare av allt! Naturarna säger att natur är lugnt om man bara hänger med på lektionerna. Sen säger dom att Samhällarna har jätte mycket läxa och plugg och och... plugg! Samhälls säger precis samma sak, att bara om man hänger med på lektionerna så är de lungt, och  att natur är plugg plugg plugg..
Usch! Jag kommer ingen vart med det där, att det kommer hem flera brev där det står "Välj blablabla!" och "Säkra din framtid och välj blablabla!" JAG ORKAR INTE MER!
Nu ska jag ta det lugnt... och försöka hitta taggen till nationella provet imorgon! Vi ska sitta 2h30min (?) och skriva en uppsatts. Jaja, det ska väl gå det också?

Publicerat: / Polyvore

Jag har inget liv, nej!

Skapar en kategpri för "polyvore"! Det är så roligt!
Be my valentine?

Publicerat: / Allmänt

Sjukling

I fredags var jag sjuk.
I lördags mådde jag bra!
I söndags hamnade jag på sjukhuset.
Idag kom jag hem!
Härlig weekend och start på veckan!

Publicerat: / Polyvore

Polyvore

Elle in wondrland
Detta har jag suttit och klistrat ihop på Polyvore! Den sidan är helt underbar!

Publicerat: / Allmänt

Äntligen!

Nu är min gamla säng såld!
Säng/dagbädd/soffa
Hur länge det nu kommer att ta innan jag får min nya säng är ju en annan femma...

Publicerat: / Dagens Outfit/ Dagens vill ha

Love or Hate it

Antingen älskar du dem... Eller så hatar du dem...
Men helt ärligt vet jag inte vad jag gör personligen... Lutar mer åt älskar hållet, ska spana om dom kommit till Piteås lilla Bik Bok!

Publicerat: / Bilder på mig 2011

Hemma från gymmet nu!

Kan det finnas härligare dagar?
Personligen hatar jag torsdagar, om det beror på att de är så nära-men-ändå-så-långt-bort från helgen eller om det bara är för att vi alltid haft tråkiga ämnen på en torsdag... Eller om det är för att vi alltid brukat gå länge på skolan vet jag inte säkert. Men jag misstänker att det är en blandning av alla! Speciellt när vi haft sovmorgon varje torsdag och aldrig kunnat njuta av den eftersom vi ändå har varit tvungna att ta den tidigare bussen. (Jag pratar om både mig och Emelie när jag säger vi).
Men idag kunde Emelie hämta mig med sin moppe bil! TACK! Det var jätte snällt av henne! Sen hade vi ingen no utan matte istället, och musiken var inställd! Sen efter att ha slutat kvart i två istället för tio i tre drog jag hem till Matilda en stund innan jag for och biffade mig på gymmet!
Nu blir det att mysa med en skvallertidning i handen!... Kanske lite godis också?

Publicerat: / Allmänt

Alla har väl redan sett?

Men jag tog bort bilderna ändå... De kommer upp senare, när allt är klart!

Publicerat: / Allmänt

Mobilbilder

från idag!

Publicerat: / Bilder på mig 2011

Tystnad... TAGNING!

Borttagen bild..