Publicerat: / Allmänt

Zumba

Har precis avslutat ett Zumbapass på korpen....GALET HUR KUL DET VAR! Dit ska jag igen!

Publicerat: / Allmänt

No.


Publicerat: / Allmänt

Let's paint the world pink!


Publicerat: / Allmänt

Ojojoj!

Hittade den här på Malins blogg och kunde inte låta bli att skratta! DennisM är verkligen... Smal...

Publicerat: / Allmänt

HAHAHAHAHAHAH!

Linnea upptäckte att jag gjort en liten fail när jag skrev rubriken till ett inlägg... Jag skrev "TURE" men menade förstås "TRUE"... Det är väl bra att man sprider glädje i alla fall! Hahahah!

Publicerat: / Allmänt

Söndagsplugg!

Idag blir det att plugga med Sandra. Känner att jag utnyttjar henne eftersom jag var så klantig och glömde skåpnyckeln i fredags... och självklart hade jag alla böcker som jag behövde i skåpet! Men nu ska vi i alla fall försöka få något gjort och sedan gå på en promenad i det vackra vårvädret, för nu är det ju dags att ställa fram trädgårdsmöblerna... Gud vad äckligt vuxet den där sista meningen lät! Usch! Hahah!

Publicerat: / Allmänt

Ture


Publicerat: / Allmänt

Åsikter och tankar

Okej. Nu har jag sett Hungerspelen... och vad kan jag nu säga?
Till att börja med så är boken otroligt svår att göra till film. Det finns inte ett enda kapitel som är onödigt, inget tjafs som är med bara för att fylla ut boken utan allting har sin del med. Så för att verkligen få ut så mycket som möjligt av filmen borde man läst boken! Men att få ner boken på 2h och 18min var rätt bra av dem. Blev lite störd på filmningen då och då, den var väldigt skakig. Sen fanns det väl vissa skådisar som inte riktigt passade till karaktärerna.

Prim, Katniss mamma och Cato tyckte jag var perfekta! Katniss (som spelas av Jennifer Lawrence) var... hyffsad. Hennes skådespelarinsatser var oklanderliga! Tror ingen annan kunde gjort Katniss så bra! MEN... Hon var för snygg. Katniss ska vara smått undernärd, vilket Jennifer inte är... Men hon var skit bra ändå!
Peeta (som spelar av Josh Hutcherson) var... helt okej han med! Jag har alltid tyckt att han varit en bra skådis sen jag såg honom första gången i Motorcross Kids (kom ut 2004) och han gjorde Peeta jätte bra! Kanske bara var lite på hans längd jag störde mig på, för han är rätt kort... menmen!
Och Gale (som spelas av Liam Hemsworth)... NEJ! Jag vill inte säga så mycket om honom eftersom han inte har så stor roll i första boken/filmen. Men han är ju en jättestor nallebjörn! Inte alls Gale:aktig! Menmen... Får vänta till Catching Fire (andra boken + andra filmen) innan jag säger något mer om honom...

Men i det stora hela var filmen jättebra! Helt klart värd att se! Men ett tips!
Läs boken först (annars kan det hända att ni inte förstår allt. Eller så tar ni med nån som läst boken som då kan berätta mer "ingående" om vissa detaljer...)...

Publicerat: / Allmänt

HUNGERSPELEN IKVÄLL!

TAGGATAGGATAGGA! Underbart! År av väntan och nu är den här!!

Publicerat: / Allmänt

Part Of Me


Publicerat: / Allmänt

Här har vi dem(= den)!

Det blir en liten halvtaskig mobilbild på skorna (eller en av dem) eftersom jag var så klumpig och raderade dem! Igår på yogan så användes de aldrig så det blir premiär ikväll. Ska strax packa ihop grejerna och sedan bege mig till gymmet! Kan förövrig säga (precis som jag sa igår) att yoga nog inte är något för mig, och idag när jag vaknade hade jag en fruktansvärd träningsvärk... bakom knäna?! Alltså i knävecken?! Hur lyckas man med det?!

Publicerat: / Allmänt

Men skit också!

Har precis kommit hem från ett yoga pass på korpen. Kan helt klart konstatera att yoga nog inte är någonting för mig... Nästa vecka blir det nog att prova på aerobic istället!
För övrigt kan jag berätta att jag köpt ett par skit (snygga och) sköna gympaskor! Tog nyss flera bilder som jag tänkte lägga upp, det enda problemet var att jag råkade radera hela bunten.. Klant som jag är! Ska försöka fixa så jag har ett inlägg om dem tills imorgon!
Men nu ska jag sova, är så sjukt trött!

Publicerat: / Bildbomb

Skridskoåkande

Precis som förra söndagen for jag, mamma och pappa in till stan och åkte skridskor runt en bana(Erik stack till en kompis istället). Eller jag åkte skridskor och dom gick. Den här gången sken solen i alla fall hela vägen! Men isen var lite mindre rolig att åka på. Igår hade den nämligen smält och sedan frust på under natten igen. Den kändes hemskt ostadig och man kunde höra hur den sprack när man åkte... USCH!
...Annars var det trevligt! Och nu är det  bara att tagga till bodypump med Matilda senare ikväll. För tillfället känns det väldigt jobbigt att behöva göra knäböj och armhävningar, men det är värt känslan efteråt... hoppas jag!

Publicerat: / Allmänt

Jag är en party oskuld!


