Publicerat: / Allmänt

Något jag är bra på..

... är att skjuta upp saker framför mig! Jag tänker "Amäh, jag gör de senare... om 5min... Måste bara." Så sitter jag och håller på i evigheter! Det är därför jag sällan får någonting gjort! He-he.
Varför nämner jag det här nu? Jo, Sanna kommer alldeles strax! Och istället för att städa rummet (vilket verkligen behövs) så sitter jag här och bloggar! Varför? För att jag har inget liv!!! ÅH! Blir bara sur på mig själv! Varför sitter jag här nu då? Ha? Ha? HA???? ÅH!!!!!!!!
...............Jag ska sluta dampa och börja städa nu....................

Publicerat: / Allmänt

Söndag? Lördag? Va?

Hahah! Vaknade med "noll koll" på vad det är för dag idag! Var helt säkert på att det var söndag! Men... Som tur var visade det sig att det bara hunnit bli lördag! Så vad ska vi göra idag?
Matilda kommer hit om ett tag i alla fall, så det är ju bäst att hinna fixa i ordning lite... Typ... Snabbstäda rummet? Klä på sig något annat än en pyjamas? Äta frukost? (Ni fattar vinken!) ...Hm... Undra om det finns kvar pizza till frukost?

Publicerat: / Allmänt

Taylor Swift släpper nytt album!

Ett efterlängtat album av Taylor Swift har äntligen släppts! Jag har hört att albumet skulle komma ut i slutet av månaden, och när jag loggar in på spotify har de kommit! Än har jag bara hunnit höra till andra låten! Men de låter precis som Taylor Swift! (konstigt!) Härlig country! Blir nog att önska sig albumet i julklapp tror jag! Eller så hinner jag nöta ut allt så jag inte vill ha det längre? Hahah!  Förhoppningsvis misslyckas jag med det!

Publicerat: / Allmänt

Ojdå!

När jag har tråkigt... Då lyckas jag alltid hitta lite smink... Och när jag hittar smink... Då kan det sluta... Som det gör! Hahaha!
Fokuserar man på läpparna ska man lämna ögonen, och tvärt om!
Nu ska jag nog ta och se lite på idol!

Publicerat: / Allmänt

Bad!

Ikväll har jag faktiskt hunnit med en hel del! Det var planerat att jag även skulle fara förbi Lisa en sväng och plugga! Men, tyvärr gick inte de för jag hade ingen aning om när bussarna gick, någon annan gång får det bli! För det var jätte kul att hon frågade! Jo, jag blev verkligen JÄTTE glad! Nu ska jag nog bara mysa innan jag kanske pluggar lite till?
Hår kommer i alla fall bilder från kvällen!
Imorgon däremot blir det nog inte nå bloggande. En av världens mest underbara personer  lämnade nämligen denna jord för ungefär 3 veckor sedan. Min mormor... Så det blir begravning...


Publicerat: / Allmänt

Just nu är jag hos...

Denna lilla sötis!

Snart ska vi äta, det är vi värda efter de hemska minuterna vi satt och puggade! Sen kanske det blir ett dopp i deras bubbelpool! Hihi!

Publicerat: / Allmänt

Inte min dag idag...

Dagen började med att jag glömde...
• skåp nycklarna
• No mappen
• Teater manuset
• Mina "riktiga" gympa skor
• Pengar till bussen
• Lämna ett papper till Matilda
• Lämna pengar till teatern
• + mycket mer !
Det var helt enkelt inte min dag idag! Och nu är jag så trött att jag måste gå och lägga mig! Ska bara kolla in lite små bloggar först! Hihi!

Publicerat: / Allmänt

Lördagens shopping! + Jackan!

Oj! Det blev en sen bloggning ikväll, och det blir nog även den ända idag tyvärr! Men här kommer alla bilder på vad jag köpte i lördags + jackan jag köpte idag! Min kamera är urladdad så jag måste ta med min mobil kamera... Tyvärr!
Klänning från Cubus! Den ser mycket bättre ut i verkligheten!
Nagellacket är också köpt på Cubus! Det är bitmärken på korkarna för att jag inte kunde få upp dem igår när jag skulle måla på! Hahaha!
Jag var faktiskt i ett stort behöv av en nyckelring! Från Timari
En mineral foundation från Lindex! Den är jätte bra! Låter huden andas medan den täcker det mesta!
OCH NU TILL DAGENS SHOPPING!

