Publicerat: / Allmänt

Förfest hos Mallaaaan med Chiefen och Agge!

JOOOOO! nu kör vi!

Publicerat: / Allmänt

Valborgs!

Ha det så trevligt allihop! För det ska minsann jag ha!

Publicerat: / Konversationer

Klädsnack med Malin!


Publicerat: / Allmänt

Voldermort

Voldemort is a lot like a teenage girl: He has got a diary, a favourite ring & necklace, a pet he adores & an obsession with a famous teenage boy

Publicerat: / Allmänt

BRORSAN VI KÖR

Cha cha bloggen.
Hej på er alla sötnosar, ehm ah... jag har bytt jeans. DET ÄR FEST I HELA HUSET. Galenchey.se.

Publicerat: / Allmänt

GRATTIS ELIN!

Grattis till Elin som blir 17 år idaaaag!!! Och denna bild tycker jag att jag har rätten att sno från hennes blogg eftersom det var jag som knäppte kortet!

Publicerat: / Allmänt

Favorit i repris:


Publicerat: / Allmänt

Panini efter timmars av skrivande!

Dagen började med nationellt prov i svenska. Vi hade 3h på oss att skriva en krönika/blogginlägg/brev/vad-man-nu-valde-att-skriva! Jag skrev ungefär halva tiden och det svåraste för mig vad att hålla mig inom ordgränsen på 300-600, har en väldigt stor tendens att bara skriva på flera sidor (brukar inte vara så mycket nödvändigt jag skriver utan mest är det bara ord i panik!). Efter provet drog vi in till stan där vi åt Panini, fisksoppan som var till lunch lockade inte så mycket... Det var i alla fall första gången jag smakade den, men absolut inte sista!

Publicerat: / Allmänt

50% på allt!

Var inne på Bikbok igår eftersom det var 50% på allting i HELA butiken! Där fyndade jag en virkad bikinitopp för 75kr, bilderna ger dock inte riktigt rättvisa till dess färg!

Publicerat: / Allmänt

Nej vet ni vad!

Läxorna kallar, hur mycket jag än försöker komma på andra grejer att göra så kan jag inte vänta längre nu! Läxorna måste göras! Sedan har jag kanske tid att unna mig en löptur i det fina vädret? Ingen har väl ändå missat att solen (för en gångs skull) tittat fram? Inget vi tackar nej till!

Publicerat: / Allmänt

Drömmer mig bort till varmare bredd grader!


Publicerat: / Allmänt

Vad ska man säga?

Finns inte så mycket att nämna för idag. Vaknade av att jag hade ont i magen så det blev ingen skola idag... Annars så ligger jag i min sunkiga onepiece och hoppas på bättre tider typ hahah! Jag hade verkligen längtat efter att få träffa spanjorerna som jag inte sett på 2(!!!!!!!) hela veckor! Men det får dröja ytterligare någon dag med det. Aja! Ska ta och försöka göra något vettigt nu, vi får se hur det går!

Publicerat: / Allmänt

Historiaprov = check!

Nu är historiaprovet avklarat och det känns verkligen SUPER SKÖNT! (Med stora bokstäver ja!) Allt som väntar imorgon är ett nationelltprov i svenska läsförståelse! Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa, men nu ska jag ändå plugga lite naturkunskap, spanska och kanske ta mig i kragen och läsa lite ur min engelska bok... Why not liksom?
Eller om jag orkar så gör jag det... Känner för att lata mig ikväll hahah!

Publicerat: / Allmänt

Titanic

Gårdagens planer var att fara till 24 och se hur det var där! Ska jag vara ärlig har jag inte så stor koll på vad 24 är förnågot... Det var Sanna som tipsade om det! Och allt hon sa var "De spelar musik i 24h, det är gratis inträde efter midnatt... och allt man gör är att stå och hoppa till musik! Det är skit kul!". Men vädret stoppade våra planer, snöblandat regn är inte så kul att ta sig igenom till fots eller på en cykel! Så itsället blev det film mys! Och det blev TITANIC som vi såg! Jag har sett den flera gånger förr men då kring 8 års åldern! Så det var kul att se den nu när man är lite "äldre". Helt klart min favoritfilm! Den är så himla fin och hemsk! Usch, jag ser tills skeppet börjar  sjunka... Sen kan man stänga av tycker jag! Hahah!
Annars är planerna idag att plugga till historia provet som är imorgon och bodypumpa med Matilda!

