Publicerat: / Allmänt

Lazy

Denna dag var fram till klockan 18.00 riktigt tung. Vaknade kring tolv och kände bara att jag verkligen inte orkade göra någonting idag! Jag kände precis som Bruno Mars gör i "The Lazy Song". Den största ansträngningen jag lyckades övertala mig själv att göra var att dra mig från sängen till soffan för att se på TV.
 
Hur som helst lyckades Agnes på något sätt dra med mig till Korpen för att spinna en timma. Det var tungt att dra sig dit och det var tungt att börja trampa... men det var helt underbart att avsluta det passet! Jag vet inte hur länge sedan det var jag tränade! Nu ska jag seriöst ta tag i det här och dra mig till gymmet minst tre gånger i veckan punkt slut.
- Nu ska jag dock sova så vi höres imorgon istället hörni! 

Publicerat: / Allmänt

Wow

Tjaooo, it's been a while! Vilket jag har fått kritik för... Så nu ska jag skärpa till mig eller nått sånt tror jag!

Publicerat: / Allmänt

COVER

Jag blir himla snygg på stillbilder alltså haha!
 
 
Hahah yep. Ni läste rätt! En cover av One Directions nyaste singel...
 

Publicerat: / Allmänt

Jo förresten!

Jag har skaffat glasögon om någon missat det! Behöver dock inte ha dem så ofta. Om jag ska på bio, se tv eller sitter långt bak i klassrummet behöver jag dem. Dock är det rätt skönt att ha dem eftersom en helt ny värld typ öppnar sig med dem! Jag kan liksom se varenda löv på träden!

 

Publicerat: / Allmänt

Förra veckan

Bilden är exakt en vecka gammal. Om ni inte redan kunde se det så är den på mig tillsammans med några underbara vänner!

Publicerat: / Allmänt

Musikmusikmusik

Vet ni vad som är väldigt underbart med att ha de vännerna jag har? Inte bara att alla är alldeles underbara utan de kommer konstant med nya tips om olika saker! Nu idag kom Lisa och sa "Har ni hört P!nks nya låt TRY! Den är asbra! Jag är helt fast!" - Självklart var jag tvungen att kolla upp den och... Jag kan inte göra annat än att hålla med Lisa! 

Publicerat: / Allmänt

There´s a chance for everybody

Om jag måste nämna en person jag tycker klär sig snyggt skulle det bli Kenza Zouiten. Det är sällan den kvinnan misslyckas med en HEL outfit. Visst finns det någongång att man kan vara lite osäker på ett enskiljt plagg hon har... men det är sällan! I alla fall satt jag (stalker som jag är) och kollade tillbaka på hennes gamla outfits och där hittade jag en väldigt vacker skapelse. 
Men egentligen... Klädde jag mig speciellt bra när jag var yngre?? Svaret är ett solklart nej. Visst jag hade mina stunder så jag fick ihop något snyggt men oftast var jag en vandrande modekatastorf, vilket jag än idag är. Dock måste jag få säga att jag ändå blivit bättre än vad jag var förr...
Det jag egentligen ville komma fram till var att när jag hittade denna outfit på Kenzas blogg så kände jag bara "Det finns en chans för alla.." Att liksom lyckas med att bli lite modeinriktade och skaffa en lite mer "personlig stil"... Det finns en chans!

Publicerat: / Allmänt

Think about it


Publicerat: / Allmänt

Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

Det blev en lyckad kväll hos Elin! "Den bästa födelsedagen någonsin" om man citerar vad hon sa! Lördagen tillbringades tillsammans med Frida och Jessica, de indroducerade mig för ett nytt (eller i alla fall nytt för mig!) band  i princip hela kvällen. Så tja... nu spelas All Time Low ut ur högtalarna!

Publicerat: / Allmänt

Tårta på kalas!

Nu far jag till Elin för att fira att den lilla tösen nu blivit 17 år i staden! Hoppas Tårtan är god.

Publicerat: / Allmänt

Kaffe för att hålla sig vaken

Det behövs för nu börjar spanska plugget.

Publicerat: / Allmänt

Sista lektionen nu kör vi!


 
 

Publicerat: / Allmänt

Bilder från gårdagen!

Kan sammanfatta mig oerhört kort! Hade en sjukt rolig och trevlig lördag! Den började med shopping i Luleå med Sanna och avslutades hos Clara! 
Bilderna är tagna av Moa, Jessica och kan även hända att de är tagna av någons instagram också!