En jacka från... CUBUS! Hahah, brukar aldrig handla där men nu finns det visst massor där, haha! Det roliga är också att den finns i tre färger... Jag har den i den här färgen (logiskt!), Matilda har den i röd och Elin den i svart!
Nu ska jag hjälpa pappa med maten!

Publicerat: / Allmänt

To do


Publicerat: / Drömmar

Igår var det ett år sen!

Tänkte skriva det här igår men hade aldrig orken eftersom huvudvärken fortfarande är kvar! Men Igår var det i alla fall ett år sedan det var sista inspelningsdagen på filmen "Jag saknar dig". Gud vad kul vi hade! Nog för att jag då också fick huvudvärk, vi var i ett litet rum typ 20 personer och vi kunde inte öppna ett enda litet fönster! But so what! Det var ändå skit kul! Jag undrar när filmen kommer ut? De sa nu till hösten men det verkar mer som att det blir till våren. Det är vad som står på internet i alla fall! Vi får väl vänta och se! Undra om man kommer hinna få en plats på premiären? Halva Piteå är ju med i filmen! Hahaha! Ja, vi får se hur det blir!
Detta vad då jag för ett år sedan. Jar jag förändrats nått? Håret har växt i alla fall!

Publicerat: / Allmänt

Luleå hela dagen!

Jag hann bara skriva ett väldigt kort inlägg innan jag for till Luleå med Matilda och Sandra. Vi hade lite bråttom, he-he. Första affären vi går in på (Cubus) så hittar Matilda en jätte fin klänning, jag provade den och de slutade med att jag köpte den! Sen  strosa vi runt i stan hela dagen, åt på sub o co. Matilda och Sandra hittade inget, men jag kom hem med en klänning,två nagellack, foundation, och en nyckelring som min skåp nyckel ska få sitta i! Men bilder får ni se imorgon!
Lagom fin och skakig bild helt klart! Haha!
Föresten! Tröjan jag "vill ha", den här stickade (som jag håller i). Den såg ut som någon hade börjat sticka, och sen inte orkat mer och slutat, sen att den gått sönder - Enligt Matilda! Jag tyckte den var snygg! Men den såg bättre ut på bild än på mig i alla fall!
Nu ska jag mysa i mjukisbyxor och en allt för stor tröja! Och hoppas på att huvudvärken försvinner! Så förlåt om inlägget blev dåligt... Men jag skyller på huvudvärken!

Publicerat: / Allmänt

LULEÅ!

Sticker dit nu!

Publicerat: / Allmänt

Allt för min syster

Jag och mamma såg precis klart en film, som rubriken avslöjar kan ni nog förstå vad den hette! Både jag och mamma sitter nu med rödgråtna ögon framför TV:n. Den var jätte bra! Rekommenderar den till alla! Den ända man skulle kunna säga var dåligt med filmen var att det var rätt otydliga tillbaka blickar, ibland fråga vi båda varandra "Är det här nu nu. Eller är det hur det var förr?" Men efter man har sett den så förstår man i alla fall!

Publicerat: / Drömmar

HÄR SKA JAG BO!

Jag tänker inte nämna ett skit om skoldagen. Blir bara arg då! Så de lämnar vi...
EFTER SKOLAN...
For jag hem till Matilda och var där ett tag, eftersom vi hade fått gymnasieinformation satt vi och snackade om det ett tag innan vi hamnade på hemnet.se... He-he, Vi drömde oss bort till "våran" lägenhet som vi ska bo i när vi pluggar vidare efter gymnasiet! Det där om att lägenheten kostar 2miljoner och att den inte kommer finnas kvar när vi flyttar ut, det är de vi ignorerar! Hahah!

Lägenheten finns i det här huset!


TITTA VAD FIN!

Publicerat: / Allmänt

Det var nära ögat!

När jag kom hem var det första jag gjorde att slå på datorn, lägga in spanska glosorna och börja träna! Och nu... Fyra timmar senare så sitter inte ens hälften! Så nu tänkte jag ta en paus från spanskan och börja med idrotts uppsatsen istället! Förhoppningsvis förstår jag det lite mer... Usch!
Egentligen vill jag sova men det går inte alls för sig nu!

Publicerat: / Allmänt

De börjar dra ihop sig nu!

Hehehe.... VAD SKA JAG GÅÅÅ?!

Publicerat: / Allmänt

Äntligen klar!