Publicerat: / Allmänt

Problem med att se videon igår?

Fick höra lite klagomål från kompisar som inte kunde se videon igår på bloggen! Och det är eftersom videon är från facebook. Så är du inte vän med mig kan du inte se den... Men är du inte heller inloggad på facebook kan du inte se den! Det är någonting med deras "säkerhets grejs" som gör det så!
Så jag ber om ursäkt för det med... Men eftersom jag känner alla mina läsare (nej, jag är ingen sånhär cool person som har massa läsare från hela Sverige!) så vet jag att jag har alla på facebook också, förutom dem som inte har facebook och läser... Då blir det lite problem... Menmen!
Jag tänkte bara nämna det där så ni vet varför den ibland inte gick att se!

Publicerat: / Allmänt

Beas försök att lära mig... vad-detta-nu-är?

Igår på hålet satt vi i pluggrummet, precis som rummet beskriver tänkte vi plugga MEN... Jag och Bea tröttnade och började lära oss "klappramsor" istället!... Eller hon försökte lära mig!

Publicerat: / Allmänt

Aerobic??

Jag och Ninni tänkte prova något nytt... Så idag ska vi på aerobic efter skolan! Eller det är i alla fall vad jag tror att det är... he-he... Shit! Vad har vi gett oss in på!

Publicerat: / Allmänt

Resultatet...

Efter ett besök hos frisören.

Publicerat: / Allmänt

Marc Jacobs VS Clear

Jag och Sanna gick in till stan efter skolan. Där hann vi gå igenom en snöstorm av bara slask och sitta på ett fik i över två timmar... Helt klart värt det! Vi hade galna diskutioner om vad vi vill göra i framtiden (med framtiden menas till sommaren, nästa år och när vi flyttat hemifrån!) och om träning och om... allt mellan himmel och jord egentligen! När vi upptäckt att tiden sprungit iväg så tyckte vi att hela situationen såg lite för patetisk ut och vi började springa runt på stan. Där gick vi av en tillfällelse in på Kicks och jag blev helt kär i två parfymer!
Oh Lola och Shower fresh luktade enligt mig rätt likadant, enda skillnaden var att Oh lola var liiiiiiite sötare. Och jag behöver en ny parfym... Hm... Jag har rätt många söta dofter så jag borde kanske prova på Shower fresh? För den luktade galet gott! Nej, jag får fortsätta tänka på detta svåra val om vilken parfym haha!
Bilden fucka upp och fick skit dålig kvalla tyvärr... ber om ursäkt för det!

Publicerat: / Allmänt

INSTAGRAM

sofialidman @ instagram, alla följer vettja!

Publicerat: / Allmänt

Hänger med en tönt!

Men hon är för töntig för att få vara med på bild! Ja, Sandra... känn dig träffad haha!

Publicerat: / Bildbomb

Finbesök från huvudstaden!

Sofia från Stockholm har varit här under lovet, så igår blev det tjejmys på hög nivå med tacomiddag och spel som "Med andra ord" och "Galen panna". Vi satt och diskuterade djupa frågor som...
  • Om Sid i Ice Age fanns före dinosauriernas tid... (Vilket de inte gjorde, mamutarna och neandertalarna kom ju flera år efter att dinosaurierna dött ut! Men Sandras argument (eller kan det varit Matildas??) var att de faktiskt finns dinosaurier i den nyaste filmen(?!?!?!)...
  • Får man köra elrullstol om man är alkoholpåverkad? För en elrullstol räknas som ett fordon tydligen!
  • Och får man trimma en elrullstol? Kan man bli bötfälld för det?
  • Och om jag sitter på en EUmoppe, utan hjälm och rullar ner för en backe... utan att moppen är igång, kan jag få böter då? För den är ju som inte igång...?
Alltid lika djupa frågor vi ställer till varandra och sitter och diskuterar hahah! Nä, men frågorna ovan var de mer seriösa vi satt och frågade varandra... he-he-he!

