Publicerat: / Allmänt

Bättre sent än aldrig?

Nu har ÄNTLIGEN (Ja, med stora bokstäver!) skolkatalogen kommit! Har varit rätt mycket sjorv med om de ens skulle trycka upp den eller inte. Men nu. Nu är den här!

Publicerat: / Allmänt

GRATTIS LISA!

Idag fyller denna snygging år! (Även känd som min kusin) Så grattis på dig Lisa! Nu är du äntligen 14 hela år, ha en toppen dag lilla fjortis! Vi kommer förbi och fikar snart, haha!

Publicerat: / Allmänt

"När jag blir stor ska jag ha barn! Och blir jag riktigt arg på dom så kommer jag..."

Hahaha! Man kan inte annat än älska de där små barnen!

Publicerat: / Allmänt

Dagens planer var följande:

  • Vara i skolan och plugga efter skolan tills bussen gick
  • komma hem och fortsätta med plugget
  • Fara till gymmet
  • Hem och lägga sig!
  • Ny dag!
Men så blir det inte... Det blir att stanna hemma och plugga hela kvällen... Så...


Publicerat: / Drömmar

*


Publicerat: / Allmänt

Shake that ass for me!

Haha, usch! Skoldans idag då... Akta tårna gott folk! Nu kör vi!

Publicerat: / Allmänt

Safe & Sound (The Hunger Games)


Publicerat: / Allmänt

Min kväll kommer bestå av CV skrivande och engelska läxan!

Nu är jag i alla fall klar med mitt CV. Vars jag ska lämna det är fortfarande oklart, men nu har jag i alla fall skrivit det! Sen nu så ska jag skriva lite engelska läxa som då handlar om Nya Zeeland, jag har redan skrivit om politiken och ekonomin så nu vet jag inte vad mer man kan ta... Är det stora klass skillnader kanske? Hm... Vi får se vad jag hittar för något!

Publicerat: / Bildbomb

Bilder från gårdagen!

Gårdagen bjöd på många skratt! Det blev onyttigheter i massor, diskutioner, spel, skrik och annat smått och gott! Helt klart en kväll som måste göras om.
Sen finns det ju lite mindre lyckade bilder... Som till exempel:
Sen förstörde jag ordet "Grodlår" i ryktet går då jag ritade... Tyckte min gloda blev fin, och nej den "Fackar" inte! Det är ju bara simhuden mellan fingrarna på den!

Publicerat: / Allmänt

Nu ska vi jobba hårt!

Först blir det att plugga engelska hos Malin, sedan på bodypump med Matilda (Gud vare med oss!) och senare på kvällen blir det att läsa lite Naturkunskap... Jodå, detta blir en "händelserik" söndag!

Publicerat: / Allmänt

Alla checkar Linneas blogg!

Klicka på bilden:

Publicerat: / Allmänt

Jag är cool!

För jag hängde med poliserna på nolias utbildningsmässa! Tillsammans med mina kriminella underbara vänner!

Publicerat: / Dagens Outfit/ Dagens vill ha

Give me give me!

Allting är från Gina Tricot förutom nagellacket som är från H&M... Så fort nästa studiebidrag har kommit så ska minst en av dessa införskaffas!

Publicerat: / Allmänt

The truth is... I hate math

"För att räkna ut höjden måste jag först räkna ut basytan och sedan ställa upp det i en ekvation och dela det! Eller vänta... Nä! Jag ska bara ta minus här... Eller vänta!... Va?"

Publicerat: / Allmänt

Lego House


Publicerat: / Allmänt

Alla <3 dag!

Så sant så, tjejerna och jag far ut och äter ikväll! Och ikväll kommer min sanna kärlek vara närvarande... Friterade kyckling bitar med ris och sötsursås... Till er kan jag bara säga... JAG ÄLSKAR ER!

Publicerat: / Allmänt

Plugg!

Spanska prov på onsdag, engelska artikel till imorgon? Och samhällsen till... ehm... vänta, när var den till?

Publicerat: / Allmänt

RIP Whitney Houston


Publicerat: / Allmänt

Vad händer i våra länder?

Fullspäckad dag och ändå tar jag mig tid att blogga lite snabbt, hm... kanske borde "satsa" på bloggen lite grann nästan... Ehm...ja...nja...hehe!

Publicerat: / Allmänt

Filmmys hos en Matilda!

Sitter nerpressad i Matildas soffa och ser på "In time" med henne, Elin och Sandra! Som vanligt är Alex Pettyfer huvudämnet i diskussionerna... Och Elin är inte med på bilden för att hon ville behålla "liiiite" värdighet, tråkis hihi!


Publicerat: / Allmänt

Love at first sight

Säg den flicka som inte har ett speciellt förhållande med skor! Jag köper dem sällan, hittar sällan ett par jag vill ha och när jag väl hittat några så slutar det med att de går sönder eller blir "rundade i klacken" så att man inte kan gå normalt! Men dessa snyggingar jag hittade idag ska jag sköta om... Såg dem för första gången när Tove hade köpt ett par i brunt, fy f-n så snygga! Senare idag när jag försökte döda tid i väntan på skjuts hem gick jag och letade efter skor, jag är i stort behov av nya. Jag går in på Din Sko där det hänger stora skyltar med texten "HALVA REA PRISET" och det är då jag ser dem. De bara står där helt oskyldiga... och billiga! Tvekade inte en sekund när priset för dem bara var 225kr!! Dessa ska användas väl, och skötas väl!... Dessa ska hålla!