Nu har jag pluggat klar för ikväll! Så nu kan jag faktiskt ägna mig åt något roligt... Kanske den nya Frida tidningen och lite godis? Jo, det låter rätt lockande... Jag tror jag kör på de! Imorgon blir det ändå en så pass stressig dag! Är inte säker på att jag kommer kunna blogga då? Vi får se...

Publicerat: / Allmänt

Trasiga byxor!

Igår upptäckte jag ett litet hål i mina byxor, eller det var inte ens ett hål! Det var början till ett hål. Inte tänkte jag mer på de? Kanske att jag borde skaffa ett nytt par? I morse tog jag på mig dem, for till bussen gick i skolan, ja dagen flöt på som vanligt! Det är först sista passet (Då vi hade slöjd) som jag upptäckte "Jag har ett hål i mina byxor..." Så nu måste jag verkligen skaffa nya byxor!!
Hålet är typ 5cm långt! Vad irriterande!

Publicerat: / Allmänt

Kvällens sysslor...

Eftersom engelska provet flyttades till imorgon så blir detta vad jag kommer ägna mig åt ikväll...
Alla glosor förutom "It was the running he loved" För då har vi istället "I couldn't do that to Tar"... (Olika kapitel i engelska boken)

Publicerat: / Allmänt

Kvällens syslor...

Eftersom engelska provet flyttades till imorgon så blir detta vad jag kommer ägna mig åt ikväll...
Alla glosor förutom "It was the running he loved" För då har vi istället "I couldn't do that to Tar"... (Olika kapitel i engelska boken)

Publicerat: / Allmänt

Hemma hos farmor

Men snart sticker jag iväg till teatern! (Eller rättare sagt om typ 3 timmar, he-he). Tyvärr blir det ju också ett bildlöst inlägg, om någon bryr sig?
Idag var det planerat att vi skulle ha engelska prov med det blev de inte! JIPPIE! Istället så blir de imorgon...

Hm... Nått mer att säga för tillfället...? Jag kommer inte på nått viktigt i alla fall, så nu går jag och fikar!

...Vilket otroligt nödvändligt inlägg!

Publicerat: / Dagens Outfit/ Dagens vill ha

Ibland

Tröjan, linnet och byxorna - Gina Tricot
Skorna - Bubbleroom
Ringar - Guldfynd by Kenza
Örhänge - Cocoo
Ibland vill man ju drömma sig bort lite! Ibland vill man ju ha lite mer kläder i garderoben! Ibland vill man ha de där! Ibland vill man kunna gå i högklackat utan att bli 180cm! Ibland vill man mycket!

Publicerat: / Allmänt

Minst 12 inlägg på en vecka!

Måste jag göra för att Elin ska göra en "riktig" blogg design åt mig... Hon tycker nämligen inte det är lönt att göra en design som tar 5 dagar att göra och sen bloggar man en gång / år.  Nog för att jag vill blogga för att det är kul... och inte för att jag har "press" på att blogga. Fast den här veckan får man väl pressa sig? De komiska är väl att Elin sa "Det är inte ens två/dag" Ehm... nä.. jag menar två dagar i veckan kan jag ju bara lägga ut ett inlägg! Hahah!
Eftersom min mage är som den är blev jag hemma från skolan idag så nu ska jag plugga!... Prov imorron, Jippie!

Publicerat: / Allmänt

Good stuff goes bad

Jag hade tänkt vänta ett tag med att skriva vad jag gjort idag eftersom jag och Elin var ute och knäppte några kort tills mina fingrar värkte av kylan! Men eftersom hon inte hunnit redigera dem så kan ingen av oss lägga ut några bilder från idag. Förutom att vi fotade så försökte hon lära mig om hur man ändrar i kodmallen och håller på... Ska jag vara helt ärlig fattade jag inte ett skit men de säger vi inget till nån om! Eller okej liiiiiite förstod jag.