Publicerat: / Videos med mig

Liten uppdatering

Det kommer snart upp en ny cover... snart! Men jag vet ännu inte vilken låt, finns några förslag så jag ska fundera vidare men tills dess bjuder jag på ett par gamla!

Publicerat: / Allmänt

Detta eviga sökande efter bra träningsmusik...

Finns det någon vänlig själ som har något tips på bra träningslåtar? Har suttit hela kvällen och funderat men det är jädrat dött i hjärnan. Måste ha något som motiverar en till att springa på löpbandet ikväll...
Någon?

Publicerat: / Frågor och svar

Du frågar, jag svarar!


Publicerat: / Allmänt

Molly Sandén

Denna är helt klart en ny favorit som kommer spelas på repeat ett tag. Galet vilken bra röst denna människa har!

Publicerat: / Allmänt

Sista dagen innan verkligheten är tillbaka!

Detta var den sista dagen på lovet.
Den började med att hela familjen for ut och åkte skridskor skulle man kunna säga. Eller, jag och Erik turades om att ha skridskorna (Jepp, ni hörde rätt! Jag pressade ner mina fötter i dom där gamla och försmå skridskorna. Att de var försmå vägrade jag erkänna för jag lyckades ju som ändå ta mig fram en bit.) Det var toppen väder när vi kom dit men sedan bestämde sig solen för att gå i moln och det blev lite kallare så vi for hem igen.
Väl hemma for jag ut på årets första riktiga löprunda! Det blev 7km i motvind och snöstorm... delvis... och lite sol på vägen! Men oerhört skönt var det. Nu är man äntligen igång, gäller bara att fortsätta springa fast än att skolan börjat om nu.
Sedan nu som slut på dagen ska jag ge denna bok en chans... Alla säger att den är bra, men jag är liiiiite skeptisk till den... Hm... Vi får se!

Publicerat: / Allmänt

Beslutsångest!

Escada Escada Escada... Finns det något parfym märke (förutom Gucci) som ens kommer i närheten av deras goda dofter? Vill verkligen ha en av dem. Men alla luktar så gott så jag kan inte bestämma mig! Den rosa är kanske lite för söt i doften för mig, den blåa eller gula lutar det då mot... Men vilken?! Hm... Får gå in och lukta några gånger och sedan bestämma mig för vilken det blir. För en fräsch sommardoft är ju ett måste!
Bild från: http://thejuicydetails.se/

Publicerat: / Allmänt

En sprucken rosa Tekopp

Drack detta te hos Linnea första gången och det smakade himelskt! Jag skulle inte säga att jag är så mycket för te egentligen. Mitt favorit te har alltid varit English Breakfast, ni vet den utan någon riktig smak? Men i alla fall så provade jag det här. Inte nog med att det doftar otroligt (jättesött och blommigt) så smakar det likadant! Nu kanske det låter lite konstigt för, vem skulle vilja dricka något som smakar blomma? Men jag vet inte hur jag ska beskriva det på något annat sätt.
Så detta blir till kvällsfikat denna fredag! Fredagsmys på högnivå!
55kr på 2 Rum Och Kök

Publicerat: / Bildbomb

Alla bilder är snodda från mina vänner!

Igår var vi som sagt hos Matilda och firade henne! Det var riktigt mys och kvällen bjöd på många skratt... och MYCKET (gott) fika!
(Älskar hur mitt hår får det att se ut som jag har en gigantisk dubbelhaka haha!)

Publicerat: / Allmänt

@ Matildas plaaace

Halv taskiga webcam bilder på hur jag ser ut idag menmen, learn to live with it!

Publicerat: / Allmänt

GRATTIS MAITLDA!

17 hela år blir du idag! Sjutton också vad tiden går fort (Ooooh, see what I did there?)
Det får bli en gammal bild på shopaholicen!

Publicerat: / Allmänt

Jailhouse Rock


Publicerat: / Allmänt

Jag är ett steg närmare...

... Ett tandställningsfritt liv nu kan jag uppdatera er om! Om 6månader är den förhoppningsvis borta, forever! Gud så skönt att slippa tänka på den konstant, en sak mindre man kan slarva bort. Hm... Vad finns annars att säga?
Jo, igår hade jag en av de bästa söndagarna i mitt liv, jag skojar inte! En söndag brukar man ofta slöa bort. Men inte igår... Nej, igår for jag och gymmade innan jag for vidare till nolia för att stå i garderoben i tre timmar för att sedan gå från stan till Bergsviken med en vän. Galet mysigt! Så min helg har varit riktigt bra! Galet mysigt och galet rolig!

Publicerat: / Allmänt

2 Filmer jag rekommenderar!

Den första är...
Water For Elephants
Tog allt ett bra tag innan jag faktiskt såg den! Funderat på att se den har jag gjort länge men det har som aldrig... hänt bara? Men nu är den i alla fall sedd och den var riktigt bra! Super gullig och allt, så jo! Se den!
Den andra är...
The Three Musketeers
Började se denna film hos Lisa när hon fyllde år och såg klart den nu hos Matilda ikväll! Kulisserna, kostymerna, skådespelarna, filmningen... ALLT var helt otroligt! Älskar den här typen av filmer, inte själva genern utan när det är såhär "gammalt", några andra favoriter är till exempel "Oliver Twist", "The purfume", "Pirates of the caribbean" osv.. Nu snackar jag inte handlingen utan hur själva filmen är gjord! Det är så coolt! Nej, den här filmen rekommenderas också!