Publicerat: / Allmänt

Äntligen tillbaka!

Efter tre och en halv vecka så är jag ÄNTLIGEN tillbaka i gymmet! Nu kan jag faktiskt försöka komma igång med mitt nyårslöfte att bli lite hälsosammare. Om jag lyckas är ju en annan sak, men nu har jag ju betalat för kortet i alla fall så nu är det ett MÅSTE att faktiskt träna... he-he!
Tja, annars hade vi en liten specialdag. Om man inte for för att spela fotboll hela dagen så hade man sovmorgon till tjugo i ett! Och jag spelade inte fotboll MEN... jag hade ingen sovmorgon, hade nk prov istället... och jag skulle bara vilja säga en sak till mina uuuuunderbara vänner... Ni sa att det var svårt, men kunde ingen ha förbertt mig mentalt på att provet var 8 sidor?!?!?!?!
Puss.

Publicerat: / Allmänt

I'll search if you don't see it


Publicerat: / Allmänt

Jag har lärt mig av mina misstag...

Jag LOVAR och svär, jag loggade ut från Malins mobil! Men tydligen lyckades hon komma in igen och självklart bloggrapea mig... IGEN!
Tja, som man kan lista ut gick brandlarmet idag på skolan! (Men det var INTE jag som satte igång det!) Istället för att alla skulle springa ut som vi är tillsagda att göra så stannade alla inne. 20 minus grader är rätt kallt, även om det är mycket varmare motför vad det varit! Ingen dog ju i alla fall...!
Men nu väntar en kväll full av NK plugg, yaaaaaaaaaay... Eller?
Bjuder på en gammalbild från sjuan då jag jobbade på nolia... Utklädd till troll!

Publicerat: / Allmänt

Obsiiiii

Jag råka starta brandlarmet nyss på skolan. Alla fick utrymma och brandbilar kom. Jag var tvungen att be om ursäkt till brandmännen, hihihihihihihi pinsamt!!!!

Bloggrape av Malin


Publicerat: / Allmänt

Historiapjäsen börjar komma någon vart!


Publicerat: / Allmänt

Jag. Är. Klar. Med. Svenskauppgiften. Nu.

Låt rubriken tala!

Publicerat: / Allmänt

Cross your fingers now.

Tycker fröken Johansson kan ta och komma hit typ... NU!

Publicerat: / Allmänt

Oh chariot, I'm singing out loud... To guide me... Give me your Strength

För cirka en minut sedan var min tankegång såhär: "Jag går och tar lite kladdkaka, då har jag någonting att blogga om! Typ skriva "Just nu mumsar jag på en kladdkaka och ska snart sova blablabla" Det blir bra!" Så jag gör så. Tar lite kladdkaka och går mot datorn, det enda så kallade problemet är att jag börjar äta lite på den på vägen... Behöver jag ens nämna att jag hann äta upp hela innan jag slutligen satte mig ner för att blogga. Med tanke på att jag precis skrev hela händelsen och inte att jag NU sitter och äter kladdkaka så tror jag att ni listat ut vad som hänt...
Men jag kan i alla fall nämna att jag ska sova nu! Nattinatt!... Okej inte en chans att jag går och lägger mig nu, kanske om två timmar? Sounds good?
Blir att umgås med denna brud imorgon! Och nej, vi ska inte försöka oss på att göra ännu en kladdkaka som kommer misslyckas.

Publicerat: / Allmänt

Bastubad - snödopp - fredagsgott

Tycker rubriken sammanfattar kvällen väldigt bra! Vissa har varit mer galna än andra (tex Elin, Matilda... Eller alla utom jag, men jag skyller på sjukdomsrisken!) och hoppat i snön! Kaaaaaaaallt!!!!


Publicerat: / Allmänt

-30°C

Med en hemsk kyla som biter så rullar dagarna på i den lilla staden Piteå. Det är vid sådanna tillfällen det är tur att ha bilder från förra sommaren som man kan drömma sig tillbaka till och vänner med bastu!
Nog med "fin skrivningen"! Som ni kanske listat ut är det kallt, jag längtar till sommaren och jag ska basta med tjejorna ikväll (ett försök till att komma undan kylan!). Men nu måste jag hjälpa mamma med maten, hon for för att hämta Erik så nu hänger allt på mig.. he-he WISH ME LUCK!

Publicerat: / Allmänt

I'm back!

Eftersom vänner hotar med att mer eller mindre "döda mig" om jag inte börjar blogga igen så har jag beslutat mig för att min januari paus är över! "Lite" ändringar finns ju på bloggen, jag lyckades inte göra den bredare... Men får väl mata den lite med ett par Big Mac (läs: om jag lyckas charma någon underbar vän)så kanske den växer liiiiiite på bredden! Man kan ju alltid testa, det värsta som kan hända är att det inte fungerar...
Tja, vad kan jag säga...? Jag har legat hemma i lunginflammation i 2 veckor så skolarbetet (som för tillfället ligger och väntar i skolväskan) är väl inte precis lockande. Men nu ska jag seriöst ta tag i det. Det är precis som att träna! Även om det känns väldigt tungt när du förbereder dig och när du väl gör det så är det ingenting emot känslan du har efteråt!
When you finally understand Maths
Nöjd nu Malin? ;)