Jag har en väldigt dålig nyhet att komma med också.. Det är att jag måste plugga... Plugga och plugga och plugga! Alla säger att åttan är svårare än nian. Jo pytsan! Inte hade vi prov på prov i åttan inte! Dessutom är det massor med val nu också! Vad ska jag välja att gå för linje på gymnasiet? Köra på säkra kort eller satsa allt och kanske misslyckas? Usch! Jag tycker INTE om det är!
Nu blir det lite engelska innan jag går och lägger mig...
Fråga inte varför jag har allt hår uppsatt mitt på huvudet... Jag vet att det ser idiotiskt ut!
Good stuff Bad stuff

Publicerat: / Listor

TJEJTEST @ 2010

Du har just nu på dej - sockar, byxor, linne, munktröja (Den är ny och jätte skön!!!) och underkläder.
Du älskar färgen - Har ingen favorit, men svart och vitt går ju till det mesta..? he-he
Du älskar maträtten - PIZZA! Hamburgare, tacos, palt, plättar, oxfilé, potatisgratäng... he-he-he
Din favoritdag skulle se ut såhär - Jag vaknar upp och är utvilad, sen hinner jag göra massor den dagen och har jätte roligt hela tiden! Sen lägger jag mig i tid!

KÄRLEK
Du är tillsammans med någon- Nej
Du har varit det detta året- He-he-he... Nepp.

Du är kär i någon - Nej
Du älskar att vara kär - Hahaha! Det är det inte alltid!


VÄNNER & FAMILJ
Du har många vänner - Yes man! Och tackar inte heller nej till nya!
Du har en stor familj - Mamma, pappa, jag och lillebror... den är väl lagom stor?
Du har en bästis - Flera!
Just nu umgås du mest med - Min trogna vän Datorn!
Din familj gör minst en familjeresa varje år - Typ
Du älskar dina vänner & din familj - Vem gör inte de?
Du finns där för dem - Ja!

ÖVRIGT
Om du fick vara någon annan för en dag skulle du vara - Kan man inte få vara flera i typ en månad? En ny person / dag!
Ditt favoritplagg är - TROSOR!!!!!!!!!!!
Natt eller dag - Det beror helt på, varje morgon vill jag att det ska vara natt... och varje kväll vill jag att det ska vara dag typ... hihi

Singel eller förhållande - Om det skulle stå "Ha värsta underbara killen eller singel" Hade jag ju självklart valt "Värsta underbara killen"... Men skulle de stå "Ha värsta idiot killen eller singel" Hade jag valt singel!
Kompisar eller familjen - Men som om man kan svara på den?!
Handboll eller fotboll - Fotboll!

Stockholm eller Göteborg - Har typ aldrig varit i Göteborg... Så de blir väl Stockholm?
Foki eller Kissie - Kissie tror jag ... Jag diggar henne! He-he-he!

Publicerat: / Allmänt

Sticker till...

...Elin nu!

Publicerat: / Allmänt

ÄNTLIGEN!

Nu har jag suttit halva kvällen och försökt få den här blogg designen på plats! Och nu är den äntligen där!... Nog för att bilderna där uppe bara är tillfälliga! menmen... Nu är den i alla fall på plats, så nu ska jag inte röra den på ett tag!
Designen är gjord av Tscho!

Publicerat: / Allmänt

Dryg dag


... Är de bara jag eller ser man väggen genom min kind?... Weird...

Publicerat: / Allmänt

Paus

.

Publicerat: / Allmänt

Nu börjar skolan om

Efter en allt för kort helg! Jippi...

Publicerat: / Allmänt

Morgonen

startar med fil frukost och svenska NY fruar!
Ibland måste man bjuda på sig själv! Hahaha!

Publicerat: / Allmänt

Spelar

Hela dagen har gått åt till att bygga hus i sims! Vilket ingen av oss haft något emot... Hoppas jag i alla fall, för jag hade inte det men jag vet inte om Matilda hade...? Det blev i alla fall fina hollywood hus som "rockstjärnor" bor i, Haha!

Publicerat: / Allmänt

Snart kommer Matilda!

Och he blidde en bild med inge smink på å blött hår!
Oj....... TITTA HÅRET HAR TORKAT!

Publicerat: / Allmänt

Helt dator fri dag igår!

Jag rörde inte en enda dator igår.. faktiskt! Vi hade sovmorgon så jag sov så länge jag kunde innan jag for till skolan. Efter skolan for jag och tränade med en kompis på Step in! Det är gratis för alla ungdomar i Piteå.. Och eftersom jag alltid varit sugen på att träna på gym så var det ju perfekt! Sen efter de var det ju Tjejkväll, och jag kom hem halv elva... Så jag var inte speciellt sugen att sätta mig framför datorn..
Så nu vet ni varför jag inte blogga igår!
Och om ni vill veta vad jag gör nu... Så kan jag skvallra att jag sitter och lyssnar på gamla disney låtar! Dom är faktiskt helt underbara enligt mig! Och jag blir grymt sugen på att se någon film!