Publicerat: / Allmänt

SH BAM

Nu ska jag och Ninni skaka roooooompa! Hahah nä, men vi ska SH BAM:a lite på korpen! Trots att jag är taktlös och inte speciellt bra på att göra olika saker samtidigt så är det verkligen skit kul med SH BAM! Lite som Zumba fast enklare typ? Aja, nu har jag inte tid att blogga runt här...
BILDER FRÅN GÅRDAGEN KOMMER UPP NÄR JAG ÄR HEMMA IGEN!


Publicerat: / Allmänt

Smiter till Linnea nu!

Är verkligen skakigt att ta bilder med min mobil men det gör inget eftersom jag inte har för avsikt att ta en massa egopix... Eller? Nä. Men jag lyckades få upp håret i en helt hyffsad "boll" eller vad man nu ska säga, sen blev sminket helt ok (lyckades inte ta någon vidare bild på det så ni får nöja er med håret bara!). Kvällen till ära är jag faktiskt "fixad" för en gångs skull! Fick en ren impuls att jag skulle göra det. När jag kommer fram till Linnea (som jag ska till nu ikväll) kanske alla andra sitter i mjukiskläder... Why not liksom? Gud vad mysigt! ... Hahah! Nä nu ska jag sluta skriva och smita iväg!
Har vi tur får jag iväg ett inlägg ikväll när jag är hemma, ha de bäst!

Publicerat: / Allmänt

Helt fast!

Kommer inte kunna ta mig någonstans idag eftersom mamma är på jobbet och den andra bilen är på lagning! Planerna för dagen är att städa (jippie!), sola lite i vårsolen och träna!
Tumblr_m1longvnjz1rs3jtno1_1280_large

Publicerat: / Allmänt

Skämtosido!

Malin hade lite kul på min blogg igår så jag ändrade det! Hihihi! Så gåre Malin! (Inlägget nedanför!)

Publicerat: / Allmänt

Inspirerande ord

På nyhetsbevakning på samhällsen har vi pratat mycket om Syrien och hur det är där just nu. Och efter lektionen idag sa Malin såhär: "Jag tycker det är rent ut sagt HEMSKT! Diktator Assad och hans militär dödar befolkningen helt utan anledning, barn, kvinnor, män. Ja alla. Hur kan en människa vara så hemsk och göra så mot oskyldiga människor...? Jag känner att jag vill flytta ner till Syrien nu och hjälpa den skadade befolkningen. Hjälpa till på något sjukhus, ge dem mat eller vad som helst. Bara jag får hjälpa till! Om jag kommer att göra det vet jag inte, det får framtiden avgöra. Men just nu så är det mitt mål i livet!" Jag minns inte riktigt vad hon sa ordagrant men det var något i den här stilen. Stolt över min vän som faktiskt är seriös när hon säger det! Önskar att fler kunde engagera sig på samma sätt som hon gör! Keep it up Malin!

 


Publicerat: / Allmänt

PÅSKLOOOOOV!!!

Nu har det efterlängtade lovet äntligen här! Det firar vi med att skaffa instagram!
Follow: Sofialidman (Ett väldigt personligt användarnamn jaooo!)

Publicerat: / Allmänt

John Erik William

Vad som än händer kommer jag alltid att älska dig lillskit!♥
Även om du går mig på nerverna 98% av tiden vi umgås!

Publicerat: / Allmänt

Dags att ta tag i skiten nu kanske?

Matte prov + svenska nationella imorgon så inget bloggande ikväll, nejnej!
Tumblr_m18k2qei9s1r8r7nko1_500_large

Publicerat: / Allmänt

Säg vad ni vill... Jag litar ändå inte på någon idag!

Behöver jag säga mer än att det är första april idag??